8 soldați americani au dispărut atunci când au încercat să mute o Vimana, descoperită într-o peșteră din munții Afganistanului

Distribuie!

„Într-un articol publicat cu aproape trei ani în urmă (http://www.edituradaksha.ro/articles/view/descoperirea-unui-aparat-de-zor-vimana-hindusa-intr-o-pestera-din-afganistan-a122) în această secţiune a site-ului nostru, aminteam selectiv despre misterul descoperirii într-o peşteră din Afganistan a unui aparat de zbor hindus din antichitate, numit vimana.

Între timp, anumite informaţii par să fi ieşit la iveală, astfel încât acum suntem în măsură să îmbogăţim această ştire cu unele referinţe şi elemente interesante. Cu toate acestea lipseşte o sursă foarte sigură sau oficială de informare asupra subiectului.


Se pare că în luna martie 2013, în munţii deşertici din estul Afganistanului a fost descoperită o vimana, adică un aparat antic de zbor, descris în anumite texte epice hinduse (Mahabharata şi Ramayana), dar şi ştiinţifice (Vaimanika Shastra). Descoperirea a atras atenţia principalilor lideri occidentali, inclusiv a preşedintelui american Barack Obama.

Se spune că în procesul de mutare a aparatului, 8 soldaţi americani au dispărut. Vimana descoperită în Afganistan are o vechime de 5000 de ani şi este protejată de un câmp energetic straniu, a cărui natură nu a putut fi înţeleasă deocamdată. Acest câmp a făcut ca vimana să nu poată fi scoasă din acel loc, iar încercările nereuşite au condus la dispariţia celor opt oameni.


Liderii occidentali au dorit să vadă cu propriii lor ochi aceasta vimana, despre care savanţii americani au spus că este cumva „încapsulată” într-o buclă temporală, care deja a provocat dispariţia acelor persoane. Totuşi, interesul politicienilor pare să fi fost în egală măsură trezit şi de dotările cu „armament” ale vimanei. Din descrierile care există în epopeea Mahabharata aflăm că o vimana măsura de obicei 12 cubiţi în diametru (cubit-ul este o unitate antică de lungime, care măsoară de la vârful degetului mijlociu până la cot, adică aproximativ 0,5 metri), având de asemenea 4 „roţi” puternice. Pe lângă proiectilele explozive pe care le putea folosi, o vimana mai era de asemenea dotată cu alte arme mortale ce acţionau prin intermediul unui „reflector” circular. Atunci când acesta era activat, producea un fascicol de lumină puternic, ce consuma orice obiect sau fiinţă asupra căreia era îndreptat.

Ceea ce uimeşte însă cel mai mult în legătură cu această informaţie despre descoperirea făcută de soldaţii americani într-o peşteră din Afganistan este faptul că vimana respectivă nu este o vimana „obişnuită”. În conformitate cu textele care se aflau în aceeaşi peşteră, se spune că „proprietarul ei de drept” ar fi fost chiar anticul profet Zoroastru, fondatorul uneia dintre cele mai importante religii ale lumii, zoroastrianismul.

Clipul de mai jos pretinde ca este un fragment din înregistrarea video ce a fost făcută în timpul misiunii acelui grup de soldaţi; aparatul de înregistrat a fost găsit în peşteră, dar oamenii dispăruseră. După cum se poate vedea în clip, nu există însă nicio dovadă clară a ceea ce s-a descoperit de fapt acolo. La fel de bine „înregistrarea” ar putea fi un fals.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/8-soldati-americani-au-disparut-atunci-cand-au-incercat-sa-mute-o-masina-a-timpului-descoperita-intr-o-grota-din-muntii-afganistanului-a298
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...