11 septembrie și Covid-19: Fără investigații asupra coincidențelor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Operațiunea steag-fals din 11 septembrie a fost caracterizată de o serie uimitoare de coincidențe care nu au fost niciodată cercetate și pe care autoritățile le-au măturat sub covor, cum ar fi pașapoartele care supraviețuiseră magic incendiilor de birouri și căderea lor la pământ intacte, o clădire care se prăbușește din proprie inițiativă la 8 ore după ce avioanele loviseră clădirile din apropiere (WTC 7) și avioanele de vânătoare care nu reușeau să fie scoase din cea mai apropiată bază, și multe altele.

În operațiunea COVID, a fost o coincidență uimitoare faptul că Fauci, prin laboratoarele chineze de virologie din Wuhan, finanțate de NIH în valoare de 7,4 milioane de dolari (2 loturi de 3,7 milioane de dolari), pentru câștigarea cercetării funcționale sau, în limba engleză simplă, armarea cercetării virusurilor .


A fost, de asemenea, o coincidență faptul că armata SUA, Bill Gates și alte organizații și oameni ai Noii Ordini Mondiale planificau acest scenariu exact cu ani înainte ca acest lucru să se întâmple (vezi Evenimentul 201 din octombrie 2019 la care americanii vorbeau despre o pandemia de coronavirus cu doua luni inainte sa apara virusul).”[1]

SURSE


  1. https://burebista2012.blogspot.com/2020/11/16-paralele-orbitoare-intre.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...