Aceste energii pe care le atragem astfel prin rezonanţă vor determina, în consecinţă, un anumit tip de situaţii şi evenimente cu care ne vom confrunta, în strânsă legătură cu energiile pe care noi înşine le-am manifestat

Distribuie!

„de Marvin Atudorei

Pentru cei înzestraţi cu inteligenţă şi bun-simţ este evident că, mai ales prin intermediul gândurilor, emoţiilor şi sentimentelor noastre ce sunt bazate pe credinţele şi convingerile dominante pe care le avem, noi interacţionăm prin rezonanţă cu toate câmpurile energetice similare celor cu frecvenţa pe care o menţinem lăuntric în mod preponderent.


Ca urmare, tot ceea ce vibrează la unison cu energia noastră specifică va fi automat atras către noi şi va deveni mai devreme sau mai târziu parte integrantă a vieţii noastre. Este însă important să subliniem că aceste aspecte se manifestă atât în bine, cât şi în rău.

Tocmai de aceea, dacă generăm şi dezvoltăm în universul nostru lăuntric gânduri şi emoţii pozitive (gen iubire, compasiune, iertare, altruism, optimism, fericire), atunci aceste stări vor rezona cu energii de aceeaşi frecvenţă de vibraţie pe care le vor aduce în viaţa noastră.


În mod analog însă, dacă vom genera şi vom dezvolta în universul nostru lăuntric gânduri şi emoţii negative (gen ură, mânie, ranchiună, pesimism, tristeţe), ele vor rezona cu energii de o frecvenţă foarte joasă, dar pe care de asemenea le vor atrage în viaţa noastră.

Aceste energii pe care le atragem astfel prin rezonanţă vor determina, în consecinţă, un anumit tip de situaţii şi evenimente cu care ne vom confrunta, în strânsă legătură cu energiile pe care noi înşine le-am manifestat.

Astfel, atunci când gândim în mod preponderent că viaţa nu are niciun sens, că totul e în zadar şi că avem o existenţă ratată, exact acest lucru are cele mai mari şanse să ni se petreacă prin rezonanţă, într-un mod care în aparenţă confirmă aşteptările noastre pesimiste, dar pe care în realitate chiar noi l-am atras prin gândurile şi sentimentele noastre.

Dacă însă noi credem, de exemplu, că ne aşteaptă o minunată relaţie de iubire, o stare de bogăţie spirituală şi o mare abundenţă exterioară, atunci avem toate şansele ca, prin intermediul Legii Rezonanţei, chiar aşa să fie şi să reuşim tocmai prin atitudinea noastră să ne simţim mai mereu conectaţi la fluxul miraculos al vieţii.

Un aforism latin spune că „Omul inferior este omul lui «tua culpa», iar omul superior este omul lui «mea culpa»“. În traducere, aceasta înseamnă că omul inferior are întotdeauna pe cine să dea vina unei nereuşite din viaţa sa şi el nu se consideră niciodată vinovat. Omul superior îşi asumă însă întotdeauna situaţiile în care încă nu a reuşit, pentru că ştie foarte bine că într-un sens mai profund totul depinde de el însuşi.

Într-adevăr, tot ceea ce se produce în viaţa noastră depinde în ultimă instanţă de propriile noastre intenţii, gânduri şi reacţii, iar în acest context devine evident că nu are rost să mai „dăm vina“ pe alţii pentru nereuşitele noastre, ci să căutăm soluţia în noi înşine.

Prin prisma acestor aspecte putem de asemenea să înţelegem mult mai uşor că atunci când ceva ne deranjează în ceea ce se petrece în jurul nostru este sigur că de fapt avem încă în propria noastră fiinţă un element de rezonanţă cu acel aspect sau, cu alte cuvinte, putem spune că nu am rezolvat acea problemă în interiorul nostru.

Mai mult decât atât, devine evident faptul că noi nici nu vom putea rezolva vreodată în mod eficient o problemă aşa-zis exterioară atâta timp cât nu o vom soluţiona mai întâi în noi înşine. De exemplu, atunci când ceva din exterior ne enervează înseamnă că încă mai avem activă în noi rezonanţa furiei, cu care vibrăm la unison, şi bineînţeles că enervându-ne întreţinem şi chiar amplificăm această energie inferioară şi distructivă în fiinţa noastră.

În acelaşi mod, atunci când constatăm că în vieţile noastre există foarte puţină iubire (ceea ce ne face să ne simţim goi şi seci sufleteşte), acesta este un reper foarte evident – prin prisma acestor aspecte pe care le evidenţiem aici – că de fapt rezonanţa noastră cu energia iubirii este foarte slabă şi că din acest motiv noi nu atragem evenimente, situaţii şi oameni care să ne aducă această energie vibrantă a iubirii.

Ceea ce avem de făcut în acest caz este să iubim noi cât mai mult şi să dăruim iubire în mod necondiţionat, pentru că în mod cert dăruind iubire vom amorsa rezonanţa cu energia iubirii din Macrocosmos, care astfel se va amplifica în noi. În acest mod vom deveni capabili să iubim profund şi intens şi totodată vom putea să primim tot mai multă iubire şi să fim iubiţi în mod spontan de toţi aceia care sunt şi ei deschişi către această energie sublimă.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/cateva-aspecte-legate-de-influenta-procesului-de-rezonanta-asupra-vietii-noastre-ii/

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...