Activiștii LGBT impun Comunismul în Canada: Profesorii trebuie să li se adreseze elevilor cu „tovarășe”, să invite la clase travestiți și să scoată din vocabular cuvinte precum soț sau soție

Distribuie!

„În timp ce în România cei care militează pentru drepturile homosexualilor atacă biserica și orice are legătură cu creștinismul, iată că într-o țară precum Canada minoritățile sexuale fac legea.

Într-un îndrumar, recent publicat în Canada, profesorii sunt îndemnați să aplice mai apăsat Corectitudinea Politică în clase, pentru a crea un mediu „prietenos minorităților sexuale”, scrie Evz.ro.


Una dintre recomandările noului ghid este ca profesorii să li se adreseze elevilor cu „Tovarășe” („Comrade”), pentru a nu mai exista deosebiri între băieți și fete.

Ghidul, care conține 152 de pagini a fost publicat recent de către Asociația Profesorilor din Alberta, cea mai importantă uniune sindicală din provincia canadiană, și are ca scop afirmat instituirea unui climat mai prietenos în școli pentru homosexuali, lesbiene, bisexuali, transsexuali și alte minorități sexuale.


În consecință, ghidul le cere profesorilor să folosească un limbaj cât mai neutru din punct de vedere sexual, cum ar fi, de exemplu, „spouse” („căsătorit”) în loc de „husband”(„soț”) și „wife” („soție”).

O altă recomandare, intitulată „Travestit 101” se referă la încurajarea elevilor „să cerceteze comportamentul de gen, mai ales aspectele exagerat feminine din modul de a se îmbrăca și a se purta ale unui travestit” și îi îndeamnă pe profesori și elevi să invite la clase travestiți.

Altă activitate recomandată este „schimbarea genului”, în care elevii aleg un text asociat în mod curent cu un anumit „gen”, însă care să nu fie „genul” lor.

Dictatura LGBT

În societățile occidentale se fac eforturi pentru înlocuirea ideii de sex cu cea de gen: Corectitudinea Politică susține că nu este important sexul cu care te naști, ci de ce „gen” te simți. „Genul”, spre deosebire de sex, nu este determinat de datele anatomice, ci de anturaj, educație, condiții de viață. Astfel, pentru adepții Corectitudinii Politice, este foarte normal ca o persoană să-și schimbe „genul” ori de câte ori are chef.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Homosexualii-transexualii-si-alte-minoritati-sexuale-impun-%E2%80%9Ecomunismul-in-Canada-Profesorii-trebuie-sa-li-se-adreseze-elevilor-cu-%E2%80%9ETOVARASE-sa-invite-la-clase-travestiti-si-sa-scoata-din-vocabular-cuvinte-precum-sot-sau-sotie-137966
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Istoria sistemului financiar al SUA: "Declaratia de Independenta", George Washington, Benjamin Franklin, Abraham Lincoln, Thomas Jefferson, Rothschild, Rockefeller si Banca Federala de Rezerve
Cathy O'Brien și Mark Phillips - "America în plină transă malefică" – o descriere din interior a proiectului guvernamental secret MK-Ultra
Imigrantii ajunsi in Germania provoaca haos prin comiterea de violuri, agresiuni sexuale si alte violente ! Aceste infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media, pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigranti !
Oamenii de știință despre LGBT: "Homosexualitatea se dobândește. Nimeni nu se naște homosexual"
Câmpurile de unde radio de extrem de joasă frecvență (ELF) ne bombardează oriunde, trupul uman funcționând ca o antenă
Big Brother și Stat Polițienesc în Marea Britanie
80% dintre americani consideră că guvernul lor, băncile şi mass-media corporatistă sunt corupte
Iluminații: 62 cei mai bogaţi oameni ai lumii au o avere egală cu agoniseala a jumătate din populaţia globului
Comandantul fortelor terestre iraniene, acuza SUA de organizarea atentatelor de la 11 septembrie 2001, sugerand ca vor sa conduca Orientul Mijlociu !
Istoria evreilor: evrei khazari și evrei semiți
Discursul nationalist al lui Gaddafi impotriva Noii Ordini Mondiale ! Inainte de invazia NATO, libienii se bucurau de cel mai inalt standard de viata !
Wikileaks a publicat e-mail-uri ale directorului CIA: discutii despre tortura, Iran, Afganistan, terorism si Corporatii

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...