12 mantre pentru deblocarea energiei

Distribuie!

„Sunetul este vibrație. Ceea ce poate nu știți este că fiecare chakră are propria ei vibrație – și puteți folosi manrele ce sunt cunoscute pentru faptul că sunt în armonie cu fiecare chakra, în acest fel armonizând întregul sistem.

Folosinf niște mantre pentru chakre în timpul meditației înseamnă crearea unui efect puternic. Imaginează-ți o chakra ca pe un instrument muzical iar mantra ca pe un diapazon – lovești diapazonul, iar instrumentul va intra în rezonanță cu acesta, curățind energiile care nu sunt în această vibrație.


chakra-syatem

Mantrele pentru chakre te ajută să îți cureți căile energetice pentru a prospera, nu doar pentru supraviețuire; ele îți permit să profiți la maximum de experiența de viață, să faci schimbări pozitive în fizic, emoțional, mental și spiritual.”[1]

SURSE


  1. http://noulpamant.ro/muzica/mantre/12-mantre-pentru-deblocarea-energiei/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...