5 medici au fost dați dispăruți sau uciși după ce au făcut publice descoperirile lor despre vaccinuri

by “Cu toate ca lumea medicala dispune in prezent de tehnici de tratament extrem de avansate, multe dintre tratamentele existente nu dau rezultatele scontate sau promise. Ba mai mult, in mod bizar, unele dintre aceste tratamente actioneaza precum un cal troian. Recent, a fost descoperita o conexiune socanta intre anumite […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cu toate ca lumea medicala dispune in prezent de tehnici de tratament extrem de avansate, multe dintre tratamentele existente nu dau rezultatele scontate sau promise. Ba mai mult, in mod bizar, unele dintre aceste tratamente actioneaza precum un cal troian. Recent, a fost descoperita o conexiune socanta intre anumite vaccinuri si aparitia cancerului, iar descoperirea medicala a avut urmari bizare si s-a soldat cu consecinte letale.

Anul trecut, o echipa de sase medici specializati in medicina holista a demarat o cercetare amanuntita a efectelor adverse ale vaccinurilor. La scurt timp, medicii respectivi au disparut pur si simplu de pe fata pamantului. Disparitia sau decesul medicilor implicati a avut loc la cel mult o luna de la descoperirea rezultatelor cercetarii sus-mentionate si la scurt timp inainte de anuntarea oficiala a acestora.”[1]

SURSE


  1. http://www.secretele.com/2016/08/5-medici-au-fost-dati-disparuti-sau.html
  2. Foto: secretele.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Mexic opreste vaccinarea nou-nascutilor dupa moartea a doi copii in urma vaccinari impotriva hepatitdei B, a tuberculozei si a rotavirusului ! In Romania, Ministrul Sanatatii, doreste o lege obligatorie !
Casa Albă a recunoscut că Statele Unite au organizat false campanii de vaccinare cu scopul ascuns de a obține mostre de ADN de la oameni!
Un ONG condus de un medic contestă proiectul legii vaccinării obligatorii: "Acesta pune în pericol sănătatea copiilor, iar totodată e ilegal și abuziv!"
Viitorul vaccinării obligatorii, cu forța, a populației: mai întâi copiii voștri, apoi voi!
Raport al Guvernului: Vaccinurile, posibilă cauză a îmbolnăvirii copiilor din Argeș
În Ontario, Canada, s-a propus o lege ce prevede ca acei părinţi care nu vor să-şi vaccineze copiii să urmeze cursuri obligatorii de "reeducare"
Dr. Louis de Brouwer - Vaccinarea: Eroarea Medicală a Secolului
Legea Vaccinărilor Obligatorii: Ministerul Sănătății din România îi șantajează pe părinți încercând să-i determine să-și vaccineze copiii, iar cei care refuză vor fi amendați
Adevăruri mai puțin cunoscute despre vaccinuri și vaccinare
Ann Boroch, terapeută anti-vaccin, a fost găsită spânzurată în garaj
L-au ucis pentru că nu era de acord cu vaccinul antigripal: Medicul Peter Cianfrani a fost găsit mort în pădure
Vaccinurile grupului francez Sanofi, anchetate de autoritățile din Filipine. Campania de vaccinare împotriva febrei dengue, aplicată pe 730.000 de copii, a fost stopată: „Ne pregătim pentru cel mai rău scenariu”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro