200.000 de militari ai statului planetar politienesc vor proteja membrii Cupei Masonice FIFA ! O adevarata armata globala a unui stat politienesc ! S-au instalat si rachete pe blocuri pentru a asigura protectia !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe 12 iunie 2014, din acest an, se va juca Cupa Mondiala a Fifa, un sport care a atras atentia nu numai suporterilor, dar si iluminatilor, gata sa ne “inspaimante” cu armata lor “globala”. Sportul este bun pentru sanatate, este frumos, dar acest sport de aici, nu inseamna in viziunea mea ca si persoana, nimic, absolut nimic, ci doar bani, bani si iar bani. Uluitoarele gramezi de bani, zeci, chiar sute de miliarde de euro, care sint invartite, reprezinta uitatul oamenilor, microbistilor la acest sport.

10363396_10202268866988747_6552067417643155672_n

1978678_825307294150755_267621697_n-300x156

BpbPjweCcAADyFN

09-YDvILko

fifaterroristsa

Dincolo de acest sport, trebuie sa ne uitam atent la uriasa armata globala a Iluminatilor pe care si-o afiseaza in aceste zile. 200.000 de militari inarmati pana-n dinti vor asigura protectia tuturor celor care se afla pe acel stadion. Site-ul revolution-news.com[1] ne explica cum acesti maniaci, au ajuns in rautatea lor, sa amplaseze rachete pe cladirile din zona, de parca ar fi zona de razboi. Nu uitati, ca ei deja au ajuns sa trateze pe oameni, drept “teroristi”, motiv pentru care se comporta asa. Daca vi se pare ciudat ce am spus, consultati Legea “Patriotic Act”, declarata neconstitutionala in 2007, introdusa in octombrie 2001, de catre criminalul de razboi si violatorul, George W. Bush, prin care cetatenii SUA erau tratati drept “teroristi”.


Oamenii din Rio de Janeiro speriati de rachetele puse la ei pe bloc !

Asta intrece orice limita ! Cu o zi inainte de desfasurarea Cupei Mondiale FIFA, oamenii care traiesc in zona stadionului, s-au trezut ca le-au fost amplasate pe acoperisul blocurilor lor rachete. Pe langa rachete au fost amplasate si baze militare aproape de casele lor. Cei din Marina Braziliana sustin ca “sint pentru supraveghere”. Un raspuns sec si prost in acelasi timp.
Acestia mai sustin ca aceste rachete sint menite sa apere “spatiul aerian” pe o suprafata de 13-15 km in jurul stadionului Maracana, locul unde se va desfasura meciurile de fotbal.


Oamenii saraci sint anti-FIFA ! “Un furt gigantic din resursele publice va avea loc” !

Este adevarat, caci acest spectacol hipnotizand pentru majoritatea oamenilor, este cel mai scump din istoria FIFA. Oamenii au inceput sa se revolte impotriva acestui furt. Initial oamenii au fost mintiti cum ca bugetul Cupei Mondiale a FIFA din 2014 nu va fi mai mult de 2 miliarde de dolari, iar acum au aflat ca peste 10 miliarde de dolari au fost cheltuiti.

Ca la orice astfel de sport profitabil pentru masoni, sumele de bani au fost canalizate de diverse firme, in special cele de constructii, dupa cum spun si protestatarii revoltati din Brazilia. Un alt lucru care ii deranjeaza teribil pe protestatari este acela ca FIFA desi are un urias profit declarat, continua sa “suga” bani publici din tari sarace, cum este Brazilia. Ei bine, acesta este capitalismul Iluminatilor, capitalism salbatic, de care da dovada si Comitetul Olimpic International.

Jocurile Olimpice reprezinta aceeasi fata, dar sub alta masca, caci acestea au fost finantate intotdeauna direct de la stat prin contracte care valorau de 100 de ori mai mult decat li s-a spus oamenilor. In 2007, Centrul finantat de ONU pentru Drepturi de Locuire si Evacuarie (COHRE) a concluzionat ca in ultimii 20 de ani, la Jocurile Olimpice, s-au facut doua milioane de evacuari ale oamenilor. De asemeni, Jocurile Olimpice, au reprezentat o cauza principala pentru aparitia inflatiei in multe zone din lume, unde acestea au fost organizate.

Liber la arestat oameni care protesteaza impotriva Cupei Mondiale FIFA !

Dupa ce oligarhii si-au adus “gorilele”, 200.000 la numar, acum au emis si legi speciale, prin care oamenii care protesteaza, sa poata fi arestati preventiv. Aproximativ 130.000 de oameni saraci, care traiesc in aceasta zona, au fost invadati si ocupati de armata oligarhilor, caci sintagma “armata a statului” este puerila, in acest caz. Aceasta forma de manifestare a oligarhilor care au venit in Brazilia a atras mania oamenilor, care este foarte iute si au inceput in numar foarte mare sa iasa pe strada. Problema acestor oameni, este ca nu sint uniti, daca ar fi uniti, acesti 200.000 de militari, ar fi facuti, terci.

Alte stiri socante din Brazilia raporteaza ca ar fi fost ucisi si copii care erau alaturi de adulti si protestau. Politistii i-au atacat pe oameni cu gloante de cauciuc si gaze lacrimogene, dar si cu bastoane, pentru ca, asa se face in orice stat militienesc.

SURSE

1. http://revolution-news.com/missiles-installed-on-apartment-buildings-to-protect-fifas-world-cup-200000-troops-deployed/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un general din SUA a vrut să utilizeze bombe atomice în Războiul din Vietnam
George Soros îl acuză pe Vladimir Putin de "crime odioase împotriva umanității" pentru bombardamentele din Siria
Hiram Abiff, Maestrul Constructor al Templului lui Solomon, un personaj central în cadrul Francmasoneriei
Familia Rockefeller și controlul banilor
NSA posedă sistemul RNM, care poate transmite la distanţă, în mintea oamenilor, unde electromagnetice, care vor determina apariţia unor imagini, semnale sonore subliminale, care par a fi sunete audibile şi chiar gânduri
Iuri Gagarin nu a fost niciodata in spatiul cosmic ! Totul a fost o farsa propagandistica a sovieticilor !
Decizie aberantă a unei şcoli catolice: A interzis cuvintele "mamă" şi "tată" din cauza homosexualilor
Comitetul consultativ britanic pentru știință recunoaște că a folosit frica pentru a controla oamenii. "În martie 2020, guvernul era foarte îngrijorat de respectarea legii și se gândea că oamenii nu vor dori să fie închiși”
Franța se îndreaptă spre un război civil? L. Obertone: "Curând, europenii vor fi minoritari în propriile țări"
Emil Străinu - "OZN-urile - armele de revanșă ale lui Hitler"
Assad: Terorismul în Siria există cu sprijinul Occidentului
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...