9 Mai – Ziua Europei (Ziua Noii Uniuni Sovietice)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Exista doua motive istorice pentru care sarbatorim Ziua Europei pe 9 mai si nu pe o alta data. Aceasta zi marcheaza terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial pe 9 Mai 1945, cand Germania nazista a fost invinsa de Coalitia Natiunilor Unite. De asemenea, pe 9 Mai 1950, ministrul francez de Externe, Robert Schumann, propunea un plan de colaborare economica intre Franta si Germania de Vest. Acela a fost practic momentul in care s-a nascut Uniunea Europeana.

ZIUA EUROPEI. Mai multe state aveau sa se uneasca procesului de constructie a unei noi Europe, dupa ce s-a format Comunitatea Carbunelui si Otelului. Desi initial era vorba doar despre o uniune economica intra cele mai puternice state din Europa, Franta si Germania, aceasta a devenit in timp o uniune in drepturi, in libertati si in simtiri.


ZIUA EUROPEI. Uniunea Europeana crestea cu 4 state in anul 1951, cand statele Beneluxului (Belgia, Luxembourg si Olanda) si Italia aderau la aceasta comunitate. Ulterior, la acest complex proiect de constructie europeana au aderat Irlanda, Marea Britanie si Danemarca (1973), Grecia (1981), Spania si Portugalia (1986), Suedia, Austria si Finlanda (1995), iar la 1 mai 2004, noi zece state: Cehia, Ciprul, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia, Slovenia, Polonia si Ungaria si la 1 ianuarie 2007 Bulgaria si Romania. Din iulie 2013, o alta tara a aderat la Uniunea Europana: Croatia, devenind astfel cel de-al 28-lea stat membru.”[1]

Proiectul “Uniunea Europeana” a fost finantat de catre CIA


Pe când presa mai era cât de cât liberă, în cotidianul englez The Telegraph a apărut un articol care însă n-a fost preluat și de către alte media, care spunea:

„Documente guvernamentale americane declasificate arată că serviciul american secret de informaţii a condus o campanie în anii cincizeci şi şaizeci, pentru a da impulsul pentru o Europă unită. Acesta a finanţat şi regizat mişcarea federalistă europeană.

Documentele confirmă suspiciunile exprimate la momentul respectiv cum că America ar fi lucrat energic în spatele scenei, pentru a împinge Marea Britanie într-un stat european. Un memorandum, din data de 07.02.1950, oferă instrucţiuni pentru o campanie de promovare a unui parlament european cu drepturi depline. Acesta este semnat de generalul William J. Donovan, şeful Oficiului de Servicii Strategice (OSS) din timpul războiului american, precursor al CIA.

Documentele au fost găsite de Joshua Paul, un cercetător de la Universitatea Georgetown din Washington. Acestea includ fişiere eliberate de Arhivele Naţionale din SUA. Principalul instrument al Washington-ului pentru modelarea agendei europene a fost Comitetul American pentru o Europă Unită (ACUE), creat în 1948. Preşedintele a fost Donovan, aparent un avocat privat de atunci.

Vicepreşedintele a fost Allen Dulles, directorul CIA în anii cincizeci. Conducerea îl mai includea pe Wilter Bedell Smith, primul director CIA, şi o listă de figuri ex-OSS şi oficiali care s-au perindat prin CIA. Documentele arată că ACUE a finanţat Mişcarea Europeană, cea mai importantă organizaţie federalistă în anii de după război. În 1958, de exemplu, a furnizat 53,5% din fondurile mişcării.

Campania Tineretului European, un braţ al Mişcării Europene, a fost finanţată integral şi controlată de Washington. Directorul belgian, baronul Boel, a primit plăţile lunare într-un cont special. Când şeful Mişcării Europene – Joseph Retinger – născut polonez, a vrut să frâneze acest grad de control american şi a încercat să strângă bani în Europa, a fost repede admonestat.

Liderii Mişcării Europene – Retinger, vizionarul Robert Schuman şi fostul prim-ministru belgian Paul-Henri Spaak – au fost toţi trataţi ca mâini de lucru ale sponsorilor lor americani. Rolul SUA a fost tratat ca o operaţiune sub acoperire. Finanţarea ACUE a venit de la Fundaţiile Ford şi Rockefeller, precum şi de la grupuri de afaceri cu legături strânse cu guvernul SUA.

Şeful Fundaţiei Ford, ex-ofiţerul OSS Paul Hoffman, a dublat ca şef al ACUE la sfârşitul anilor cincizeci. Departamentul de Stat a jucat, de asemenea, un rol. O notă din partea Secţiunii Europene, din 11 iunie 1965, îl sfătuieşte pe vicepreşedintele Comunităţii Economice Europene, Robert Marjolin, să caute să realizeze uniunea monetară pe ascuns.

Se recomanda suprimarea dezbaterii (acestei teme) până în momentul în care «adoptarea unor astfel de propuneri ar deveni practic inevitabilă».”

Uniunea Europeana – distrugerea natiunilor, crearea Statelor Unite ale Europei si instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial

David Icke spune:

„Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite. Aceasta s-a realizat într-un timp relativ scurt, deoarece până atunci Iluminaţii construiseră o bază puternică în interiorul naţiunilor Europei, mai ales în cazul Marii Britanii şi al Franţei. In sistemul tribal era imposibil ca Iluminaţii sa controleze centralizat băştinaşii americani. Dar sub guvernul federal american, este o joacă de copii să se dicteze unui popor de 260 de milioane de oameni.

Nu sugerez că trebuie să ne întoarcem la stilul de viaţă primitv. Doresc doar să subliniez nivelul decizional. O societate modernă înseamnă şi o diversitate a procesului decizional, iar Iluminaţii sunt disperaţi să ne facă să credem că este imposibil, iar tehnologizarea din ce în ce mai avansată înseamnă centralizare din ce în ce mai mare. Nu este adevărat; ei vor doar să credem asta, pentru a-şi justifica planurile.”

Dictatura europeană

Reţeaua globală a Iluminaţilor este acum un labirint de grupări secrete şi semisecrete interconectate, care manipulează în acelaşi scop: centralizarea puterii în toate aspectele vieţii. Aceste grupări au fost şi sunt responsabile pentru apariţia statului fascist centralizat, numit Uniunea Europeană. Structura sa este o oglindă a simbolului fascia, de unde provine cuvântul fascism. Fascia este un simbol al Imperiului Roman, un mănunchi de nuiele cu un cap de topor care simbolizează distrugerea diversităţii şi impunerea dictaturii centralizate (Figura 37).

Acesta este simbolul multor societăţi secrete, cum ar fi Cavalerii lui Columb din Statele Unite (Figura 38), şi se regăseşte pe Clădirea Congresului American şi pe sigiliul statului Colorado (Figura 39). Nuielele din această reprezentare simbolizează ţările europene, iar toporul – dictatura centralizată care le controlează. Uniunea Europeană înseamnă fascism, de fapt ţelul Iluminaţilor privitor la această lume.

UE este o creaţie 100% a Iluminaţilor, manipulată prin agenţi ascunşi şi reţele de organizaţii coordonate de o societate secretă numită Masa Rotundă. Această societate a fost condusă Ia început de infamul agent al Iluminaţilor Cecil Rhodes, care a finanţat aşa-numitele Burse Rhodes şi care continuă să finanţeze educaţia studenţilor din întreaga lume, selectaţi de Iluminaţi, care studiază la Universitatea Oxford.

Aici ei sunt şcoliţi să devină agenţi ai Iluminaţilor, iar în cazul în care decid să-şi slujească stăpânii, ei se întorc în ţările lor şi ocupă apoi poziţii importante de putere. Bill Clinton este un excelent exemplu de bursier Rhodes, ca şi fostul prim-ministru australian Bob Havvke. Reţeaua Burselor Rhodes are contacte cu Masa Rotundă şi restul lumii, iar Universitatea Oxford este centrul mondial de manipulare a „educaţiei” de către Iluminaţi. Nu este întâmplător că zona din apropierea actualei Universităţi Oxford a fost unul din primele locuri ale şcolilor de iniţiere druidică din Marea Britanic.

Reţeaua Mesei Rotunde

In cartea lui David Icke „…Şi adevărul vă va elibera”, el a expus amănunţit cum a fost înfiinţată Uniunea Europeană de către pioni ai Iluminaţilor ca Jean Monnetcontele Richard N. Coudenhove-KalergiJoseph Retinger şi alţii. Aceştia au fost feţele publice pentru forţele manipulatoare ale creării dictaturii centralizate europene de astăzi. Retinger, un „socialist” polonez, a fost implicat împreună cu prinţul Bernhard al Olandei, în formarea grupului Bilderberg, operaţiune a Iluminaţilor finanţată de familiile Rockefeller şi Rothschild. Numele grupului a fost dat de hotelul Bilderberg din Olanda, unde s-a ţinut prima întâlnire oficială în mai 1954, dar bil poate avea multe conotaţii.

De exemplu, Bil a fost un alt nume pentru Thor, primul rege sumerian, conform Eddei britanice, iar Bil se aseamănă cu Bel, vechiul zeu Soare. Aşadar, Bil-der-berg s-ar traduce de fapt prin „Bil sau Bel de pe Munte”. Grupul Bilderberg este coordonat de mari „iubitori” ai omenirii, ca David Rockefeller şi Henry KissingerPrinţul BernhardHabsburg german şi fost ofiţer SS nazist, a realizat o alianţă cu familia regală olandeză, casa merovingiană de Orania. Aceasta reprezintă aceeaşi descendenţa a lui Wilhelm de Orania care a avut un rol covârşitor în cadrul Iluminaţilor pe tronul britanic, a semnat actul de înfiinţare a Băncii Angliei şi a iniţiat conflictele din Irlanda care continuă şi astăzi. Casa de Orania are legături cu Ordinul de Orania, societate secretă „protestantă”, implicată în conflictul din Irlanda de Nord. In acelaşi timp, Ordinul de Orania are legături cu francmasonii, Cavalerii Templieri şi aşa mai departe.

Bernhard este un apropriat al prinţului Philip, cu care operează Fondul Mondial pentru Natură (Worldwide Fund for Nature) sub paravanul Iluminaţilor, despre care am relatat pe larg în Secretul Suprem. Nu este o coincidenţă faptul că jucătorii-cheie din spatele formării şi centralizării Uniunii Europene au participat la Grupul Bilderberg, care a urmat o politică de control centralizat al Europei de la crearea sa oficială, încă din 1954! Ideea formării Grupului Bilderberg i-a aparţinut lui Joseph Retinger, unul dintre fondatorii Comunităţii Europene, acum Uniunea Europeană, dar şi prinţului Bemhard.

Actualul preşedinte al Grupului Bilderberg este vicontele Etienne Davignon, un alt descendent cu acreditive perfecte. El a fost vicepreşedinte al Comisiei Europene în anii ’80 şi preşedinte al Societe Generale de Belgique – marele conglomerat bancar şi de utilităţi din Belgia. Este, de asemenea, preşedintele paravanului Iluminaţilor, Masa Rotundă Europeană a Industriaşilor, care stabileşte politicile Comisiei Europene, iar apoi pe cea a Uniunii Europene. Davignon este membru fondator şi preşedinte al AMUE, Association for the Monetary Union of Europe (Asociaţia pentru Uniune Monetară a Europei); de asemenea, este membru al Comisiei Trilaterale a lui David Rockefeller, al Institutului European din Washington şi director al Consorţiului Anglo-American al Minelor.

O moneda europeana unica drumul spre moneda mondiala

Uniunea monetară europeană este un pas spre moneda mondială. In poziţia de Comisar pentru Industrie în anii ’80, Davignon a influenţat instituţiile europene să sprijine marile şi nu micile afaceri. A făcut aceasta convingându-i pe industriaşii europeni să întocmească politica europeană prin Masa Rotundă a Industriaşilor. Această practică antidemocratică este aplicată şi astăzi. Nu-i de mirare că elita Bilderberg 1-a ales tocmai pe el să-l înlocuiască pe lordul Carrington, descendent Rothschild, care a fost Secretar general al NATO înainte să devină preşedinte Bilderberg în 1991. Grupul Bilderberg (Bil) face parte dintr-o reţea de organizaţii care toate sunt măştile aceleiaşi feţe a Iluminaţilor.

Reţeaua este controlată de aceiaşi oameni şi are diferite roluri pentru a avansa agenda centralizării globale. Celelalte sunt Royal Institute of International Affairs din Londra (RIIA), Council on Foreign Relations (CFR) din Statele Unite şi Comisia Trilaterală (Trilateral Commission) (TQ)care acţionează în Statele Unite, Europa şi Orientul îndepărtat. De aici încolo voi menţiona membrii şi participanţii la aceste grupuri folosind abrevierile respective după numele lor. Acestea sunt organizaţii-satelit ale centrului, societatea secretă numită Masa Rotundă (vezi Figura de mai jos).

Reţeaua Mesei Rotunde. Alte măşti ale aceleiaşi fete

Membrii elitei Mesei Rotunde din Marea Britanie au manipulat Primul Război Mondial şi au scris „Declaraţia Balfour” din 1917, în care guvernul britanic şi-a anunţat oficial sprijinul pentru o patrie evreiască în Palestina (vezi …Şi adevărul vă va elibera pentru mai multe detalii). Declaraţia Balfour a fost de fapt o scrisoare scrisă de lordul Balfour, ministru de externe şi membru de elită al Mesei Rotunde, către lordul Lionel Walter Rothschild, fondatorul Mesei Rotunde. Familia Rothschild a controlat Israelul încă de la înfiinţarea sa şi a finanţat grupuri teroriste care au adus acest stat la suprafaţă.

Aceasta nu este o condamnare a evreilor din Israel, ci doar un comentariu despre modul nemilos în care ei şi alţii au fost manipulaţi de către forţe obscure, despre a căror existenţă nu au habar. Grupul Bilderberg şi celelalte filoane ale Mesei Rotunde au ca membri oameni din vârful politicii mondiale, afaceri, finanţe, mass-media, armată, „educaţie”, aproape fiecare aspect al vieţii umane. Ei coordonează aceeaşi politică indiferent de ţări, partide politice, comandamente militare, organizaţii financiare aparent diferite.

Aceşti oameni sunt compartimentaţi, ca în toate operaţiunile Iluminaţilor, existând în principal trei niveluri:

  1. 1. miezul format din oameni care cunosc marele plan, iar aceştia sunt Anunnaki care îşi schimbă forma;
  2. 2. participanţii obişnuiţi, care cunosc în mare parte marele plan şi fac parte din ierarhia Anunnaki;
  3. 3. invitaţii la întâlnirile Grupului Bilderberg, cărora Iluminaţii le vor cere anumite lucruri în diverse circumstanţe. Mulţi dintre aceştia nu sunt descendenţi Anunnaki, ci numai marionete manipulate care cred că au ajuns pe scena lumii printr-o invitaţie primită de la „cei mari”. Aceştia ştiu puţin, cel mai adesea mai nimic, despre agenda Iluminaţilor. Am vorbit şi am scris despre Grupul Bilderberg de peste 11 ani, iar alţi cercetători au făcut acelaşi lucru un timp mai în delungat.

Acei foarte puţini ziarişti dispuşi să asculte au considerat aceste informaţii ca fiind o nebunească „teorie a conspiraţiei”, dar tot ei sunt cei care trebuie să se mai gândească acum în lumina noilor dovezi. Totuşi, consider că indiferent de atenţia sporită asupra grupului Bilderberg şi reţelei sale, aceasta nu este o conspiraţie cum cred mulţi, ci doar un compartiment al ei. M-am întâlnit cu cercetători ai fenomenului Bilderberg care au mintea fixată asupra unei conspiraţii mai mari, din care aceast fenomen nu reprezintă decât o parte infimă. Grupul Bilderberg nu este nici pe departe centrul conspiraţiei, ci doar interfaţa dintre Iluminaţi şi politica, finanţele şi afacerile de Ia nivel mondial, doar atât.

Totul este controlat de societăţile secrete ale elitei, care le dictează acţiunile şi politica. Nici măcar Masa Rotundă nu este vârful piramidei, ci un alt fir al labirintului. Descoperirea Grupului Bilderberg este doar intrarea în labirint, fără a-i găsi miezul. Modul de operare a manipulării poate fi întrezărit numai prin numirea unora dintre participanţii Bilderberg. Secretarul general NATO, şeful celei mai mari forţe militare mondiale, este numit de Grupul Bilderberg, organizaţie particulară despre care 99,9999% din locuitorii planetei nu au auzit niciodată.

De pildă, ultimii şase secretari-generali, şi anume Joseph Luns, lord Carrington, Willy Claes, Manfred Woener, Javier Solana şi George Robertson, fac parte din Grupul Bilderberg. Câţi oameni ştiu asta? Şi câţi ştiu ca James Wolfensohn, preşedintele Băncii Mondiale (şi partener al familiei Rothschild) sau alţi şefi ai Organizaţiei Mondiale a Comerţului, ca Peter D. Sutherland şi Renato Ruggerio, fac parte din grupul Bilderberg? Sau preşedintele american Bill Clinton, prim-ministrul britanic Tony Blair, cancelarul german Gerhard Schroeder cu predecesorii săi Kohl, Brant şi Schmidt? Sau foştii prim-miniştri Margaret Thatcher, James Callaghan, Harold Wilson, Ted Heath şi Sir Alee Douglas Hume, fost preşedinte Bilderberg? Foarte puţini ştiu asta, inclusiv membri din propriile lor partide!

Ted Heath a semnat intrarea Marii Britanii în „Comunitatea Europeană” în 1972, iar documente guvernamentale declasificate despre „domnia de 30 ani” britanică, au arătat că Heath ştia de la bun început că urma să existe un stat european centralizat. Douglas Hurd, apropiatul lui Heath, ne-a înscris mai departe în labirintul din Acordul de la Maastricht din februarie 1992, care a transformat o „zonă comercială liberă” într-o uniune politică. De atunci centralizarea puterii a continuat să avanseze cu moneda unică europeană, euro, iar acum e vorba ca Statele Unite Europene să transforme întregi state în simpli administratori ai legii europene. Şi asta cât mai curând.

Aceasta este o politică veche a Iluminaţilor de aproape o mie de ani, de la înfiinţarea Cavalerilor Templieri. Chiar şi atunci se urmărea formarea Statele Unite Europene. In anii ’90 am afirmat că Partidul Laburist al lui Tony Blair (Bil) va fi adus la putere în Marea Britanie pentru a îndrepta politica spre moneda unică europeană şi distrugerea suveranităţii britanice. Cu asta se ocupă Uniunea Europeană, iar dacă britanicii nu se trezesc – chiar se va petrece. Printre conservatorii din „opoziţie” care îl susţin pe Tony Blair (Bil) în politica de trecere a Marii Britanii la euro se află Ted Heath (Bil), Kenneth Clarke (Bil) şi Lord Howe (Bil) (Bil – prescurtare pt numele Bilderberg).

Deoarece descendenţii Iluminaţi sunt la putere pretutindeni în lume, ei pot acţiona aparent separat pentru a sprijini agenda Iluminaţilor. Astfel, şefii corporaţiilor japoneze cu fabrici în Marea Britanie ameninţă să le închidă dacă Marea Britanie nu trece la euro. Tony Blair este încântat de aceste ameninţări, deoarece îi uşurează treaba. Manipularea sentimentului de frică este cea mai mare armă pe care o au reptilienii. Totul se bazează pe acest lucru şi este chiar ideea din spatele ameninţărilor corporaţiilor japoneze.

Planul Iluminaţilor este de a crea Uniuni Americane şi ale Pacificului în baza aceleiaşi structuri din Europa. Una ar include America de Nord şi de Sud, iar cealaltă regiunea Asia-Australia. Iluminaţii pregătesc utilizarea aceleiaşi metode folosite în Europa prin transformarea acestor uniuni politice din „zonele de comerţ liber” numite North American Free Trade Agreement sau NAFTA şi Asia Pacific Economic Cooperation sau AFEC. Preşedinţii George Bush Sr. şi Bill Clinton, iar acum George Bush Jr., au lansat toţi o extindere NAFTA în toate Americile. Am spus cu ani în urmă că moneda canadiană va fi depreciată artificial pentru încurajarea canadienilor să înlocuiască moneda lor cu dolarul american, ca parte a acestei uniuni politice şi economice a Americilor. Acea „dezbatere” a început în plin proces de declin al dolarului canadian. Nu trebuie să fii profet ca să prezici viitorul; înţelegerea Iluminaţilor şi a planurilor lor este suficientă. Următoarele evenimente reprezintă principalele puncte-cheie ale planurilor lor.

Unele se petrec deja, iar altele urmează să fie provocate. Altfel spus, ţările îşi vor pierde din dreptul de veto faţă de politica adoptată de statul centralizat al Uniunii Europene. Tony Blair a respins cu mare tam-tam votul majorităţii în privinţa deciziilor referitoare la taxe şi securitatea socială, şi a catalogat acest lucru drept drept „victorie” a suveranităţii naţionale britanice. De fapt, aceasta a fost o fumigenă în spatele căreia planul Iluminaţilor spre o dictatură europeană a putut merge mai departe.

Uniunea Europeană – un superstat parte a Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Mondial

Site-ul www.eurosceptic.ro  îl citează pe profesorul emerit de ştiinţe sociale, Anthony Coughlan, de la Trinity College din Dublin. Acesta prezintă, într-un articol intitulat „Veţi fi călcaţi în picioare” (These boots gonna walk all over you), modul în care se încearcă transformarea Uniunii Europene într-un stat supranaţional, prin impunerea Tratatului de la Lisabona împotriva voinţei europenilor.
Federaţia Europeană
„Toate statele federale clasice, scrie Anthony Coughlan, care s-au format prin transferul puterii de la state constituente mici către o autoritate federală superioară, s-au dezvoltat într-o manieră treptată, aşa cum se întâmplă astăzi şi cu Uniunea Europeană. Germania federală, SUA, URSS, Canada si Australia secolului XIX sunt exemple clasice. Uniunea Europeană a dobândit însă puteri mult mai repede decât oricare dintre aceste state federale.
Principala diferenţă dintre aceste federaţii clasice şi noua Uniune este faptul că în acele state, popoarele vorbeau aceeaşi limbă şi împărtăşeau aceeaşi istorie, cultură şi solidaritate naţională, care le-au oferit o bază democratică şi au conferit legitimitate autorităţilor superioare. Toate statele stabile sunt întemeiate pe comunităţi în care oamenii vorbesc aceeaşi limbă şi se identifică unul cu altul drept un singur popor – „noi”. Pe de altă parte, în Uniunea Europeană nu există niciun popor „european”. Tratatul de la Lisabona reprezintă o încercare de a construi în mod artificial o federaţie europeană foarte centralizată, pornind de sus în jos, pe baza popoarelor Europei, fără informarea şi consimţământul liber exprimat al acestora.
Dacă am fi avut o Federaţie europeană democratică şi acceptabilă, cerinţa constituţională minimă pentru ea ar fi fost ca legile ei să fie iniţiate şi aprobate de către reprezentanţii direct aleşi ai poporului, fie în Parlamentul unional, fie în cele naţionale. Din nefericire, nici Tratatul de la Lisabona şi nici Constituţia unională nu prevăd aşa ceva.
Conferind mai degrabă indirect o constituţie noii Uniuni, Tratatul de la Lisabona reprezintă ceea ce premierul belgian Guy Verhofstadt numea „cheia de boltă a unui stat federal european”. Pentru elitele politice euro-federaliste, care au instrumentat vreme de decenii acest proces, aceasta reprezintă o împlinire a ceea ce Declaraţia Schuman din 1950, care întemeia Comunitatea Europeană a Cărbunelui şi Oţelului, declara a fi “primul pas în Federaţia Europei”.
Cele zece aspecte-cheie semnalate de Anthony Coughlan

1. Pentru a se masca amploarea schimbărilor, se va păstra numele de  Uniunea Europeană, dar Tratatul de la Lisabona modifică fundamental natura Uniunii. Cetăţenilor le este ascunsă astfel importanţa modificărilor. Acestea se vor realiza în trei trepte:
• Acordarea unei personalităţi juridice Uniunii Europene,
• Noua Uniune va înlocui atribuţiile şi instituţiile actualei Comunităţi europene, din domeniile politicii externe, justitiţiei şi afacerilor interne,
• Europenii vor deveni efectiv cetăţeni UE, statut care va prevala asupra cetăţeniei naţionale.
2. Prin acordarea UE a unei personalităţi juridice, se crează un stat supranaţional, o uniune federală, cu cetăţeni unionali, în care statele membre sunt reduse la statutul de provincii sau regiuni.
3. Tratatul de la Lisabona permite noii Uniuni să acţioneze ca un stat în relaţia cu alte state şi cu proprii cetăţeni. Statele membre îsi vor păstra constituţiile naţionale, dar acestea vor fi subordonate noii Constituţii  UE, exact ca în fosta URSS.
4. Tratatul de la Lisabona transformă statutul actual de cetăţean al UE, care este complementar cetăţeniei naţionale, într-un statut suplimentar cetăţeniei naţionale, ceea ce înseamnă că toţi cei 500 de milioane de europeni vor avea automat o nouă cetăţenie, separată de cea naţională, cu drepturi şi obligaţii superioare acesteia.
5. Ca semn al transformării într-o uniune federală, se creează un Parlament unional pentru cetăţenii noii Uniuni. Actualii “reprezentanţi ai popoarelor statelor membre” devin “reprezentanţi ai cetăţenilor Uniunii”.
6. Se creează un cabinet de miniştri pentru noul stat. Conform noului cadru constituţional, aceştia vor trebui „să promoveze valorile Uniunii, să sprijine obiectivele ei şi să servească intereselor ei”.
7. Se creează functia de preşedinte al Uniunii.
8. Se creează un cod de drepturi civile pentru cetăţenii noii Uniuni. Acestea vor fi stabilite la nivelul Curţii unionale de justiţie şi vor fi impuse pe tot teritoriul Uniunii, astfel încât dacă, la un moment dat Uniunea va decide, spre exemplu, legalizarea „căsătoriilor” între homosexuali (există deja o propunere în acest sens) aceasta va deveni automat obligatiorie, pe tot cuprinsul Uniunii.
9. Parlamentele naţionale devin subordonate noii Uniuni. Deja Parlamentele naţionale şi-au pierdut o mare parte din putere, legislaţiile fiind „recomandate” de Uniune, adică cetăţenii care aleg aceste Parlamente şi-au pierdut dreptul de a decide cine le stabileşte legile.
10. Noua Uniune are dreptul să-şi acorde noi puteri.

Profesorul Coughlan concluzionează: „Odată ratificat Tratatul de la Lisabona, nu văd nicio funcţie statală majoră, pe care să nu o aibă şi noua Uniune. Aceasta va putea să oblige statele membre să participe la războaie împotriva voinţei lor. Tratatul nu prevede că Uniunea ar putea merge la război, în timp ce statele membre s-ar putea abţine.
Totuşi, noua Uniune va avea propriul guvern, cu ramuri legislative, executive şi juridice, propriul preşedinte, proprii cetăţeni şi cetăţenie, propriul cod al drepturilor omului, propria monedă, politici economice şi fiscale, posibilitatea de a încheia tratate internaţionale, propriul ministru de externe, corp diplomatic şi reprezentant la ONU, propriul cod penal şi un procuror general. Deja are simbolurile unui stat naţional, cum ar fi drapelul, imnul, motto-ul şi sărbătoarea anuală oficială.”

SURSE

  1. http://huff.ro/special/de-ce-sarbatorim-ziua-europei-pe-9-mai-71443
  2. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9617
  3. David Icke – “Copiii Matricei”.
  4. http://www.eurosceptic.ro/
  5. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5323

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...