• Fără categorie

50 de grupuri industriale formează o Noua Alianță pentru manipularea opiniei publice în ceea ce privește mâncarea junk (junk food), fructele și legumele alterate genetic și aditivii alimentari foarte dăunători

Distribuie!

„Mai mult de 50 dintre companiile de frunte în industria alimentaţiei pe glob – între care infamul concern MONSANTO este principalul membru – şi-au dat mâna pentru a forma o nouă coaliţie numită (in mod ironic) Alianţa pentru Hrana Viitorului.

Ea este coordonată de către International Food Information Council (IFIC), fiind chipurile creată „pentru a echilibra dialogul public” în ceea ce priveşte metodele agriculturii moderne, producţia agricolă şi tehnologia pe scară largă a alimentelor. Cu alte cuvinte, această alianţă va fi chiar sursa „reală” de informare a populaţiei în ceea ce priveşte alimentaţia junk, care este vândută sub apelativul de „hrană”.


Companiile care intră în componenţa acestui larg organism nou înfiinţat la nivel mondial includ companii multi-naționale în cadrul alimentaţiei, companii ce activează în domeniul industriei bio, precum şi companii de produse chimice.

codex alimentarius si monssanto codex-alimentarius-commission codex alimentarius

Aşa cum se prezintă lucrurile în acest moment, Alianţa nou înfiinţată reprezintă cea mai mare manipulare, cea mai mare ipocrizie şi cel mai criminal atac la adresa sănătăţii umanităţii. Trist este însă faptul că mulţi oameni nu par să fie conştienţi de „cancerul” dezvoltat de astfel de organisme în întreaga lume şi nici de agenda lor secretă.”[1]


SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/50-de-grupuri-industriale-formeaza-o-noua-alianta-pentru-manipularea-opiniei-publice-in-ceea-ce-priveste-mancarea-junk-junk-food-fructele-si-legumele-alterate-genetic-si-aditivii-alimentari-foarte-daunatori-a123
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...