Adevăr istoric: SUA au creat și finanțat terorismul islamist! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Presedintele Jimmy Carter si consilierul sau Zbigniew Brzezinski sunt artizanii crearii terorismului islamic! Potrivit multor analisti politici, Carter a fost si „forta zambitoare” a expansionismului Noii Ordini Mondiale.

Cele de mai jos, prezentate pe scurt, sunt cunoscute datorita unui interviu acordat in 1998 de Zbigniew Brzezinski jurnalului „Le Nouvel Observateur” si a unor documente de arhiva din Rusia, Germania, Ungaria, Polonia si Statele Unite, descoperite de Peter Schweizer si publicate in incendiara carte „Reagan’s War”.


In vara anului 1979, Secretarul de Stat, Zbigniew Brzezinski, preocupat sa creeze un potential inamic pentru URSS, a format „miscarea terorista islamica”, cu baze in Afganistan si Pakistan. Scopul era de a infiltra Republicile Sovietice Musulmane din Asia Centrala.

Cu cinci luni inainte de invazia sovietica in Afganistan, deci in iulie 1979, i-a prezentat presedintelui, Jimmy Carter, planul sau, pe care CIA l-a codificat „Cyclone”. Congresul nici macar nu a fost instiintat, iar presedintele a aprobat la inceput 500 milioane de dolari, suma totala cheltuita fiind de 5 miliarde dolari.


Aceasta suma a fost cheltuita in perioada 1979-1989, pe timpul cand URSS a purtat Razboiul in Afganistan, sprijinind Miscarea Islamica. Astfel, Casa Alba se poate „mandri” ca a intocmit si pus in aplicare primul program de pregatire/antrenare a teroristilor islamici (si-au pregatit cu mana lor viitorii inamici!).

In perioada 1982-1992, peste 60.000 de „luptatori” islamisti au fost pregatiti si sustinuti financiar in Pakistan, alti circa 40.000 la „Scoala de Sabotaj” de la Camp Peary (statul Virginia), toti acestia inrolandu-se ulterior in organizatiile si gruparile teroriste islamice.

Acesti „luptatori” au actionat si in Ruanda, Somalia, Bosnia si Kosovo. Tandemului Jimmy Carter – Brzezinski i s-a datorat si aparitia in Pakistan a organizatiei Al-Qaeda (se presupune ca in 1988), mai intai ca „administratie a bazelor de pregatire”.

Din 1989, Osama bin Laden a devenit si conducatorul lui „Maktab al Khidamar” (MAK), de fapt, serviciul secret al miscarii teroriste islamice, care a devenit „bratul CIA”. In anii ’90, bin Laden si-a consolidat organizatia construindu-si si „ramura economica” a ei, o uriasa masina pentru recuperarea fondurilor, avand astazi ramificatii in peste 60 de tari.

Cand au avut loc atentatele de la 11 septembrie 2001, toti politicienii si mass-media americana au fost cuprinsi subit de o amnezie suspecta: s-a uitat ca terorismul islamic a fost finantat chiar de americani.

Intrebat daca regreta acest lucru, Brzezinski a raspuns:

„Ce este mai important pentru Istoria Omenirii? Talibanii sau colapsul imperiului sovietic? Cativa musulmani fanatici fanatici sau eliberarea Europei Centrale si sfarsitul Razboiului Rece?”

osama-bin-laden-zbigniew-brzezinski

De unde se vede ca, pentru indeplinirea Marelui Plan, Iluminatii nu se dau in laturi de la nimic. Ce conteaza cateva zeci de mii de morti inainte ca America sa intre efectiv in „desfasurarea” celor doua razboaie mondiale, din randul tineretului american, daca aceasta ajuta la indeplinirea Marelui Plan? Ce conteaza 3.000 de mort (cifra oficiala) daca ei au constituit „moneda” de schimb pentru „coalitia antiterorista”?”[1]

SURSE

  1. Teodor Filip – „Oculta Mondiala – Marele Plan”, volumul II, pag. 54-55, Editura Obiectiv Craiova.
  2. Foto: 911myths.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Scriitorul evreu Jack Bernstein a fost asasinat, după ce a scris o carte în care a criticat sionismul, Israelul și a demascat Noua Ordine Mondială
Consul al Frantei in Turcia, filmat in timp ce vindea barci imigrantilor care vin pe cale maritima spre Europa ! Incep sa se lamureasca lucrurile cu privire la cine finanteaza venirea imigrantilor in Europa !
SUA: O grupare satanică a ridicat o statuie imensă a demonului Bafomet în fața Capitoliului din Statul Arkansas
Profesor la Universitatea din New York: Trăim într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului. Totalitarismul de stânga e din plin dezlănțuit!
Operațiunea Highjump (1946-1947) și Baza 211 a naziștilor din Antarctica
Covid-19 - o fraudă globală. Un virus cu o rată de vindecare de 99,98%, o plandemie a testelor fals pozitive RT-PCR și "morții de Covid" fără autopsie
Piramida Iluminatilor - cele zece structuri prin care se manipuleaza oamenii ! Pe acestea se bazeaza actuala societate "democrata" a capitalismului !
Islanda da o lectie SUA si UE: Este singura tara care a condamnat 26 de bancheri la un total de 74 de ani de inchisoare!
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: "Nici o altă țară nu va mai părăsi Uniunea. Statele membre rămase se vor îndrăgosti din nou unele de altele și își vor reînnoi jurămintele față de UE"
Guvernul SUA ar dori sa implanteze microcipuri in oameni o data cu vaccinul anti-Ebola ! Dar un asistent medical din Africa, sustine ca, "Ebola este o minciuna" !
Terorismul şi jocurile ciudate ale serviciilor secrete aliate
Administrația Obama, finanțatoare Al Qaeda
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...