Aderarea la NATO a distrus armata naţională a României

Distribuie!

Înainte de aderarea la NATO și Uniunea Europeană ni s-a promis siguranță , dezvoltare , prosperitate și faptul că vom ajunge și noi o țară la nivelul celor capitaliste avansate. Pentru asta ni s-au cerut o serie de sacrificii sau cadouri pentru Occident, concretizate în privatizări , schimbări de legislație , distrugeri de ramuri întregi ale economiei , împrumuturi la FMI și Banca Mondială etc.

În ceea ce privește armata , România a fost obligată la restructurări masive , participări la operații militare comune în diverse țări , plus contribuții financiare și acceptarea unor obiective militare străine pe teritoriul său.


Ceea ce nu a fost prezentat în presa aservită prea mult este faptul că armata națională a fost practic desființată , sau cel puțin pusă în incapacitatea de a mai putea apăra teritoriul patriei, Aceasta s-a realizat prin reducerea masivă a tehnicii și efectivelor militare. O prezentare succintă a transformărilor dramatice suferite de armata română înainte de aderarea la NATO:

Spre exemplu, SUA au impus României, ca o condiţie a integrării în NATO, reducerea structurii sale defensive la 25% din cea existentă în 1996, totul începând cu Hotărârea nr. 0103/1997 a CSAT referitoare la restructurarea unor Mari Unităţi și Unităţi din compunerea Sistemului Naţional de Apărare, întărită prin Hotărârea de Guvern nr.110/14.04.1997.


Din 1997 până în 2004, când România a intrat în NATO au fost desfiinţate 86 de unităţi militare, cu precădere cele înzestrate cu tehnica cea mai modernă la acea dată, fără ca în locul acestei tehnici de luptă să fie introdusă alta mai modernă.

Descoperirea Sălii Proiecțiilor din Munții Bucegi, din August 2003, a avut un rol esențial pentru integrarea României in armata globala – NATO.

Prezicerea părintelui Arsenie Boca s-a adeverit cu mare exactitate. Aşa după cum se va vedea mai departe, uluitoarea descoperire a fost realizată în anul 2003, la şaptesprezece ani de la memorabila întâlnire din Mănăstirea Cernica. Ea a zguduit efectiv eşafodajul politic, ştiinţific şi religios al celei mai mari puteri actuale, care sunt Statele Unite ale Americii.

A instituit imediat cel mai teribil secret mondial şi a impli¬cat o luptă diplomatică teribilă şi presiuni politice extra¬ordinare, deoarece România a dorit să prezinte această descoperire lumii întregi. Prin specificul ei, descoperirea ameninţă însăşi influenţa politico-ideologică a Vaticanului şi spulberă iremediabil atât concepţia antropologică a ştiinţei moderne, cât şi ideile despre istoria planetei noastre şi a omenirii.

Felul în care s-au precipitat însă evenimentele, incredibilele conexiuni şi sursele care au concurat la realizarea descoperirii îmi dau posibilitatea acum, când cunosc toate elementele implicate, să am o viziune fascinantă şi de ansamblu a întregului angrenaj, uluitor de complex, care a condus la momentul epocalei descoperiri.

Ea apare astfel ca un punct-focar, ca o primă „staţie” foarte importantă pe calea transfor¬mării conştiinţei umanităţii şi mi se pare cu atât mai remarcabil şi sugestiv faptul că ea s-a produs în România. Aşa după cum se va vedea, descoperirea reprezintă de fapt o „antecameră” la alte realităţi chiar mai tulburătoare, pe care Cezar, împreună cu o echipă de specialişti formată din reprezentanţi ai SUA şi ai României, le-a investigat în cadrul unei „mari expediţii” pe parcursul unui an (din luna octombrie 2003, până în luna iulie 2004).

Problema publicării acestor informaţii rămâne totuşi foarte controversată. Iniţial, stat¬ul român a vrut să anunţe această descoperire lumii întregi şi să o pună la dispoziţia cercetătorilor. Se considera că aceasta nu mai reprezenta neapărat o problemă de interes naţional, ci una de interes mondial.

Lupta de culise pentru a împiedica această dezvăluire de o importanţă excepţională pentru omenire a fost determinată de intervenţia majoră a SUA. Deliberările diplomatice, argu¬mentele pro şi contra, precum şi promisiunile sau ameninţările au durat aproximativ două luni (august-sep-tembrie, 2003).

în urma unui acord ultra-secret care a fost semnat între cele două state, România s-a angajat să nu prezinte lumii întregi descoperirea de pe teritoriul ei. Probabil că, printre altele, primirea în NATO care s-a efectuat în grabă, în primăvara lui 2004, a făcut şi ea parte din pachetul secret de „compensaţii” pentru această hotărâre, în acest context, plasarea unor baze militare americane pe teritoriul României poate să devină o certi¬tudine în următorii ani, constituind o „pavăză” puternică pentru locaţia din Munţii Bucegi.

Aspectele sunt foarte complicate şi secrete. Nu cunosc deocamdată care sunt avantajele ţării noastre în raporturile bilaterale cu SUA, dar anumite semne clare de ciudată bunăvoinţă la cel mai înalt nivel diplomatic au început deja să apară.

Cu toate acestea, „mişcările de culise” ale SUA tre¬buie să se desfăşoare cu mare precauţie, pentru a nu atrage prea repede nedumeriri şi întrebări stânjenitoare din partea celorlalte state şi puteri ale lumii, care ar putea observa dar nu ar înţelege interesul Americii pentru România.

Secretul descoperirii este practic absolut. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva, „sarcina” asigurării lui fiind preluată în mare parte de americani. Voi descrie la timpul potrivit aceste aspecte, dar pot să afirm anticipat că nu există nici un document, scris, filmat sau fotografiat, care să fi părăsit zona descoperirii. A fost construit un hangar subteran imens, pentru depozitarea şi manipularea echipamentului tehnic precum şi a dovezilor.

Este ca o adevărată uzină, complet utilată, iar ideea construirii lui s-a dovedit foarte inspirată. Totuşi, din informaţiile pe care le deţin, România nu şi-a luat un angajament definitiv în ceea ce priveşte menţinerea secretului marii descoperiri, însă termenii contractuali nu îmi sunt deocamdată cunoscuţi, în prezent, metodele care sunt folosite pentru anihilarea oricărei tentative de a cunoaşte ceva despre această descoperire sunt dezinformarea şi lipsa oricăror dovezi materiale.

Sarcina nu este uşoară, însă din câte ştiu, ea a fost realizată cu succes până în prezent, în opinia mea, însă, această stare de lucruri nu poate continua mult timp de acum înainte.

nato_north_atlantic_terrorist_organization

Numai ca urmare a acestui fapt, în 1998, bateriile S-125 (Neva/ Pechora) 2A (bătaie 35 km, altitudine maximă 18 km) intrate în dotarea armatei române în 1986, au fost „donate” Israelului. Menţionez că pe 27 martie 1999, o rachetă S-125 mai veche decât cele româneşti, a doborât un avion „invizibil” american F-117 în localitatea iugoslavă Budjanovci şi că varianta Pechora-2M era extrem de eficientă în combaterea rachetelor de croazieră. Scopul acestui proces a fost acela ca SUA să dispună de a arme de producţie estică pentru alimentarea războaielor civile de pe continentul african, în special cel din Angola. Iată dovada:
ImagineImagine

Intermediarii acestor tranzacţii clandestine de arme care încălcau embargoul cu arme impus de ONU, erau ofiţeri ai armatei israeliene, originari din România. Unul dintre ei era locotenent colonelul Shimon Naor căruia autorităţile române i-au emis, în plus, un paşaport românesc pe numele Simion Herșcovici. Acesta s-a născut la 19 octombrie 1949 la Galați a urmat o strălucită carieră militară în armata israeliană, participând la războaiele arabo-israeliene dar şi alături de col. Oliver North (consilierul militar al preşedintelui Ronald Reagan) la operaţiunea Iran Contras (arme contra droguri) din 1986.

Imagine

Această aventură profitabilă doar pentru SUA şi Israel, pe seama României, a făcut ca din 38.000 ofiţeri activi români să rămână 19.000 şi din 37.000 subofiţeri şi maiştrii militari să rămână în armată 23.000. Cei peste 30.000 de ofiţeri şi subofiţeri români daţi afară din armată fiind de fapt adevăraţii profesionişti, rămaşi fără sistemele de arme moderne pe care la operau. Situaţii similare se întâlnesc şi în Bulgaria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, în fostele republici iugoslave Slovenia şi Croaţia, toate membre NATO dar şi în R. Moldova, Ucraina, Muntenegru, Belarus, Georgia şi Azerbaidjan, care nu sunt membre NATO. De menţionat faptul că în majoritatea acestor state, rezerviştii s-au constituit în structuri sindicale proprii, conectate între ele, care le conferă maximă autonomie decizională. Ș după toate sacrificiile făcute de armată și de întreg poporul român de-a lungul anilor , iată ce spune George Friedman , președintele unei companii americane de consultanță strategică Stratfor , în cadrul unei conferințe desfășurată la BNR :

România trebuie să aibă grijă de ea singură, pentru că NATO şi Uniunea Europeană nu vor face asta, a declarat la Bucureşti George Friedman, unul dintre cei mai influenţi politologi americani, preşedintele Stratfor.

“România trebuie să fie responsabilă de propria soartă. Nu există altă cale, NATO şi Uniunea Europeană nu vor avea grijă de voi”, a declarat Friedman.

Deci , v-am distrus armata , v-am distrus economia , v-am distrus țara și acum trebuie să vă descurcați singuri ! Cu alte cuvinte , ați fost fraieri , v-am tras țeapă ! Vă dați seama că toate deciziile astea de a adera la NATO , UE etc. și condițiile cu FMI acceptate cu obediența s-au luat în secret și cât mai departe de ochii lumii ? În alte țări s-a făcut referendum și pentru intrarea în UE și pentru NATO. La noi populația nu a fost informată deloc în legătură cu aceste aderări.

România este în prezent o colonie săracă (printre cele mai sărace din Europa) ale Imperiului Atlantist (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondială și criminalii din spatele acestor entități); despre cum trăim într-o perioadă în care sferele de influență se modifică la nivel global și cum România se află chiar la mijloc, criminalii din Vest (SUA, UE etc) exploatează (SUG) fără scrupule tot ce pot din România, fără nicio jenă față de repercusiunile aduse mediului sau populației băștinașe (adică românii); despre cum aceiași criminali din Vest DISTRUG CE NU POT EXPLOATA RAPID pentru ca viitorii stăpâni ai României  să nu se bucure de resursele rămase pe acest teritoriu – este vorba mai ales de APA POTABILĂ pe care Americanii vor să o distrugă prin fracturarea hidraulică făcută de Chevron (vezi Doamne pentru gaze de șist). La data de 29 martie 2004, Romania a intrat in NATO, fiind folosita ca o zona geostrategica pentru dezvoltarea, acapararea si centralizarii puterii la nivel mondial. In afara de Romania, multe state din Europa au intrat in NATO, sub pretextul fantasmagoric de “protejare” a lor impotriva oricarei amenintari. Dupa ce americanii si-au distrus turnurile WTC la data de 11 septembrie 2001, intr-o serie de atentate de tip “Drapel Fals”, acestia au mizat pe lipsa de informare a oamenilor si au adoptat diverse legi care restrang libertatile civile. NATO si ONU au devenit niste structuri forte ale armatei globale pe care iluminatii o pregatesc pentru a impune o lege martiala, in cazul in care oamenii s-ar opune acestui plan. Faptul ca acestia n-au putut sa reduca populatia Planetei la 500 milioane de locuitori, asa cum scrie si pe pietrele testament (Guidestone) din Georgia, denota clar ca ei in prezent sint extrem de disperati, iar disperarea ii face sa comita diverse actiuni prin care sint prinsi cu minciunile. NATO si ONU au aprobat crime in masa si anume: razboiul din Irak (de doua ori), Libia (2011), Vietnam, Afganistan, Kosovo (1999) etc. In aceste interventii, acestia au omorat zeci de mii de civili, folosind tot felul de arme chimice considerate a fi neconventionale, tocmai de aceeasi comisie ONU, pe care ei au conduc, dar care n-a reactionat in niciun fel la crimele de razboi din Serbia (martie 1999) sau din cadrul celor doua razboaie din Irak, cand erau la pupitru de control, masonii membri Bilderberg si ai organizatiei masonice, Skull and Bones, George W. Bush si tatal sau George H.W. Bush.

Aderarea Romaniei la NATO – un praf in ochii oamenilor creduli

Imagine

 

In Romania au aparut tot felul de baze militare americane, cum este cea de la Kogalniceanu, care au ajuns sa fie folosite de CIA, pentru a aduce “teroristi” si a-i supune la torturi, in celebrul caz al “Inchisorilor CIA din Romania”, unde multe avioane discrete veneau si aduceau prizoneri de razboi in Romania.

Dorinţa de a adera la NATO este expimată oficial în 17 februarie 1993 de către preşedintele Ion Iliescu, după o întâlnire cu Secretarul general, Manfred Wörner. Un pas important a fost făcut pe 26 ianuarie 1994 când ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a semnat Documentul-cadru al Parteneriatului pentru Pace. România devenea astfel primul stat din Europa Centrală şi de Est care aderă la acest Parteneriat! 
În iunie 1996 – Parlamentul României adresează un apel parlamentelor statelor membre NATO în care solicită sprijin pentru a deveni membru al Alianţei, iar o jumătate de an mai târziu preşedintele Emil Constantinescu face o vizită la Cartierul General al NATO şi se întâlneşte cu Secretarul general, Javier Solana. La întoarcere, Parlamentul reia mesajul pentru susţinerea aderării Româiniei. Ţara noastră şi-a pus speranţele în summit-ul de la Madrid, din 8 Iulie 1997. 
Au primit invitaţie doar Republica Cehă, Ungaria şi Polonia. Trei zile mai târziu, preşedintele american Bill Clinton efectuează o vizită de “consolare” în România, dar este nevoie de încă 6 ani de aşteptare pentru ca ţara noastră să fie acceptată. 
După evenimentul nefericit din 11 septembrie 2001, acţiunile se intensifică. În Noiembrie 2003 este transmis la NATO Planul Naţional de aderare. În 26 februarie 2004 – Parlamentul României adoptă în şedinţă solemnă a a Camerei Deputaţilor şi Senatului Legea de aderare a României la Tratatul Atlanticului de Nord, iar pe 1 martie preşedintele Ion Iliescu promulgă Legea de aderare a României la Tratatul Atlanticului de Nord. 

Trei zile mai târziu, pe 4 martie, Ion Iliescu a semnat instrumentele de aderare a României la Tratatul Atlanticului de Nord. Şi astfel, data de  29 martie 2004 a intrat in istorie ca ziua în care România a aderat la NATO, când premierul Adrian Năstase a depus instrumentele de aderare, la Washington.Fostul ministru de Externe Mircea Geoană a arătat că

“Apartenenţa României la NATO nu este în sine o reţetă a succesului, ci o precondiţie a succesului.

El a

subliniat că România trebuie să îşi facă temele şi să îşi respecte angajamentele, respectiv să elaboreze o strategie de securitate naţională actualizată, care îi lipseşte de aproape zece ani, şi să revină mai repede decât se prognoza la alocarea a 2% din PIB pentru Apărare. Dar apararea pentru ce? Pentru fantasmagoricul dusman invizibil numit “terorism”? Terorismul functioneaza ca o uriasa sperieratoare pentru oamenii necunoscatori, care sa le dea forta puternica, care se afla in mainile ONU pentru a ataca orice alta natiune care s-ar opune politicii lor, folosind NATO. In cei 13 ani de la implicarea Romaniei in Afganistan si Irak, au murit 25 de oameni si au fost raniti 75 de oameni, in lupta pentru dusmanii “fantasmagorici” cu care SUA a reusit oarecum sa manipuleze o lume intreaga.

Despre faptul ca “insurgentii” sint in cele mai multe cazuri alimentati cu armament de catre SUA am scris si eu pe acest site, folosind unul dintre cele mai puternice argumente. Este vorba de un caz petrecut in septembrie 2005, care a pus Marea Britanie intr-o situatie extrem de delicata deoarece doi soldati britanici din elita SAS, a fost arestat de catre politia irakiana, din Basra, dupa ce au fost prinsi dand ture cu masina si impuscand civili, fiind deghizati in imbracamintea clasica a arabilor.

In masina acestora politia a gasit si explozibili deosebit de puternici pe care il foloseau la fabricarea celebrelor “masini capcana”. Marea Britanie a solicit atunci imediata eliberare a acestora, iar faptul ca politia irakiana a avut coloana vertebrala si au refuzat, atunci armata britanica au intrat pur si simplu cu tancurile in inchisoarea din Basra unde acestia erau retinuti. Pentru a distruge o tara, in acest caz, zona din Orientul Mijlociu, extrem de bogata in petrol, este nevoie sa creezi ideea de existenta a unui “dusman” (terorismul) si sa-ti folosesti proprii oameni, pe care sa-i pui in scena, pentru a juca rolul de “terorist”, asa cum s-a intamplat in acest caz.

SURSE

  1. http://dantanasescu.ro/2011/06/28/de-ce-sunt-romania-si-afganistan-importante-pentru-nato.html
  2. https://ceicunoi.wordpress.com/tag/nato/
  3. http://dantanasescu.ro/2013/06/05/aderarea-la-nato-a-distrus-armata-nationala-a-romaniei.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Black Cube şi Maximilian Katz, reprezentantul României în Parlamentul European Evreiesc
SUA trimit 1.000 de militari în România pentru "a ne apăra de Rusia cea rea a dictatorului Putin"
Înregistrări din interiorul Mișcării #Rezist: Globaliștii finanțează protestele pentru a da jos Guvernul României cu scopul de a prelua conducerea României. “Suntem presați din exterior să punem osul la treabă”
Planul Kalergi - "Idealismul Practic": "Omul viitorului va fi o corcitură". Genocidul popoarelor europene în vederea creării Pan-Europa
Programul HAARP în România
Atacul ONG-urilor lui George Soros asupra României
Consilierii Sectorul 4 au votat schimbarea denumirea liceului Mircea Vulcănescu în liceul Traian Popovici. Lista celor care l-au condamnat pe marele filozof a doua oară. Discursul CURAJOS al unui consilier care s-a OPUS
Portretul revoluționarului de profesie
Cum vorbeau liderii CIA de moartea lui Ceaușescu. Enigmatica ședință, cu 3 ani și 3 zile înainte de execuția de la Târgoviște
Minciuna "pestei porcine africane": Medicii veterinari alungați dintr-un sat din Brăila
Proiect MAI: Cărțile de Identitate cu microcip! Există și alternativă pentru persoanele care refuză din motive religioase sau de conștiință! Cărțile de Identitate cu microcip sunt un pas intermediar către implantul cu microcip!
Profețiile lui Sundar Singh despre România: "Eu știu prin viziune divină că România are o mare misiune Dumnezeiască de redresare spirituală planetară"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...