4 metode naturale de a te calma

Distribuie!

„Daca esti tensionat, nervos ori doar stresat, exista cateva metode de a te calma foarte repede si niciuna nu implica medicamente. Iata cum poti alunga starea de nervozitate:

1. Miroase niste lavanda
Numeroase studii au confirmat faptul ca aceasta planta are efecte calmante. Indiferent ca tii un manunchi de lavanda pe birou sau folosesti acasa un sampon ce are la baza levantica, efectul va fi acelasi, conform Glamour. 


2. Mananca un mango
Cercetatorii niponi au demonstrat ca mirosul de mango are un efect calmant, desi nu si-au putut explica ce il genereaza. Poti sa tii fructul pe birou sau chiar sa-l folosesti ca si gustare. 

3. Plangi
Mai bine de 85% dintre femeile chestionate in cadrul unui studiu au admis ca se simt mult mai bine, mai calme si mai relaxate, dupa ce au plans.


4. Presupunctura
Exista un punct intre degetul aratator si cel mare, la mijlocul distantei dintre acestea, care odata masat indeparteaza starea deanxietate. In medicina chienza se numeste hoku, conform Health. Cercetatorii de la Universitatea Politehnica din Hong Kong au testat metoda in cadrul unui experiment, reiesind ca reduce intr-adevar starea de stres si anxietate in proportie de 39%.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/4-metode-naturale-de-a-te-calma-4182
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...