A fost asasinat cardiologul fostui preşedinte american George H. W. Bush

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un bărbat deocamdată neidentificat l-a împușcat mortal pe cardiologul fostului președinte al SUA, George Bush (tatăl), în orașul american Houston (statul Texas), anunță presa americană. Medicul se deplasa cu bicicleta la cabinet şi a fost împuşcat de bărbatul care se deplasa, la rândul lui, cu bicicleta.

Incindentul a avut loc în apropierea centrului medical din Texas. Victima și atacatorul se deplasau pe biciclete, unul în întâmpinarea altuia. Când cei doi s-au apropiat, atacatorul a tras două focuri. Doctorul Mark Hausknecht a decedat pe loc.


Asasinul a fost dat în urmărire.

Reprezentanții fostului președintele au adresat mesaje de condoleanța familiei, colegilor și persoanelor apropiate ale medicului.


“Mark a fost un cardiolog fantastic și un om bun. Îi voi fi recunoscător pentru atitudinea lui excepțională și plină de compasiune. Ne rugăm pentru familia lui”, a declarat Bush-tatăl.”[1]

SURSE

  1. http://miscareaderezistenta.ro/externe/a-fost-asasinat-cardiologul-fostui-presedinte-american-george-h-w-bush-47393.html
  2. Foto: miscareaderezistenta.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Gândurile sunt alcătuite din energie

“Cum am devenit din fanatic pro vaccinare, un adept convins al nevaccinării”

Doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor in Norvegia ! Daca nu spunem acum STOP, lucrurile vor scapa de sub control ! Marsavul plan al Iluminatilor de a distruge familiile !

Medicii din Kenya acuza UNICEF ca a sterilizat milioane de femei folosind un vaccin anti-tetanos ! Bil Gates este capul tuturor rautatilor !

Legea pumnului în gură. Cum moare libertatea de exprimare în „statul polițienesc” al lui Merkel

Închide