11 septembrie și Covid-19: Evenimente precedate de exerciții / simulări care au imitat exact ceea ce s-a petrecut mai târziu

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Potrivit lui Kevin Ryan, NORAD a simulat 28 de evenimente de deturnare în decurs de 2 ani înainte de 11 septembrie, dintre care 6 s-au concentrat pe deturnări în SUA și 1 care exersa interceptarea avioanelor deturnate care se îndreptau către clădirea ONU din New York. Webster Tarpley a descoperit că au avut loc 46 de exerciții și simulări în ziua de 11 septembrie!

În Operațiunea Coronavirus, pe lângă Dark Winter (2001), Atlantic Storm (2005), Clade X (2018), Crimson Contagion (2019), a existat de acum celebrul Eveniment 201 (octombrie 2019) care a simulat un focar de coronavirus care provine din Brazilia și intră în SUA pentru a infecta milioane de oameni.”[1]


SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.com/2020/11/16-paralele-orbitoare-intre.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...