Acceptabilitatea socială a homosexualității a scăzut în America

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Stefano Genarini, doctor în științe juridice și expert acreditat ONU, remarcă faptul că, la nivel internațional, agenda LGBT nu pare să aibă viitor politic.

Informația a fost publicată pe blogul Turtle Bay, al organizației Center for Family and Human Rights.


Un studiu efectuat la comanda organizației GLAAD a descoperit că în SUA acceptabilitatea socială a problematicii LGBT a scăzut – și aceasta în ciuda faptului că în 2015 toate statele americane au fost obligate printr-o decizie a Curții Supreme SUA să legifereze „căsătoria” pentru persoane de același sex.
Același studiu a mai descoperit că a scăzut procentul americanilor care sprijină puternic agenda LGBT. Activiștii dau vina pe Administrația Trump, dar comentatorii pro-familie cred că acesta ar putea fi rezultatul intransigenței cu care promotorii agendei pro-homosexualitate îi vânează în instanță pe oamenii care refuză să aplaude mesajul lor, scrie Știri pentru viață.
Sondajul integral aici.”[1]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Acceptabilitatea-sociala-a-homosexualitatii-a-scazut-in-America-149454
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Trump vrea să declasifice documente despre asasinarea lui John F. Kennedy. Se vor declasifica unele informații, în nici un caz adevărul. Iluminații l-au asasinat pe Președintele John F. Kennedy!
NATO le explică sârbilor că în 1999 le-a vrut binele. Stoltenberg: V-am bombardat pentru a vă salva!
Armata SUA doreste sa manipuleze Facebook si Twitter cu propaganda pro americana ! Oamenii inteligenti nu se vor lasa inselati !
Ce mai face Ucraina la 4 ani după maidanul #Rezist
Rezultatele CIA obţinute în urma experimentelor comportamentale
În 2006, Slobodan Milosevic a fost asasinat în închisoare. În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Curtea Penală Internațională
Operațiunea Mockingbird sau controlul guvernului asupra media
Asasinat în Kosovo. Unul din principalii lideri politici ai sârbilor, împușcat în fața biroului său. Belgradul suspendă negocierile cu oficialii kosovari
Documente secrete declasificate arată cum a devenit Israelul putere nucleară cu acordul SUA
Vladimir Putin: "Rusia trebuie sa-si protejeze cetatenii impotriva Organismelor Modificate Genetic (GMO)"! Si uite asa Putin isi protejeaza cetatenii sai si cere si Americii sa interzica cultivarea plantelor modificate genetic! Oamenii de stiinta rusi demonstreaza ca GMO provoaca cancer si sterilitate!
Dr. Steven Greer – Cum lucrează Guvernul Mondial
Je suis Big Brother: Liderii Mondiali se pregatesc sa intre in viata noastra privata ! Lupta impotriva dusmanului invizibil va dura pana cand oamenii nu vor mai avea niciun fel de libertate !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...