1950-1966: precursorul microcipului. Dr. Jose Delgado, neurochirurg şi profesor la Yale, împreună cu Dr. Vernon Mark, Dr. Frank Ervin şi Dr. William Sweet, inventează un electrod implantabil în creierul pacienţilor, sistem prin care demonstrează public şi repetat că operatorul poate controla milimetric toate acţiunile motrice, de percepţie şi reacţie a subiectului uman

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“1950-1966: precursorul microcipului. Dr. Jose Delgado, neurochirurg şi profesor la Yale, împreună cu Dr. Vernon Mark, Dr. Frank Ervin şi Dr. William Sweet, inventează un electrod implantabil în creierul pacienţilor, sistem prin care demonstrează public şi repetat că operatorul poate controla milimetric toate acţiunile motrice, de percepţie şi reacţie a subiectului uman.

Doctorii au declarat că pacienţii ar fi doar simple obiecte de cercetare şi că prin urmare nu au mustrări de conştiinţă pentru experimentele groteşti făcute pe aceia. Dr. Robert G. Heath, preşedintele departamentului de neurologie de la Tulane University, a continuat cercetarea cu electrozi implantaţi în creierele pacienţilor.


Dr. John Lilly descrie tehnica implantării: „Electrozii pot fi implantaţi fără anestezie, folosind doar ace hipodermice, care printr-o mişcare rapidă se introduc în craniu către locurile care se doresc a fi afectate.” În general implantările sînt corelate cu folosirea de substanţe halucinogene, fapt făcut arhicunoscut după anii 80.

[Jose Delgado scrie in 1950 cartea Physical Control of the Mind: Towards a Psychocivilised Society (E book disponibil aici) in care descrie cu multe amanunte modul de utilizare a implanturilor pentru stimularea electronica a creierului. Acesta s-a numit Stimoceiver si era un electrod miniatural capabil sa receptioneze si sa transmita unde electromagnetice.


Experientele lui Delgado s-au desfasurat initial pe tauri in corida. Animalului i se implanta acest micro electrod si cand ataca toreadorul era oprit printr-o simpla apasare de buton.

In 1966, Delgado afirma: “cercetarile mele sustin oribila teorie ca miscarea, emotia si comportamentul pot fi conduse de forte electrice si ca fiintele umane pot fi controlate ca si robotii prin apasarea unor butoane.””[1]

SURSE

  1. http://www.ziaristionline.ro/2015/05/16/experimentele-kgb-si-cia-pentru-controlul-mintii-implantarea-microcipului-si-implementarea-lui-in-lume-dezvaluiri-din-arhivele-secrete
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...