52 de palestinieni uciși de armata israeliană. Război în Fâșia Gaza, în ziua deschiderii ambasadei SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Război în Fâșia Gaza, în ziua deschiderii ambasadei SUA. 52 de morți și mii de răniți

Zeci de palestinieni au fost uciși de soldații israelieni, luni, în timpul protestelor de la frontieră dintre Israel şi Fâşia Gaza. Violențele au loc în ziua în care este inaugurată ambasada SUA la Ierusalim.

Citiți în acest articol cronologia evenimentelor din Fâșia Gaza – LIVE TEXT!


Israelul afirmă că trupele sale au folosit muniţie de război pentru a împiedica distrugerea sau spargerea gardului de la graniţa cu Fâşia Gaza.

Peste 2.000 de persoane au fost rănite de focurile de armă trase de forţele israeliene, a mai menţionat Ministerului Sănătăţii din Gaza.


Guvernul palestinian acuză Israelul de comiterea unui “masacru oribil”.

Zeci de mii de persoane protestează la granița dintre Israel şi Fâşia Gaza, față de mutarea la Ierusalim a Ambasadei SUA din Israel.”[1]

Israelul este un stat totalitar, fara granite, fara Constitutie, aflat intr-o continua expansiune, care se autointituleaza „singura democratie din Orientul Mijlociu”.

SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/international/doi-palestinieni-impuscati-mortal-de-soldati-israelieni-in-ziua-deschiderii-ambasadei-sua-la-ierusalim.html
  2. Foto: b1.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...