Adevărul despre civilizațiile extraterestre

Distribuie!

„ADEVĂRUL DESPRE CIVILIZAȚIILE EXTRATERESTRE

Navele extraterestre – o realitate ce nu poate fi contestată.
Din analiza făcută asupra evoluțiilor navelor extraterstre, rezultă că acestea folosesc ca miljloc de propulsie gravitația planetelor pe lângă care se deplasează. Cu alte cuvinte, dispun de propulsie antigravitațională. Pentru această ipoteză pledează și observațiile personale pe care le-am făcut asupra zborului unor nave extraterestre.


De plidă, în seara de 9 iunie, anul 1983, mă aflam la Fișici, pe raza comunei Bozioru, județul Băzău, cu cinci colaboratori și am văzut trecând prin Calea Lactee două nave extraterestre, deplasându-se cu viteze superluminice pe un traseu în zig-zag, accelerând și decelerând când treceau prin dreptul unor corpuri cerești aflate în raza lor de zbor.

(A se vedea în acest sens și articolul din Jurnal Paranormal, intitual OZN-uri prin Calea Lactee. Extratereștrii sunt aici!) Astfel s-ar explica staționarea OZN-urilor la punct fix și viteza fantastică, de zeci de mii kilometri pe oră, când pornesc pe diagonală spre nemărginirea universului.


Potrivit unor cercetători fizicieni de avangardă, planeta noastră produce o energie inepuizabilă prin rotirea sa în spațiu, ca un rotor dintr-un dinam electric. Energia Terei circulă de la polul sud către polul nord, asemănător unui rotor electric. Osbervația este valabilă pentru orice corp cosmic aflat în rotație.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://jurnalparanormal.ro/content/adev%C4%83rul-despre-civiliza%C8%9Biile-extraterestre

SURSE

  1. http://jurnalparanormal.ro/content/adev%C4%83rul-despre-civiliza%C8%9Biile-extraterestre
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...