10 descoperiri arheologice pe Planeta care demonstreaza cat de avansati erau oamenii din antichitate! Aceste artefacte nu pot fi explicate de istoricii oficiali, acestia spunand ca reprezinta un "mister"!

Distribuie!

 


Avioanele antice ale civilizatiei precolumbiene Quimbaya!
Descoperirea acestor mici machete de avion ne demonstreaza cat de avansate erau civilizatiile antice in raport cu noi cei de astazi!

“Istoria e o minciuna acceptata de comun acord” Voltaire

Am scris pe acest site despre foarte multe descoperiri socante ale arheologilor. Descoperiri cum ar fi: gravuri ale unor rachete tip SCUD, baterii precum cea de la Bagdad, becuri precum cele din templul de la Dendera, iar daca analizam epopeile hinduse ale arienilor din Carpati, vedem ca se vorbeste despre razboaie atomice, despre cum arienii din Carpati au detonat trei incarcaturi atomice.


Toate acestea puse la un loc, alaturi de multe altele prezentate de arheologi contribuie la stergerea istoriei false care ne-a intoxicat mult timp perceptia noastra, a oamenilor asupra realitatii. Un popor fie ca vorbim despre romani sau despre oricare altul, care nu-si cunoaste istoria, arheologia reala, atunci acel popor tine sa se naruiasca.

1. Despre luptele arienilor din carpati cu Anunnaki si despre cum acestia au detonat trei incarcaturi atomice puteti sa cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/acum-11000-de-ani-arienii-din-carpati-condusi-de-regele-rama-cel-nascut-in-carpati-au-detonat-3-arme-atomice-conform-epopeei-mahabharata-si-ramayana-distrugand-aproape-complet-pe-reptilienii-anunnak.


2. Despre becurile de la Dendera puteti sa cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/becurile-de-la-dendera-dovada-ca-anticii-egipteni-foloseau-becuri-electrice-pentru-iluminatul-piramidelor-ticalosii-de-istorici-oficiali-ne-mint-spunandu-ne-ca-electricitatea-nu-se-cunosteau.

3. Anticii egipteni si babilonieni foloseau deja curentul electric, o dovada este si bateria de la Bagdad, despre care puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/anticii-egipteni-si-babilonieni-foloseau-deja-curentul-electric.

4. Enigmalith – un stecher electric stravechi ce a fost descoperit, mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/enigmalith-descoperirea-un-stecher-electric-vechi-de-100-000-de-ani-demonstreaza-faptul-ca-oamenii-din-vechime-cunosteau-curentul-electric.

5. Imaginea unei rachete intr-un templu din Nubia (Egipt) provoaca un soc arheologilor. Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/imaginea-unei-rachete-moderne-reprezentata-intr-o-gravura-antica-egipteana-intr-un-templu-din-nubia-egipt.

6. In august 2011, in Afganistan se pare ca s-a descoperit intr-o pestera un vehicul de zbor al arienilor vedici cunoscut ca Vimana sau “carele de zbor ale zeilor”. Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/vimana-avion-al-atlantilor-vechi-de-5000-de-ani-a-fost-descoperit-intr-o-pestera-din-afganistan.

7. Hieroglifele din templul egiptean, Abydos, reprezinta vehicule de zbor asemanatoare celor moderne. Mai multe informatii aici -> http://www.fara-secrete.ro/hieroglifele-din-templul-abydos-prezinta-un-elicopter-un-submarin-si-un-ozn.

8. In Kamceatka au fost descoperite piesele unei masini vechi de 400 milioane de ani. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-kamceatka-au-fost-descoperite-piesele-unei-masini-vechi-de-400-milioane-de-ani.

9. Harta amiralului turc Piri Reis din anul 1513, reprezinta practic un planiglob, fapt ce demonstreaza ca o parte dintre oamenii din acea vreme cunosteau adevarul despre cum arata Planeta Pamant, dincolo de minciunile promovate de biserica. Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/harta-amiralului-turc-piri-reis-demonstreaza-faptul-ca-oamenii-stiau-cum-arata-toata-planeta.

10. Masinaria de la Antikythera – reprezinta in acest caz un obiect extrem de ciudat, fiind practic o masinarie antica, veche de peste 2000 de ani, descoperit in anul 1900 pe fundul Marii Egee. Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/masinaria-antikythera-un-computer-antic-care-a-bulversat-oamenii-de-stiinta-si-istoricii-oficiali.

3. Antikythera mechanism

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...