• Fără categorie

900 de lei = Amendă pentru postarea unor imagini cu mașini de Poliție parcate pe trotuar

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un timișoarean, Corneliu Vaida, a primit din partea Poliției Locale o amendă în valoare de 900 de lei, pentru că o postare pe Facebook în care i-a catalogat “nesimțiți” pe polițiștii care parcaseră pe trotuar.

Corneliu Vaida a fost invitat la Poliţia Locală pentru “clarificarea” situaţiei cu privire la postările făcute pe Facebook. La sediul instituţiei, el a fost primit de adjunctul Poliţiei Locale, Marius Tirlui, şi de juristul instituţiei, care i-au transmis că urmează să fie amendat pentru postarea de pe reţeaua de socializare.


“Miliţiene Cojan (n.r. şeful Poliţiei Locale), tu şi adunătura ta de nesimţiţi, ce-ai fi să vă auto-amendaţi?”, a fost mesajul pe care Corneliu Vaida l-a asociat fotografiei distribuită pe Facebook, în care două maşini ale Poliţiei Locale sunt parcate ilegal pe trotuar, blocând circulaţia pietonilor.

 

“Mi-au adus la cunoştiinţă că s-au simţit lezaţi de poastarea mea. A fost o întâlnire protocolară, oamenii au fost politicoşi. Le-am explicat că dacă cineva blochează accesul pietonilor cu o maşină acela este un nesimţit. Cine parchează aşa cum au parcat ei nu poate fi decât nesimţit. Şi dacă vor să vadă ce înseamnă nesimţit să se uite în DEX. M-au luat cu binişorul, că ar fi mai bine să colaborez cu ei, să îi sesizez când sunt probleme, că ei au şi realizări. Le-am spus că rolul societăţii civile este cu totul să amendeze astfel de derapaje. Amenda pentru fapta mea era între 200 şi 1.000 de lei. Ca să nu-mi dea amenda maximă, am primit 900 de lei. Deşi aveau şi opţiunea unui avertisment. Nu e nicio problemă. Am scris că nu sunt de acord cu cele consemnate în procesul verbal! Am discutat deja cu avocatul, ne vedem în instanţă”, a declarat Corneliu Vaida, pentru adevarul.ro.”[1]


SURSE

  1. http://miscareaderezistenta.ro/actualitate/amenda-pentru-postarea-unor-imagini-cu-masini-de-politie-parcate-pe-trotuar-41257.html
  2. Foto: miscareaderezistenta.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Noua Ordine Mondială: Sănătatea Mintală şi Cetăţenia Mondială

Proprietățile terapeutice ale liliacului

Conf. univ. dr. Costel Stanciu, APC: “Proiectul legii vaccinării a fost croit prost! Nu poți să vii în dezbatere publică cu un text care nu reglementează câte vaccinuri vor fi obligatorii. Astfel putem avea surprize, să fie obligatorii 10, 15 vaccinuri!”

Un artefact vechi de 8.000 de ani, descoperit la sud de Dunăre, ar putea conține cea mai veche scriere pre-alfabetică din lume, conform arheologilor bulgari

COVID-ul și Schimbarea Climatică: Două manipulări după același manual

Închide