75% dintre francezi aprobă “vestele galbene”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

A nu se confunda demonstraţiile francezilor reprezentaţi de „Gilets jaunes” cu anarhismul hoardelor „#rezist din Piaţa Victoriei. Dacă primii luptă împotriva globalizării agresive şi a intereselor Noii Ordini Mondiale, mercenarii multinaţionalelor sorosiste urmăresc interese contrare, inclusiv subjugarea totală a românilor forţelor oculte. Vă rugăm să citiţi cu atenţie preluarea textului publicaţiei franceze, lăsându-vă să trageţi singur concluziile . (Redacţia ART-EMIS)

Potrivit ultimei ediții a sondajului nostru Live Opinion, lansat miercuri, și pilotat de Institutul Elabe, sprijinul vestelor galbene franceze este la cel mai înalt, câștigând trei sferturi din populație. Pe termen lung, „Vestele galbene” nu văd sprijinul popular pe care îl prognozează prin erodare.Dimpotrivă, conform ultimului sondaj realizat de Institutul„ Elabe” după discursul lui Emmanuel Macron lansat miercuri după-amiază, 75% dintre francezi aprobă mobilizarea lor, la patru zile după evenimentul de pe Champs-Elysees. Excluzând unele excese, a câştigat cinci puncte într-o săptămână plebiscite într-un eventual plebiscite (referendum – n.r.)


Doar 17% dintre respondenți declară că nu sunt de acord cu mișcarea. În detaliu, acest sprijin este nuanțat dacă examinăm cu atenție diversele medii sociale. Este de 75% dintre clasele de mijloc, până la zece puncte, clasele populare aprobă 83%, un câștig de opt puncte. Deși fenomenul este adesea prezentat ca expresia unei Franțe periferice la marginea rupturii, se pare că se bucură de o statistică impresionantă în comunitățile rurale: 83% dintre locuitori o validează (+4 puncte). Acestea sunt 77% (+5 puncte) pentru a răspunde în același mod în orașele mici și 80% (+4 puncte) în orașele mijlocii.

Dacă în concentrații mai mari, „Vestele galbene” nu au aceleașiprocente, beneficiază de o bunăvoință considerabilă a populaţiei franceze: 70% dintre locuitorii marilor aglomerări, cu un salt de opt puncte, văd furia lor de un bun ochi, iar parizienii sunt 68% (+5 puncte) pentru a-și arăta sprijinul.


Francezii se confruntă cu o situație financiară dificilă şi aprobă mişcarea „Vestelor galbene” într-un procent de 84%, câștigând trei puncte în de procentaj, în timp ce sprijinul cetățenilor mai bogați este cuantificata la 67% (ceea ce implică în continuare o creștere șapte puncte). Pe de altă parte, sprijinul directorilor scade semnificativ, deși majoritatea (56%, în scădere cu 9 puncte).

Printre cele mai populare mișcări

Aceste date plasează „Vestele galbene” printre cele mai populare mișcări sociale din partea publicului, în ultimii ani: numai manifestarea poliției denunță lipsa de octombrie 2016 înseamnă că personalul de îngrijire medicală la domiciliu și sa retras din martie anul trecut depășindu-le, ajungând la 88%, 86% și 81% în timp. Dacă studiem mişcarea „Vestelor galbene” prin prisma unui plebiscit, observăm că sprijinul pentru formularea acestui ras-the-bol fiscal și social este deosebit de marcat de către alegătorii Marine Le Pen în timpul primei runde a alegeri prezidențiale, cu 91% dintre suporteri în cadrul acestora (+ 9 puncte). Alegătorii lui Jean-Luc Mélenchon urmăresc îndeaproape, cu un scor de 86%, cu o creștere identică. „The fillonistes“ următoarele costum pentru 70% dintre ele (+ 8 puncte) și o majoritate a „Vesteleor galbene” apare chiar si în cazul persoanelor care au votat pentru Emmanuel Macron (52%, + 3 puncte).

20% dintre francezi susţin că sunt „Veste galbene” !

Pentru a susține şi a fi, desigur, sunt două lucruri diferite. Dar, din nou, cifrele arată o statistică favorabilă pentru „Vestele galbene”: 20% dintre francezi se declară a fi veste galbene. Această identificare operează în special în rândul celor care se confruntă cel mai mult cu dificultăți financiare, clasele populare mai larg și cele rurale. 27% dintre membrii acestor trei segmente ale populației pretind că fac parte din mișcare. 42% dintre alegătorii Marine Le Pen își proclamă calitatea de membru în procesiuni, iar 20% din cei de la Jean-Luc Melenchon fac același lucru. Nivelul scade la 16% dintre cei care au ales Francois Fillon în primul tur al alegerilor prezidențiale și sub 10% pentru tabăra lui Benoît Hamon (9%) și Emmanuel Macron (5%).

Propunerile lui Emmanuel Macron şi dorința sa de a deschide o „mare concertare” în teritoriile privind tranziția ecologică şi socială, evident nu au convins francezii. 81% dintre aceștia consideră că executivul „nu ascultă” protestatarii (și „deloc”, 48%). Un sprijin popular larg, o identificare considerabilă a mișcării, un executiv judecat sever în răspunsurile pe care le aduce, tot ceea ce nu indică în direcția ieșirii din criză a puterii. 69% dintre francezi cred că „Gilets jaunes” ar trebui să-și continue acțiunea.”[1]

SURSE

  1. https://www.art-emis.ro/jurnalistica/75-dintre-francezi-aproba-gilets-jaunes
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Asasinarea lui Abraham Lincoln – o conspiraţie clasică
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste
Visul globaliștilor - o omenire fără identitate
Spania a emis un mandat de arestare pe numele lui Benjamin Netanyahu pentru crime impotriva umanitatii
Guvernul SUA folosește un sistem secret numit Scrisori de Securitate Națională (National Security Letters – NSL), care sunt emise de către FBI pentru a avea astfel acces la zeci de mii de înregistrări de diferite tipuri
Hackerul român, Guccifer, și fondatorul Wikileaks, Julian Assange, au contribuit enorm la alegerea lui Donald Trump ca Președinte al SUA
Presa rusă anchetată de serviciile secrete americane
În 2006, Slobodan Milosevic a fost asasinat în închisoare. În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Curtea Penală Internațională
"Beatlemania", experiment de inginerie socială derulat cu succes
Erdogan ordonă retragerea militarilor turci de la un exercițiu NATO
Operațiunea Cyclone: CIA a creat și finanțat organizația teroristă Al Qaeda. Finanțarea mujahedinilor din Afganistan cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor, în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)
Zona 51, teste ale tehnologiei extraterestre
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Gruparea #rezist s-a lămurit și cu Iohannis: acest om nu ne mai reprezintă, îl interesează doar vacanțele!!!

Cum pregătesc Societățile secrete pe ascuns Guvernul mondial

Camera Înregistrărilor – o Bibliotecă Universală aflată în apropierea insulei Bimini din Bahamas

Descoperirea unei camere secrete uriașe în interiorul Marii Piramide din Egipt: În urma scanărilor cu o tehnologie non-invazivă, în interiorul Marii Piramide din Egipt, a apărut o cameră secretă uriaşă, de mărimea unui avion de pasageri. Încăperea urmează să fie explorată şi analizată de experţi

Templul Kailasa, cea mai mare construcţie monolitică din lume făcută într-un munte

Închide