Adevărul despre chemtrails: Motoare turboventilator cu diferență ridicată de presiune, geoinginerie și minciuna despre dârele de condensare

Distribuie!

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Minciuna oficială cum că “ar fi doar dâre de condensare” este ușor de combătut dacă sunt ințelese și ținute minte anumite aspecte fundamentale. Articolul scurt de mai jos și video-ul tutorial de 7 minute oferă informații esențiale pentru a demonta povestea falsă despre “dârele de condensare”.


Toate ”sursele oficiale” ne spun că dârele de avion împrăștiate, ce blochează soarele și perturbă vremea, pe care le vedem pe cerul nostru sunt doar ”dîre de condensare”. Povestea oficială despre ”dârele de condensare” este probabil cea mai mare minciună pe care puterile au perpetuat-o pentru a potoli masele ca să ignore pericolul imens creat de operațiunile de inginerie climatica deasupra capetelor noastre zi de zi.

Chiar fără a cunoaște date științifice despre acestă problemă orice persoană dotată cu puțin simț al rațiunii poate înțelege că cerurile noastre sunt pulverizate: dâre care sunt pornite și întrerupte, încrengături de urme ce pot fi văzute o zi iar a doua zi deloc (deși de multe ori sunt aceleași condiții atmosferice). Uneori poate fi observat un avion care lasă o dâră de la un capăt la celalat al orizontului adiacent unui alt avion la o altitudine aproximativ egală care nu lasă în urma lui practic nimic.


Dârele pot avea compoziții și culori complet diferite. În spatele unor avioane (de obicei aviocisterne militare care zboară la altitudini joase) pot fi văzuți nori nealiniați cu motoarele. Acest lucru face ca o parte din dârele de dispersie pulverizate să iasă ușor către o parte a avionului (neparalel din cauza duzelor nealiniate).

Bineînțeles, de asemeanea este și faptul că toate grupările de cercetări climatice și guvernele din lume așteaptă cu nerăbdare ca programul de inginerie climatică să fie implementat (deși nici una din aceste societăți nu va adminte adevărul, că geoingineria este folosită deja de acum câteva decenii).

Societatea noastră a fost dresată bine să accepte versiunile oficiale pentru nenumărate probleme; în felul acesta cei aflați la putere își ascund crimele la vedere. Faptul că explicațiile oficiale pentru ceea ce vedem pe cerurile noastre sunt contrare deducției logice și legilor fizicii nu pare să fi preocupat până acum majoritatea populației.

Iarăși sursele oficiale, organismele și oficialii aleși ne spun că tot ceea ce vedem pe cerurile noastre sunt ”dâre de condensare”. Ei spun că este perfect normal ca această ”condensare” să rămană pe cer ore sau chiar zile, lărgindu-se și împrăștiindu-se până când orizonturi întregi sunt complet acoperite. Ceea ce vedem este exact ceea ce ei spun că vor să facă cu managementul radiațiilor solare (SRM) dar ne asigură că geoingineria încă nu este pusă în practică. Cei care aleg să creadă aceste minciuni sfruntate pur și simplu nu vor încă să se trezească.  

Aici este problema, toate avioanele comerciale și toate aviocisternele militare sunt echipate cu un tip de motor care prin însuși construcția lui nu poate produce nici un tip de dâră de condensare decât doar în circumstanțele extreme, și anume turboventilatorul cu diferență ridicată de presiune.

Lupta pentru a demasca și a opri geoingineria este o provocare care trebuie câștigată sau nimic altceva nu va mai avea sens. Dacă ne continuăm viețile fără a face din acestă bătălie o prioritate, eșuăm în responsabilitatea noastră față de copii noștrii și față de binele suprem. Ajută-ne să dăm alarma, fă-ți auzită vocea, fiecare zi contează.”[1]

SURSE

  1. https://ortodoxinfo.ro/2017/10/02/adevarul-despre-chemtrails-motoare-turboventilator-cu-presiune-inalta-geoinginerie-si-minciuna-despre-darele-de-condensare
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...