Adevărul despre cele peste 50 de piramidele care protejează Rusia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Piramidele construite in Rusia si Ucraina sunt opera unui singur om. Dr. Alexander Golod este om de stiinta si fost inginer in cadrul departamentului de aparare al URSS-ului, iar din 1990 a inceput sa construiasca o serie de piramide, despre care sustine au capacitatea de a vindeca orice boala. Pana in 2001 a finalizat 17 piramide in diferite parti ale Rusiei si Ucrainei.

Dupa 2010, numar lor a crescut la peste 50. Fiecare piramida are un cadru intern de placi din PVC care sunt mai apoi acoperite cu fibra de sticla. Acestea au fost proiectate pentru a se potrivi raportului Numarului de Aur, un raport standard gasit in natura care poate fi folosit pentru a crea compozitii frumoase, cu aspect natural. Aceasta proportie face aceste constructii sa fie mult mai abrupte decat piramidele egiptene, avand o panta de aproximativ 70 de grade.


Cea mai impozanta astfel de piramida masoara 44 de metri inaltime si cantareste peste 55 de tone. Constructia ei a durat 5 ani de zile si a costat peste un milion de dolari. Cel mai incredibil lucru despre aceste structuri este ca acestea nu au nici macar un singur element metalic. Dr. Golod sustine ca orice metal din piramida ar determina diminuarea efectelor terapeutice si ar absorbi campul energetic care ar putea fi in interiorul acestora.

«Imaginati-va ca aceasta camera este alcatuita din cuburi. Pe perete exista o oglinda distorsionanta. Cuburile devin rasucite si deformate. Spatiul in care traim este asa acum. Adam a trait timp de 900 de ani, noi traim doar 70 de ani, pentru ca spatiul nostru a devenit distorsionat. Acest lucru duce la razboi, probleme economice, cutremure, gauri in stratul de ozon si nenumarate boli. Dar piramidele corecteaza distorsiunea si restabilesc armonie», afirma Golod.


In interiorul piramidelor sale se gasesc tot felul de cristale si pietre semi-pretioase despre care Golod afirma ca piramidele le incarca cu o energia extraordinara. Dupa ce simte ca pietrele s-au incarcat destul de mult, le imparte oamenilor care vin sa viziteze aceste constructii. Sustine ca acesta este cel mai bun mod de a raspandi energia piramidei. Intrebat daca el crede ca puterea piramidelor sale este o forma de magie, Dr. Golod declara: «Nu. Este stiinta. Pietrele lucreaza pentru dvs. indiferent daca stiti ca sunt acolo sau nu».

 

 

Golod crede atat de tare in puterile piramidelor incat, in 1999, declara presei birtanice faptul ca «Piramidele mele protejeaza Rusia de gripa, cancer si SIDA. In curand aceste boli vor disparea. Unii vorbesc despre apocalipsa. Spun ca putem trai atata timp cat vrem. Depinde de armonia pe care o creem in jurul nostru», a declarat el pentru The Independent.”[1]

SURSE

  1. https://www.bzi.ro/adevarul-despre-cele-peste-50-de-piramidele-care-protejeaza-rusia-ce-rol-au-acestea-foto-632170
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...