3 remedii naturiste pentru atacurile de panică

Distribuie!

„3 remedii naturiste pentru atacurile de panica

Cei care sufera de anxietate si atacuri de panica pot apela nu doar la medicamente din farmacii, ci si la plante medicinale care si-au dovedit efecte benefice de-a lungul anilor in tratarea acestor probleme.


 

Iata cateva remedii naturiste pentru atacurile de panica:

  1. Roinita este de ajutor atat in prevenirea, cat si in tratarea atacurilor de panica. Are un efect sedativ mediu si e foarte buna pentru calmarea palpitatiilor in cazurile de atacuri de panica, anxietate, nervozitate, depresie sau iritabilitate. Beti cate trei-patru cani de infuzie de roinita pe zi (o lingurita cu planta la 250 ml de apa).
  2. Radacina de valeriana, luata in cantitati mari, combate insomnia, dar cand e luata in doze mici are un efect calmant asupra celor care sufera de probleme nervoase ori emotionale sau sunt foarte sensibili. Valeriana poate fi utilizata si pentru calmarea unui creier care „galopeaza”, asa cum se intampla in cazul atacurilor de panica. Tratamentul consta in administrarea unei jumatati de lingurita cu pulbere de valeriana de patru ori pe zi, timp de trei saptamani, cu pauza de o saptamana.
  3. Floarea pasiunii este si ea cunoscuta pentru capacitatea de a combate anxietatea din timpul zilei, avand un efect tranchilizant asupra sistemului nervos. Anxietatea este deci redusa pe masura ce nervii sunt calmati. Planta este indicata si in cazuri de emotii puternice, senzatii neintemeiate de nesiguranta, cosmaruri nocturne, insomnie sau agitatie. Doza indicata este de trei cani de infuzie din aceasta planta zilnic. Infuzia se prepara dintr-o lingurita cu planta la o cana cu apa.”[1]

SURSE


  1. https://sanatate.bzi.ro/3-remedii-naturiste-pentru-atacurile-de-panica-6021
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...