A dispărut instantaneu în Tunelul Timpului

Distribuie!

„În anul 1975, un cetăţean american pe nume Jackson Wright îşi conducea maşina împreună cu soţia sa pe drumul care lega oraşul New Jersey de New York. Pentru a ajunge la destinaţie cei doi pasageri ai maşinii trebuiau să traverseze tunelul Lincoln.

Conform declaraţiilor lui Wright, odată ce au intrat în tunel cei doi au decis să tragă pe dreapta pentru a şterge parbrizul maşinii. Soţia sa Martha a hotărât că ea va şterge geamurile din spate ale maşinii.


 

În momentul în care Wright a terminat de curăţat parbrizul şi s-a întors spre soţia sa, aceasta dispăruse fără urmă. Wright nu a auzit şi nu a văzut nimic, anchetele şi cercetările amănunţite nu au descoperit nicio urmă referitoare la doamna Martha Wright.”[1]

SURSE


  1. http://www.descopera.ro/stiinta/2738074-top-10-disparitii-misterioase
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...