2019 poate fi începutul unui scenariu de coșmar pentru Europa. Dacă naționaliștii ajung prea târziu la putere, vom avea război civil

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Noul an nu va aduce în Europa pacea și prosperitatea mult-visate! Dimpotrivă, tensiunile se vor accentua. Ascensiunea naționaliștilor și populiștilor, frământările sociale din ce în ce mai mari și manifestațiile de stradă n-au convins establishmentul european să renunțe la politicile privind încurajarea imigrației.

Dacă politicienii și presa main-stream controlată de oligarhia mondială rămân pe poziții, părți importante ale națiunilor europene resping din ce în ce mai vehement colonizarea Europei cu imigranți aduși din Africa și Orientul Mijlociu.

Din nefericire pentru toată lumea, naționaliștii și populiștii n-au încă puterea să răstoarne actuala clasă politică la alegerile programate în mai 2019. Spun din nefericire pentru că sunt din ce în ce mai multe simptome că Europa se îndreaptă spre o perioadă de mari tulburări.

Încurajarea masivă a imigrației, la care politicienii globalisti nu vor să renunțe, va duce în următorii ani la o schimbare a raportului demografic între nativi și noii veniți. Semnalele recente arată însă că națiunile europene nu vor accepta să fie înlocuite sau înghițite într-o rasă metisă, ci vor căuta să se apere prin toate mijloacele, inclusiv acțiuni în afara politicii.

Și să nu credeți că e vorba de un viitor îndepărtat. Dacă imigrația va atinge noi recorduri, e posibil ca la viitoarele alegeri europene să fie prea târziu pentru a mai împiedica un război civil.

Să ne întoarcem însă la anul care vine și la alegerile europene din mai. Iată ce pronostic dă un studiu realizat de o instituție cât se poate de serioasă- Deutsche Bank Reaserch: „Calculele noastre, bazate pe sondajele de opinie din țările Uniunii Europene, arată că grupurile care reunesc partide de centru vor pierde locuri în viitorul Parlament European. Mai mult, alianțele anti-UE și eurosceptice vor înregistra câștiguri vizibile.”

Cu toate astea, „Sondajele arată că grupul Creștin Democrat va rămâne cel mai puternic din Parlament cu 25,2 la sută din locuri. Socialiștii și democrații vor înregistra cele mai grele pierderi și vor mai păstra doar 19,1 la sută din locuri. Liberalii din ALDE ar putea câștiga între 10,5 și 13,5 la sută din locurile din Parlament, în funcție de decizia de a se alătura sau nu grupului pe care o va lua partidul care l-a sprijinit pe Macron în alegerile prezidențiale din Franța. (…) Partidele naționaliste și eurosceptice ar putea controla o pătrime din membrii viitorului Parlament European.”

Chiar dacă cercetătorii de la Deutsche Bank se înșală și forțele antisistem vor obține mai multe voturi, e greu de presupus că vor putea forța luarea deciziilor în forul legislativ al UE. Cel mai probabil, partidele establishmentului vor face bloc comun împotriva lor, conducând Europa ca și până acum după dogmele „multiculturalismului” și “corectitudinii politice”.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/daca-nationalistii-ajung-tarziu-la-putere-vom-avea-razboi-civil.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...