10 dovezi care arată că lumea este condusă de către Iluminați după concepte sataniste

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Societatea se aseamănă din ce în ce mai mult cu acest cult de guvernământ, al Iluminatilor. Acest cult satanic inversează sănătatea cu boala, naturalul cu nenaturalul… inversează frumosul cu urâtul, adevărul cu minciuna, dreptatea cu nedreptatea, făcând răul să pară bine.

El controlează membrii săi prin corupție și făcându-i bolnavi (corporațiile farmaceutice – Big Pharma – au singure o cifră anuală de afaceri de 1,7 trilioane $, mai mare chiar și decât industria de armament). Membrii săi sunt disfuncționali de a se identifica cu starea lor și cine sunt ei cu adevărat. Adevăratul sens al “revoluției” oculte este înlocuirea lui Dumnezeu cu Lucifer, răsucind realitatea cu susul în jos.


10 semne ce arată că societatea occidentală este un cult satanic

1. Există o distincție între “inițiați” și populația generală care este ținută în întuneric. Lor nu li se spun obiectivele reale ale cultului (pentru a-i exploata și a-i înrobi), ci sunt induși în eroare și în loc, li se ocupă mentalul cu banalități nobile (lumea mondenă, celebrități, muzică, sport, politică, conflicte de tot felul, de la cele familiale până la cele interetnice, etc.). Liderii (o parte a “inițiaților”) mint în mod obișnuit oamenii, ca și în cazul steagurilor false, asasinate și războaie. Steagurile false sunt o formă de spălare a creierului în masă, stârnind simpatie în masă pentru presupusa victimă și ură împotriva presupusului făptaș, profitând de bunătatea și compasiunea oamenilor.


2. Simbolurile cultului sunt peste tot iar monumentele sale (obeliscuri) predomină orașele noastre. Simbolurile Illuminati sunt, de asemenea, proeminente în logo-urile și siglele corporative. Bancherii Illuminati controlează cele mai multe corporații.

3. Ei neagă faptul că oamenii au un suflet divin, care este în legătură cu un ordin spiritual și moral. Menționarea lui “Dumnezeu”, a legilor universale și inteligenței supreme sunt suprimate. “Dumnezeu” este un cuvânt murdar. În locul lui Dumnezeu (conștiința), suntem obligați să ne supunem liderilor politici sau ai unui cult, de facto. Cei care cred în Dumnezeu sunt persecutați. Prin negarea sufletului nostru divin, ei ne definesc ca pur și simplu animale care pot fi domesticite sau sacrificate. Ei ne încurajează să ne degradăm prin îngăduirea naturii noastre animalice și a păcatului originar.

4. Ei încearcă să treacă peste natura noastră și să încurajeze un comportament nefiresc și pervers. Un prim exemplu este bizara ură ocultă față de gen (masculin și feminin), precum și încurajarea confuziei genului, homosexualitatea, transsexualitatea și androginismul. Ei încurajează copiii în școli să experimenteze homosexualitatea cu jucării sexuale. Acest lucru este un abuz sexual infantil și ar trebui sancționat de stat. Homosexualitatea este o tulburare de dezvoltare și o deviație. De la toleranță la încurajare și la impunerea unor legi ale acestor minorități asupra majorității, este cale lungă, dar toate acestea ne sunt impuse.

5. Societatea occidentală este un cult sexual adică este intoxicată cu sex și femei “fierbinți”. Illuminati promovează sexul promiscuu și anonim, în scopul de a degrada oamenii în animale. Miley Cyrus este un exemplu concludent de degradare sexuală. Ei normalizează devierea sexuală pentru a-l sfida pe Dumnezeu și a servi dumnezeului lor Lucifer. Obsesia sexuală din cultul sexului este depășită doar de iubirea față de bani. Milioane sunt angajați în jocuri de noroc pe piața de valori. Cultul (societatea) încurajează ambele dependențe și comportamente dependente, în general. Cultul ne controlează făcându-ne bolnavi, fizic și / sau psihologic. Cultul face ca apoi, membrii săi bolnavi să-i arunce în brațele Big Pharma care apoi să le vândă medicamente chimice. Unul din 10 americani acum ia un medicament antidepresiv ; în rândul femeilor între 40 și 50 de ani, cifra este una din patru.

6. Ei încearcă să distrugă instituțiile căsătoriei și nucleul familiei, astfel încât cultul (societatea) va fi prima noastră loialitate, și în cele din urmă va prelua procreerea și creșterea copilului (ceea ce deja se întâmplă în țările nordice). În țările nordice copiii la școală nu au voie să spună că sunt băieți sau fete, ci copii, iar părinții nu mamă sau tată ci Părintele 1 și Părintele 2.

7. Ei creează un climat de frică și teroare pentru a folosi acest lucru ca o scuză pentru a elimina drepturile civile și de a crea un stat polițienesc (cum este deja SUA în prezent) capabil să asigure un control total asupra oamenilor.

8. Există o supraveghere extensivă pentru a controla pe fiecare individ prin șantaj. CEO-ul Mozilla a fost forțat să demisioneze după ce a dat o donație pentru un grup care se opune căsătoriilor între homosexuali. Acest lucru al conformării forțate, obligatorii care devine un lucru obișnuit, este caracteristic comunismului, care este la origine al Iluminaților. Termenul “politic corect” (politically correct), își are originea în Partidul Comunist.

9. Ei suprimă adevărul. Adevărata istorie, artă, muzică și literatură sunt suprimate. Ei chiar neagă faptul că adevărul obiectiv există și este cognoscibil. Ei folosesc divertismentul ca ritual ocult, satanic. Ei ne degradează și ne distrag atenția de la realitate, prin crearea unei lumi fanteziste alternative. Animatorii sunt adesea agenți supuși în prealabil programelor de control mental ale cultului. Noul curriculum al școlii “Common Core” (http://humansarefree.com/2014/04/common-core-mathematics-is-making-our.html) transformă oamenii în widget-uri (lucruri mărunte fără importanță).

10. Există, de asemenea, un accent neobosit asupra minorităților de tot felul. Se sprijină dezbinarea familiilor, oamenilor ce nu pot face față provocărilor vieții și seamănă cu zombi, despletiți, cu ochii fixați în smartphone-uri, cu căști în urechi, inele în nas și în alte părți, tatuaje. Toți aceștia sunt victime ale drogurilor tari (heroină, cocaină, extasy), care le sunt vândute prin ramuri extinse de dealeri ce le primesc de la CIA, familiile regale europene, în special cea britanică, OMS, etc.

Illuminati-Symbolism-in-Music-and-Sport’s

Ca toate acestea să nu ne influențeze trebuie să ne trezim, să ne împuternicim prin credința că am fost creați de Dumnezeu ca ființe atotputernice și suverane. Să ne luăm viața în propriile mâini, să anihilăm total credințele de orice fel în acest sistem pervers care ne-au fost inoculate încet, încet de la naștere prin familie, educație, etc.

Renunțarea la vechile credințe este prima fază spre transformarea noastră în ființe suverane. Apoi noi vom transforma realitatea, după ce în prealabil ne-am transformat interior și trăim în armonie cu legile creației și-n compasiune cu toate ființele create de Dumnezeu.”[1]

SURSE

  1. http://burebista2012.blogspot.ro/2016/11/10-semne-ce-arata-ca-societatea.html?m=1
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...