Abuzuri ale FBI și ale Departamentului Justiției. Memorandumul declasificat din ordinul președintelui Donald Trump

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„ABUZURI ale FBI și ale Departamentului Justiției. Memorandumul declasificat din ordinul președintelui Donald Trump | DOCUMENTUL INTEGRAL

Memorandumul redactat de congresmenii republicani din Camera Reprezentanților a fost deszecretizat și publicat integral. Iată mai jos ce conține documentul respectiv.

Scop: Acest memorandum oferă informații importante despre fapte legate de inestigația în derulare a  Comisiei privind Departamentul de Justiție și FBI și modul în care au folosit Legea de Supraveghere a Serviciilor Străine de Informații (FISA), în timpul alegerilor din 2016.

Concluziile noastre sunt detaliate mai jos și 1) ridică îngrijorări privind legitimitatea și legalitatea unor interacțiuni ale Departamentului Justiției (DOJ) și FBI cu Tribunalul pentru Supraveghere a Serviciilor Străine (FISC) și 2) reprezintă o încălcare problematică a procesului legal stabilit pentru a proteja cetățenii americani de abuzuri în procesul de acordare a mandatelor de supraveghere.„[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/fbi-departamentul-justitiei-trump.html

SURSE


  1. http://evz.ro/fbi-departamentul-justitiei-trump.html
  2. Foto: gandul.info

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...