Acum se va vedea pe cine interesează cu adevărat viitorul României: La Referendum!

by “Mai mult ca niciodată, poporul acestei țări așteaptă zilele acestea aprobarea Referendumului pentru revizuirea Constituției în privința definiției căsătoriei. După aproape trei ani de așteptare, după incredibile și neverosimile amânări, tergiversări și persiflări, politicienii noștri au dat dovadă de un dezinteres cras pentru cea mai arzătoare problemă. Familia este […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mai mult ca niciodată, poporul acestei țări așteaptă zilele acestea aprobarea Referendumului pentru revizuirea Constituției în privința definiției căsătoriei. După aproape trei ani de așteptare, după incredibile și neverosimile amânări, tergiversări și persiflări, politicienii noștri au dat dovadă de un dezinteres cras pentru cea mai arzătoare problemă.

Familia este singura instituție întemeiată de însuși Dumnezeu, care este temelia întregii societăți și care, din păcate și spre pierzania omenirii, a devenit ținta comună a tuturor atacurilor directe și indirecte ale modernismului și progresismului în care trăim în secolul XXI.


Au căutat nod în papura legislației, li s-a părut mereu că procedura ar trebui îmbunătățită, că s-ar putea ca ceva să fie ilegal.

Vedeți și acest articol.


Oare de ce nu și-au pus aceste întrebări când au dat legi cu mare ușurință pentru a ușura soarta celor acuzați penal sau când au vândut țara și economia și când au ucis fără menajamente sursa de venit a țăranilor, pretextând pesta porcina? Când au mărit salarii bugetarilor fără ca nimeni să știe sursa banilor, când și-au alocat pensii speciale, când au adaugat taxe la popor, când au împovărat angajatorii mici și mijlocii? Nu și-au pus problema legalității nici când au atacat demonstranții din Piața Victoriei recent și în multe alte rânduri.

Dar familia are cei mai mari dușmani, pentru că este lăsată și protejată prin drept divin de însuși Dumnezeu!

Războiul împotriva creștinismului este acerb și mai dur ca niciodată. Legea lui Dumnezeu nu mai este tolerată de cei cu putere și influență care vor să manipuleze națiunile. Fără îndoială că marile corporații de control al populațiilor au ajuns și în România și încă la nivel înalt.

Creștinii nu sunt fanatici, domnul președinte Iohannis! Ei îl iubesc pe Dumnezeu și vor să respecte legea Lui. Dintotdeauna Biserica lui Cristos a fost apărătoarea și deținătoarea adevărului. Doar în zilele de astăzi creștinii par mai radicali pentru că lumea s-a îndepărtat de legea lui Dumnezeu, a ales păcatul, ofensa, sacrilegiul și spurcăciunea.

Cauza pentru care creștinii par tot mai ciudați sunt păcatele strigătoare la cer cu care lumea s-a obișnuit și pe care le consideră un progres al umanității și o emancipare de sub legea divină. Greșeală, domnilor politicieni!

Orbirea spirituală a cuprins secolul nostru aproape în întregime, astfel încât ni se pare normală eliminarea moralității din toate sectoarele vieții sociale, mai ales din învățământ. În școala elementară se află pepiniera viitorilor cetățeni ai României, cei care ar trebui să devină stâlpi ai societății. Dar, n-au cum. În zilele noastre li se distruge de timpuriu inocența, sunt precocizați sexual, sunt mințiți că familia poate fi constituită oricum, că un copil poate avea două mame sau doi tați, că își poate alege sexul dacă i se pare altcumva și dacă nu își regăsește identitatea.

Ideologia gender este o revoluția sexuală travestită care comportă un pericol multiplu. Dacă cea din anii 60 s-a desfășurat domol dar sigur de-alungul a câtorva decenii, producând răsturnarea bunelor moravuri, ideologia gender va reuși să demoleze ce a mai rămas de atunci într-o singură generație!

Confuzia progresează în pași mari. Inclusiv cea de gen.

Semnăturile celor trei milioane de români adunați în 2015 au fost cel mai frumos, pertinent și necesar gest al poporului român în fața invaziei ideologiei mincinoase a occidentului. Un gest pe care Dumnezeu nu îl va uita. Acum poporul român așteaptă onestitate și un elementar simț al dreptății din partea politicienilor aleși de el; așteaptă șansa ca să se facă dreptate, să se vădească bunul simț al poporului român prin votul referendumului pentru modificarea Constituției.

După logică și bun simț, poporul ar trebui să hotărească definirea căsătoriei și a familiei: ea este, a fost și va fi cea încheiată dintre un bărbat și o femeie! Altfel poporul român, și așa decimat de reducerea nașterilor, de avort și exodul economic, va dispărea rapid de pe hartă.

Dacă nu ne opunem prin vot general acestor aberații, tentaculele otrăvitoare ale ideologiei LGBT / gender vor sugruma și speranțele să mai devenim vreodată un popor cu coloană vertebrală.

Ei dispun de resurse multe, de instrumente de orbire, de manipulare a maselor prin mass media și politică și mai dispun de lipsă de scrupule. Poporul român dispune de bun simț și frica de Dumnezeu. O bătălie profund nedreaptă este în curs de desfășurare.

În aceste momente este nevoie ca toate bisericile să lanseze campanii speciale de rugăciune pentru salvarea poporului român. Doar Dumnezeu este cel care poate menține și apăra poporul român.

Fiți uniți, români. Implicați-vă în votul Referendumului pentru modificarea Constituției. Este dreptul și prerogativa voastră!

De decizia voastră va depinde viitorul copiilor și nepoților voștri. Dacă aceștia vor crește ca oameni echilibrați și se vor putea dezvolta în plinătatea persoanei lor, dacă vor deveni stâlpi ai societății de mâine sau dacă vor crește mutilați emoțional și psihic, dezechilibrați sufletește, vor avea nevoie de surogate și tranchilizante pentru  a suporta viața.

În final va depinde și dacă acești copii ai Dvs se vor interesa de Dvs la bătrânețe și neputință, dacă își vor aminti că au o datorie în fața lui Dumnezeu de a-și îngriji și iubi părinții.

Ideologia gender nu este de folos la cultivarea respectului între generații, nici la propășirea spirituală a nației, nici măcar la supraviețuirea ei ca popor; ea știe doar de plăcerea momentului, de senzații și de păreri personale, nu dorește ascultare, nici autoritate, nici standarde morale.

Odată cu răspândirea ideologiei genului, liantul întregii societăți este în cel mai mare pericol. Dacă priviți cu atenție la manifestațiile marșurilor gay, veți observa o sumedenie de personaje răzgâiate, obraznice, cu îmbrăcăminte, freze și machiaje ofensatoare – dacă nu lenjerie intimă de femeie purtată de bărbați (!) – personaje certate cu tradiția și cu obiceiurile, dornice să șocheze și să scandalizeze pe toată lumea.

Aceștia nu vor aduce rânduială, nici disciplină sau progres într-o societate. Pentru aceștia căsătoria cu siguranță nu va mai fi sfântă, ci va fi vrednică de disprețuit; nu va mai conta dacă copii cresc alături de tata și de mama. Divorțul este una dintre cele mai mari traume produse copilăriei de către părinți. Este o pierdere cu consecințe incalculabile care se resimte și în generațiile următoare.

Un copil nu are o nevoie mai mare decât nevoia de părinți pentru a ajunge un om destoinic. Părinți normali și sănătoși din punct de vedere moral.”[1]

SURSE

  1. http://www.culturavietii.ro/2018/09/12/acum-se-va-vedea-pe-cine-intereseaza-cu-adevarat-viitorul-romaniei-la-referendum/
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Dosarul fratelui lui Kovesi, clasat de DNA!
Fostul procuror DNA Emilian Eva, declarație devastatoare pentru Kovesi: „Când veți afla adevărul veți avea un șoc”
Turcia îl acuză pe Gulen că se află în spatele protestelor din România împotriva Marii Moschei! Naționaliștii români nu acceptă construirea unei Mega Moschei în România! Naționaliștii români nu au nici un fel de legătură cu Fethullah Gulen!
Lucruri neştiute despre moartea lui Traian Vuia şi mărturia cutremurătoare făcută de strănepoata geniului: „A fost îngropat ca un câine”
Un deputat PSD îi trimite un mesaj lui Viktor Orban: Nu există ținutul secuiesc și nu există secui. Există doar județele Harghita și Covasna și cetățeni români de etnie maghiară
Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților (26 noiembrie 2017)! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Minoritățile - Noul propulsor al Revoluției Mondiale
Protocoalele secrete ale SRI
Iată ce substanțe conțin legumele turcești care ajung pe masa noastră
Mega Moscheea nu se mai construiește! Procesul colectiv deschis de Berenghi, Gornic, Todiraș, Mărincuș și alte mii de români rămâne fără obiect
În 2008, în locul dezinfectantului pentru gripa aviară, autoritățile au folosit "apă chioară"
Austriecii vor să scoată gaze din Marea Neagră, dar ne pun condiții! Resursele din Marea Neagră sunt ale României, nu ale străinilor!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro