10 motive: De ce “căsătoria” homosexuală este dăunatoare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1. Nu este de fapt o casatorie


Casatoria a fost, dintotdeauna, un acord între un barbat si o femeie, acord care, prin natura sa, este rânduit catre procrearea si educarea copiilor si unitatea si bunastarea sotilor.

Cei ce promoveaza “casatoria” între persoane de acelasi sex propun ceva cu totul diferit. Ei propun unirea dintre doi barbati sau doua femei. Acest lucru neaga diferentele biologice, fiziologice si psihologice, care sunt evidente, între barbati si femei, diferente care îsi afla completarea în casatorie. De asemenea, ei neaga scopul principal, specific, al casatoriei: perpetuarea rasei umane si cresterea copiilor. Doua lucruri care sunt total diferite nu pot fi considerate ca fiind unul si acelasi lucru.
2. Încalca legea naturala


Comportamentul homosexual nu este înnascut. Pentru a obtine sustinere, activistii homosexuali exploateaza mitul existentei unei gene gay; în consecinta, comportamentul homosexual ar fi inevitabil si de neschimbat. Studii carora mijloacele de comunicare în masa le-au facut reclama si care dau impresia ca ar exista o gena gay nu au fost confirmate de comunitatea stiintifica si însisi cercetatorii au declarat ca studiile lor nu sunt concludente. Dovezile disponibile în prezent sugereaza ca identitatea sexuala este determinata de influente de mediu, familie si factori personali. Casatoria nu este doar un contract social între doua fiinte umane. Este o relatie care îsi are radacinile în natura umana si, în consecinta, este guvernata de legea naturala.

Preceptul cel mai elementar al legii naturale este ca binele trebuie facut si urmarit, iar raul trebuie evitat. Prin ratiunea sa naturala, omul poate sa-si dea seama de ceea ce este bine sau rau din punct de vedere moral. În consecinta, poate sa cunoasca finalitatea sau scopul fiecarui act al sau si sa-si dea seama ca, din punct de vedere moral, este rau sa transforme mijloacele care îl ajuta sa îndeplineasca un act în scopul acelui act.

Orice situatie care institutionalizeaza ocolirea prin înselaciune a scopului actului sexual încalca legea naturala si norma obiectiva a moralitatii.

Având în vedere ca îsi are radacina în natura umana, legea naturala este universala si neschimbatoare. Ea se aplica întregii rase umane, în mod egal. Sfântul Pavel afirma, în epistola sa catre romani, ca legea naturala este înscrisa în inima fiecarui om (Romani 2:14-15).
3. Îi refuza copilului fie un tata, fie o mama

Casatoria între parinti de acelasi sex ignora interesul superior al copilului.

Sute de studii arata ca este în interesul suprem al copilului sa fie crescut de tatal si de mama sa, parintii lui naturali. Am învatat, vazând urmarile divortului, ca guvernul nu poate sa creeze niciodata suficiente programe sociale care sa compenseze lipsa mamei sau a tatalui.

Situatia nefericita a acestor copii ar deveni norma pentru toti copiii crescuti de doua persoane de acelasi sex. Un copil aflat într-o astfel de casatorie va fi întotdeauna lipsit fie de mama naturala, fie de tatal natural. Va fi crescut de o parte care nu are nici o legatura de sânge cu el. Va fi întotdeauna lipsit de un model a ceea ce înseamna sa fi mama sau tata.
4. Valideaza si promoveaza homosexualitatea ca stil de viata

În numele familiei, “casatoria” între parteneri de acelasi sex serveste la validarea nu numai a unor asemenea uniuni, dar si a modului de viata homosexual în totalitatea sa, în toate variantele sale – bisexuale, transsexuale etc.

Legile civile traseaza coordonatele vietii omului în societate. În aceasta calitate, ele joaca un rol foarte important si, uneori, decisiv în influentarea sabloanelor de gândire si comportament. Ele modeleaza viata societatii în plan exterior, dar, de asemenea, modifica profund perceptia tuturor si evaluarea modului de comportare.

Recunoasterea legala a casatoriei între parteneri de acelasi sex creeaza confuzie în privinta anumitor valori morale fundamentale, scade valoarea casatoriei traditionale si slabeste moralitatea publica.
5. Transforma un rau moral într-un drept civil

Activistii homosexuali prezinta argumentul în favoarea casatoriei între persoane de acelasi sex ca pe o problema de drepturi civile, asemanatoare cu lupta pentru egalitate rasiala din perioada anilor 1960. Acest argument este fals.

În primul rând, comportamentul sexual si rasa sunt realitati diferite prin esenta lor. Un barbat si o femeie care doresc sa se casatoreasca pot sa fie diferiti în privinta caracteristicilor lor: unul poate sa fie negru si celalalt alb; unul poate sa fie bogat si celalalt sarac; sau unul înalt si celalalt scund. Nici una dintre aceste diferente nu constituie un obstacol în calea casatoriei. Cele doua persoane continua sa fie un barbat si o femeie si, astfel, cerintele naturii sunt respectate.

În al doilea rând, trasaturile rasiale mostenite si care nu pot fi schimbate nu pot fi comparate cu un comportament care nu este genetic si care poate fi schimbat. Pur si simplu, nu exista o analogie între casatoria între un barbat si o femeie de rase diferite si casatoria între doua persoane de acelasi sex.
6. Nu creeaza o familie, ci o uniune care e inerent sterila

Casatoria traditionala este de obicei atât de fecunda încât cei care ar dori sa-i împiedice scopul trebuie sa însele natura pentru a împiedica nasterea de copii, folosind contraceptia. Aceasta casatorie tinde în mod natural sa creeze familii.

În opozitie cu aceasta, casatoria între persoane de acelasi sex este sterila. Daca “sotii” vor un copil, ei se lovesc de imposibilitatea naturala si trebuie sa foloseasca mijloace artificiale (reproducerea asistata cu tert donator). Tendinta naturala a unei astfel de însotiri nu este sa creeze familii.

De aceea, nu putem sa numim casatorie uniunea dintre persoane de acelasi sex si sa-i acordam drepturile sociale rezervate adevaratei casatorii.
7. Anuleaza scopul statului de a acorda drepturi sociale casatoriei

Unul dintre motivele principale pentru care statul acorda casatoriei numeroase drepturi sociale este acela ca, prin însasi natura si configuratia ei, casatoria creeaza conditiile normale pentru o atmosfera stabila, afectuoasa si morala benefica cresterii copiilor – rezultat al afectiunii reciproce dintre parinti. Aceasta ajuta la perpetuarea si întarirea societatii, în interesul evident al soocietatii.

Casatoria homosexuala nu ofera astfel de conditii. Scopul ei principal, vorbind în mod obiectiv, este satisfactia personala a doua persoane a caror uniune este sterila prin natura sa. De aceea, nu are dreptul la protectia pe care statul o acorda casatoriei.
8. Limiteaza libertatile celorlalti

Prin legalizarea “casatoriei” intre persoane de acelasi sex, statul devine promotorul oficial si activ al acesteia: le cere oficialitatilor publice sa oficieze noile ceremonii civile, ordona scolilor sa le predea copiilor „normalitatea” acestei casatorii si pedepseste pe orice functionar public care îsi exprima dezaprobarea.

În sfera privata, parintii care obiecteaza îsi vor vedea copiii expusi mai mult ca niciodata acestei noi „moralitati”, firmele care ofera servicii pentru nunti vor fi fortate sa le puna la dispozitia uniunilor de acelasi sex iar proprietarii care închiriaza apartamente vor trebui sa accepte cupluri de acelasi sex drept chiriasi. În caz contrar, toti vor fi actionati în instanta pentru discriminare. Unele dintre aceste lucruri deja se petrec în unele tari.

În Marea Britanie, activistii homosexuali solicita deja guvernului sa forteze bisericile sa oficieze casatorii homosexuale (informatie actualizata în noiembrie 2011).

În orice situatie în care casatoria interfereaza cu societatea, statul va pretinde ca toti cetatenii sa-si tradeze constiinta, trecând cu vederea, prin tacere sau prin fapta, un atac la adresa ordinii naturale si a moralitatii crestine.
9. Legalizarea casatoriilor homosexuale deschide usa legalizarii altor comportamente aberante

Aceleasi argumente folosite pentru a justifica recunoasterea casatoriei între persoane de acelasi sex pot fi folosite pentru a justifica protectia legala pentru orice practici sexuale sau forme de casatorie unde exista consens. Daca definitia heterosexuala a casatoriei este abandonata, vor ramâne foarte putine motive pentru care sa se refuze statutul de casatorie în cazul poligamiei, al relatiilor incestuoase sau pedofile, sau al oricarui alt mod de „legatura de iubire” pe care ar alege-o unii.

În unele tari occidentale, exista deja un curent în favoarea normalizarii pedofiliei, curent care urmeaza o cale asemanatoare pentru legitimizare ca si în cazul homosexualitatii. Includerea uniunii homosexuale în definitia casatoriei nu numai ca va degrada aceasta institutie multimilenara, dar o va si goli de continut.
10. Este o insulta la adresa lui Dumnezeu

Acesta este motivul cel mai important. Ori de câte ori este încalcata ordinea morala naturala stabilita de Dumnezeu, persoana pacatuieste si îl insulta pe Dumnezeu. Este exact ceea ce face casatoria între persoane de acelasi sex. În consecinta, oricine declara ca îl iubeste pe Dumnezeu trebuie sa i se opuna.

Casatoria nu este creatia niciunui stat, ci ea a fost instituita de Dumnezeu în Rai, pentru primii oameni, Adam si Eva. Asa cum citim în Facerea 1:27-28: „A facut Dumnezeu pe om dupa chipul Sau; dupa chipul lui Dumnezeu l-a facut; a facut barbat si femeie. Si Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: ‘Cresteti si va înmultiti si umpleti pamântul si-l supuneti’.”

Acelasi lucru a fost propovaduit si de Mântuitorul nostru, Domnul Iisus Hristos: „De la începutul fapturii, barbat si femeie i-a facut Dumnezeu. De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de femeia sa.” (Marcu 10:6-7)

Cartea Facerii ne învata, de asemenea, cum Dumnezeu a pedepsit Sodoma si Gomora pentru pacatul homosexualitatii: „Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma si Gomora ploaie de pucioasa si foc din cer de la Domnul. Si a stricat cetatile acestea, toate împrejurimile lor, pe toti locuitorii cetatilor si toate plantele tinutului aceluia.” (Facerea 19:24-25)”[1]

SURSE

  1. Un material alcatuit de Alianta Familiilor din România. O asociatie pentru familii adevarate si puternice
    www.alianta-familiilor.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Comisia Europeană lansează infringement împotriva României pe legea 51% produse românești în supermarket! Globaliștii vor ca România să fie doar o piață de desfacere pentru produsele din străinătate!
Românii nu mai cred în Uniunea Europeană, o spune chiar eurobarometrul Parlamentului European. Se pregătește o mișcare naționalistă care să răspundă acestei tendințe eurosceptice
Mass-media din Franța: "România este de vânzare. În curând acolo nu vor mai fi prea multe lucruri româneşti de vânzare"
DNA a nenorocit România
Protest la București al naționaliștilor împotriva semnării Pactul ONU pentru Migrație
SRI: "Costul interceptărilor telefonice este secret de stat"
Războiul meteorologic împotriva României
Ambasada SUA „instruiește” adolescenții în „anticorupție”!
Protestatarii #rezist, gesturi provocatoare de Ziua Națională: România moare în Piața Victoriei și huiduieli la Arcul de Triumf
Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste 5 ani. Iată pașii pe care i-a urmat
Iată ce substanțe conțin legumele turcești care ajung pe masa noastră
Președintele României, Klaus Iohannis, este enervat de adoptarea legilor justiției, care înseamnă sfârșitul Statului Paralel și acuză o "dictatură a majorității"! În democrație, majoritatea oamenilor conduc o țară! Nu există "dictatura majorității", ci doar "dictatura minorității" pe care Klaus Iohannis și globaliștii o susțin!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Experimentul Philadelphia a fost demarat de Marina Americană în anul 1931, în scopul obținerii invizibilității navelor maritime față de radare

17 artefacte care dovedesc că au existat civilizaţii preistorice avansate

Sfinxul din Maramureş. Misterele Capului de dac care veghează din Cheile Tătarului, descoperit recent întâmplător

Concluziile a 45 de studii științifice atestă că măștile sunt ineficiente și pot fi vătămătoare

Ziguratul din Ur, Irak

Închide