Adevarul despre alimentatia romanilor din comunism, sef de magazin: oricat de multa carne distribuiam nu ajungea, erau oameni care stateau la rand de 2,3,4 ori si luau tot

Distribuie!

Motto: „2000 de ani de trădări in lanț sunt argumentul suprem in ceea ce privește formarea si continuitatea poporului român in spatiul carpato-danubiano-pontic! ”

Nu o sa uit niciodata un element din romanul Morometii de Marin Preda, ca taranul roman manca zi de zi, de zi, numai mamaliga. Deci in fiecare zi sa ne intelegem da? Poate de sarbatori sau la weekend niste carne. Asta in conditiile in care taranul muncea din greu, munca grea, agricultura. Daca Ceausescu le oferea romanilor zi de zi doar mamaliga , va dati seama ce se vaicareau romanii ca sa nu zic cine si strigau huoooo dictatura, dar in monarhie nu era nicio problema.)
Acum există la oras o întreagă patura socială care baga in gură fiecare dumicat, cu frica de a nu se îmbolnăvi – jumatate dintre ei, au luat-o razna cu capul. Pe vremea lui Ceaușescu se mânca RAȚIONAL, ceea ce se transforma in energia care a clădit aceasta țara! Nu erau atâtea cancere, obezitate, diabet, colesterol, hipertensiune, intolerante la gluten, lactoza etc etc. Romanii făceau sport, munceau, făceau sex si se trezeau devreme, nu erau niște obosiți cu pb de fertilitate, putini si prosti așa ca azi! La 5 dimineața, toate ferestrele erau luminate: țara avea producție! Eu zic ca le-a dat prea multă mâncare adevarata si s-au apucat de urlat datorită surplusului de energie. România are o populație cu ADN de trădători încăpățânați si prosti, care nu știu numai de ciomag. Ei nu știu ce e recunoștința, demnitatea, patriotismul! Sunt niște nenorociți fără conștiința colectivă, fără credinta si fără caracter hotarat ( labili psihic si demonizați). Luați ” Alimentația rațională” a lui Iulian Mincu care a făcut rațiile de hrana si a fost ministru la Sănătate si veți vedea ca nu lipsea nimic, nici ca suport caloric, nici Dpdv mineral, vitaminic sau fibre. Foarte bine ca romanii, ca ciobani fără cunoaștere, nu erau lăsați sa mănânce la întâmplare, ca porcii, cum fac astăzi, de si-au nimicit geneticul, forța reproductivă si intelectul, devenind putini, prosti si bicisnici!


„oricat de multa carne distribuiam tot nu ajungea ,mereu erau oamenii nemultumiti desi era ca stateau la rand si de 2-3-4 ori de cate ori apucau pana tinea marfa si aici vorbesc doar de un singur magazin alimentar in care lucram ,dar pe plan de oras, la romani din pacate nu exista frana si bun simt la stomac”

„Foamea” nu a devenit religia cea adevarata a romanilor de după ’89, ci a fost mereu. In spatele tuturor trădărilor din ultimii 2000 de ani, a stat FOAMEA.
Trădările in lanț sunt argumentul suprem in ceea ce privește formarea si continuitatea poporului român in spatiul carpato-danubiano-pontic! Nu am nevoie de dovezile imbatabile ale lui Densușianu, Hașdeu, Iorga, Săvescu, studiile de paleogenetica ADN ale lui Ghimbuțaș sau de opera lui Constantin Daicoviciu! Dovada supremă a continuității nostre aici începe cu Trădarea lui Decebal si se termină cea a lui Ceaușescu cel Mare! In ultimii 2000 de ani, aici – in mod sigur! – elementul dominant a fost cel românesc: trădare si curve! Căci….ce e o „curva”? Ce sunt divorțul, avortul, votul, vaccinarea – sunt forme de trădare pe timp de pace! Sunt forme de manifestare a lipsei de Dumnezeu! De ce? Pai dacii erau zamolxieni! Pe cei mai buni fii ai lor, îi „trimiteau solie la Zamolxe”, aruncându-i in sulițe. Așa „vaccinau” atunci, ca sa fie chipurile protejați de necazuri. Alt obicei dacic tâmpit: când mureai, se veseleau – vezi „Cimitirul vesel” si chefurile „să fie de sufletul răposatului!”. Iar când se năștea un copil, dacii plângeau! Este satanism, opus Legii Torah ebraice ( „Creșteți si va înmulțiți!”), iar subconștientul colectiv arhaic ( egregorul romanesc!) a tradus astăzi acest deziderat prin 23.000.000 de avorturi post decembriste, astăzi acceptate cu naturalețe: ” Ce vrei dom’le, e vremuri grele!”. Scuzabile, toate!
Ceaușescu s-a opus „spiritului dacic” si masoneriei. Iată de ce proliferează, printre alte zeci de Loji masonice din Rromânia, si loja Zamolxe a generalului mason Mircea Chelaru, un susținător al dacologilor, al „renașterii spiritului dacic”, „Lupul Dacic”, zamolxienii etc. Ete Cucu Dacic, moșule! Cu Iisus Hristos ai vorbit? Crezi ca nu știe cu ce te ocupi?! Prostul ăsta de general al rușinoasei armate române( care a pierdut România fără sa tragă un foc, decât in proprii civili!) este un susținător al păgânismului, religie introdusă și pe timpul lui Ceaușescu cel Mare, tot prin intermediul masonilor. Printre marii ei sustinatori ( cu dosare de urmărire, caci Ceaușescu nu-i suporta) se numărau evreii masoni Andrei Pleșu si Gelu Voichan. Meditația Transcedentală era o metoda Yoga. Deci draci. Ea a fost introdusă la noi de către ing. Nicolae Stoian ( trădător fugit in Algeria). Pleșu si Voichan au fost culeși, in repetate rânduri, noaptea, cu mașina Salvării, caci alergau goi pe străzi. Bă băiatule, acestea sunt FAPTE, iar Ceaușescu știa foarte bine cu ce se confrunta: era începutul invaziei de posesie demonică a populației de țărani urbanizati! In anii ’90, un sfert dintre femeile tinere si urbanizate ale românilor trecuseră pe la yoga si deveniseră indezirabile pe viața ( suflete comutate prin posturi mecanice asana, pe frecvente demonice)! Pozițiile „asana” sunt, printre altele, menite sa transforme corpul in „antena de captare a energiei”. După cum știm – si Ceaușescu ȘTIA – forma oricărei antene diferă in funcție de lungimea de unda pe care vrei sa o accesezi! Desigur, tinerele țărăncile, habar n-aveau : ele făceau ce zice guru. Multe au ajuns si ele acolo unde a fost dus Pleșu si Voichan si unde au ajuns si urmașele yoghinelor din anii ’90 – ma refer la femeile de după 2000, duse la noul tip de guru: psihologul! – anume ca au ajuns la psihiatrie!
Acesta este poporul care a scăpat de sub îndrumarea Părintelui Națiunii, făuritorul României moderne, Ceaușescu cel Mare: niște mămăligofreni!


Prof. dr. Lupan

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...