11 septembrie și Covid-19: Cenzura disidenței

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„O alta dintre asemănările COVID cu 11 septembrie este că ambele au fost marcate de cenzură sau suprimarea probelor. În opțiunea COVID, YouTube deținut de Google a șters canalele de stânga, de dreapta și de centru, CEO-ul Susan Wojcicki anunțând la un moment dat că nu va permite niciun conținut cu informații contrare OMS deținut de Gates!

În operațiunea din 11 septembrie, mass-media a selectat cu atenție pe cine doresc să intervieze, iar eroii precum William Rodriguez au fost inițial întâmpinați, dar au fost respinși când au refuzat să urmeze scenariul. Comparați „Să nu tolerăm niciodată teoriile conspirației revoltătoare cu privire la atacurile din 11 septembrie”, de George Bush Jr., cu propaganda actuală conform căreia „O ucizi pe bunica” dacă ieși afară fără mască.”[1]


SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.com/2020/11/16-paralele-orbitoare-intre.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...