97% din ADN-ul nostru are o funcție superioară și nu reprezintă deloc o „rămășiță” sau un „rebut”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Oamenii de ştiinţă afirma că 97% din ADN-ul uman poate fi considerat „rebut” pentru că ei nu ştiu la ce foloseşte acesta. Totuşi, de-a lungul unui ciclu de 75 000 de ani ADN-ul nostru ajunge să fie expus întregii game de unde energetice din cosmos, care influenţează şi transformă structura sa, reorganizandu-l în cele 12 elice (în loc de 2 care funcţionează în prezent).

Genomul uman conţine cel puţin patru milioane de „relee” ale genelor, care se afla în marea lor majoritate în zona procentului de 97% din întregul lanţ ADN. În realitate, din studiile şi experimentele realizate apare tot mai evident că acest ADN „de rezervă” joacă de fapt un rol foarte important în funcţionarea celulelor, organelor şi ţesuturilor fiinţei umane.


Aceste „relee” sau sui-generis „întrerupătoare” nu sunt propriu-zis gene, ci ele conţin instrucţiuni pentru proteine. Unii cercetători şi-au dat sema că cel puţin 80% din această parte a ADN-ului uman, considerată până nu de mult ca fiind „nefolositoare” sau „rebut”, este în realitate activa şi foarte necesară bunei funcţionări a organismului.

Astfel, „releele” sau „întrerupătoarele” ADN-ului nostru controlează care gene să acţioneze în cadrul celulelor şi care nu; mai mult decât atât, ele determina, de exemplu, dacă o celulă va deveni o celulă pentru ficat sau un neuron.


Tulburător este faptul că studiile recente au demonstrat fără dubiu că ADN-ul uman poate fi influenţat şi modificat doar prin rostirea cuvintelor ori prin intonarea anumitor sunete, fără să mai fie nevoie de intervenţia bio-geneticii. În această direcţie, studiile şi rezultatele savanţilor ruşi sunt cu adevărat revoluţionare.

În conformitate cu cercetările lor, ADN-ul nostru nu este responsabil doar de „construcţia” şi „funcţionarea” trupului, ci de asemenea el îndeplineşte rolul de depozitare a informaţiilor şi de comunicare. Lingviştii ruşi au descoperit astfel că ADN-ul nostru este astfel structurat, încât codul lui respecta aceleaşi reguli ca şi limbajul uman.

Ei au comparat astfel regulile sintaxei în frază (adică ordinea în care sunt aranjate cuvintele într-o propoziţie sau frază pentru ca aceasta să aibă un înţeles bine definit), ale semanticii (studiul înţelesului diferitelor forme de limbaj) şi al regulilor de bază ale gramaticii.

S-a descoperit astfel că alcaloizii din ADN-ul uman prezintă un set de reguli foarte asemănător cu cel al limbajului uman, ceea ce demonstrează că limbajul nu a apărut deloc în mod accidental, ci reprezintă o reflexie a informaţiei cuprinsă în ADN-ul nostru.

Biofizicianul rus Piotr Garjajev, împreună cu colegii săi, a studiat de asemenea comportamentul vibrațional al ADN-ului fiinţei umane. Echipa pe care el o conduce a reuşit să moduleze anumite modele de frecvenţe şi rezonanţe într-o rază laser, iar prin intermediul ei a influenţat frecvenţa de vibraţie a moleculei de ADN din trupul uman, deci însăşi informaţia genetică a fiinţei umane.

Aceste extraordinare descoperiri explică de ce sugestiile, antrenamentul perseverent, hipnoza şi alte astfel de metode pot avea o influenţă foarte puternică asupra fiinţei noastre. ADN-ul nostru răspunde cu fidelitate la limbajul şi metoda pe care o folosim.

În timp ce cei mai mulţi dintre cercetătorii occidentali aplică, în ignoranţa lor, metoda intervenţiei „chirurgicale” asupra genelor – tăind părţi ale acestora şi inserându-le în alte zone ale organismului -, savanţii ruşi au dezvoltat anumite dispozitive care au capacitatea să influenţeze metabolismul celular prin intermediul frecvențelor radio şi de lumină, reparând astfel cu succes defectele sau bolile care apar în trup.

Cu această metodă s-a reuşit, de pildă, să se repare cromozomii distruşi de radiaţiile X, ori să se transforme embrioni de broască în embrioni de salamandră prin simpla transmitere a modelelor informaţionale ale ADN-ului respectiv, respectând rezonanţă frecvenţei specifice de vibraţie şi aplicarea unui anumit limbaj.

rp_adn1.jpg

În acest fel, întreaga operaţie a putut fi realizată fără niciun efect secundar sau alte probleme care de obicei apar atunci când se aplica metoda occidentală primitivă, a intervenţiei brutale şi chiar „mutilatoare” în cadrul genelor.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/97-din-adn-ul-nostru-are-o-functie-superioara-si-nu-reprezinta-deloc-o-ramasita-sau-un-rebut-a30
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...