Adevărul despre Agenda 21-2030, orașele inteligente, inteligența artificială, tehnologia 5G, transumanism, ecologie, venitul universal de bază și dictatura verde a noilor comuniști corporatiști

Distribuie!

Adevărul despre Agenda 21-2030, orașele inteligente, inteligența artificială, tehnologia 5G, transumanism, ecologie, venitul universal de bază și dictatura verde a noilor comuniști corporatiști

„Energia verde”, care este promovata de stanga globalista (neomarxisti/progresisti/liberali/ecologisti/corporatisti), este o uriasa escrocherie. „Energia verde” nu are nicio legatura cu tehnologia neagra a Iluminatilor, care genereaza energie la infinit. Acea tehnologie, care face parte din proiectele negre este tinuta secret fata de oameni, chiar daca sunt oameni care au facut dezvaluiri. „Energia verde” este o alta escrocherie a globalistilor, o uriasa afacere globala, sub pretextul „luptei impotriva schimbarilor climatice”.


Stanga globalista a mintit omenirea cu privire la asa-zisele „schimbari climatice” pentru a obtine controlul oamenilor. Ce se ascunde in spatele propagandei ecologiste, care este promovata de globalisti? Dictatura verde sau dictatura globalistilor. Ecologistii globalisti promoveaza reducerea populatiei Pamantului, distrugerea proprietatii private si implementarea „politicilor verzi”, care inseamna dez-industrializarea si rationalizarea energiei (cum era in comunism). Toate acestea sub pretextul „luptei impotriva schimbarilor climatice”. Care este adevarul despre „schimbarile climatice”?

Climategate (2009) a demonstrat minciunile globalistilor cu privire la „incalzirea globala”. In realitate, insa, schimbarile climatice sunt fenomene naturale, ciclice, care sunt cauzate de catre Soare. Nu au nicio legatura cu activitatea umana sau cu Dioxidul de Carbon (CO2), un aliment pentru plante, care contribuire la inverzirea planetei. Reducerea la zero a Dioxidului de Carbon (CO2), asa cum vor ecologistii globalisti, reprezinta un pericol urias pentru omenire, pentru ca plantele nu se mai pot dezvolta si astfel omenirea se prabuseste.


Desi globalistii ne spun ca pe ei ii intereseaza „sa protejeze mediul”, acestia nu zic nimic despre pericolul tehnologiei 5G asupra oamenilor si asupra mediului. Dar, fara tehnologia 5G nu mai pot fi implementate celelalte metode de control si supraveghere a populatiei.

Agenda 21-2030 este planul globalistilor pentru instaurarea Guvernului Mondial. Exista vreo legatura intre „orasele inteligente”, tehnologia 5G, dezvoltarea inteligentei artificiale, transumanism, venitul universal de baza, „energia verde”, „lupta impotriva schimbarilor climatice”, ecologism?

Legatura este evidenta si toate acestea duc, in final, la instituirea Guvernului Mondial. „Orasele inteligente”, despre putini oameni au vorbit, sunt, de fapt, niste puscarii ale viitorului in care oamenii vor trebui sa stea si in care vor fi monitorizati. Intimitatea nu va mai exista. Inteligenta artificiala este dezvoltata pentru a controla si monitoriza oamenii.
Venitul universal de baza este o inventie a globalistilor.

Dupa ce vor distruge locurile de munca cu ajutorul robotilor inteligenti, globalistii vor da bani oamenilor. Dar, atentie, acest venit nu va fi unul „gratuit”, ci va fi conditionat, asa cum se conditioneaza astazi drepturile si libertatile de efectuarea unui vaccin. Acest venit universal de baza va fi unul electronic, astfel incat Guvernul Mondial va sti tot ce faci cu banii, iar banii vor fi intr-un cip implantat sub piele.

Klaus Schwab, directorul executiv al Forumului Economic de la Davos, a vorbit despre Marea Resetare, despre implantarea unui cip in creier, despre contopirea fiintei umane cu inteligenta artificiala, care va da nastere unui „nou om”. Transumanismul este o alta creatie a globalistilor care vor sa transforme omul (dintr-o fiinta spirituala) intr-un robot. Prin transumanism, omul isi pierde legatura cu Divinitatea si devine un robot. „Omul nou” nu este un concept nou, inventat de Stanga globalista, ci este un concept al tuturor regimurilor totalitare.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

08 iunie 2021

Va recomandam sa cititi:

Noua Ordine Mondială: Summit-ul Pământului de la Rio de Janeiro din 1992, Agenda 21 și Agenda 2030

Ce se ascunde în spatele manifestului globalist promovat de Organizația Naţiunilor Unite sub denumirea de Agenda 21

Agenda 21, Agenda 2030 şi Noua Ordine Mondială – planul pentru o sclavie durabilă

Agenda 2030, pregătită de ONU, se referă, în realitate, la o preluare guvernamentală globală a fiecărei națiuni de pe planetă

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...