Adevărul despre Fact Checkers: Fact Checkers (cei care „verifică informațiile”) nu verifică informațiile de la marile agenții de presă sau informațiile guvernamentale. Organizațiile care „verifică informațiile” nu sunt nici independente, nici obiective, ci sunt create de către globaliști și au misiunea de a dezinforma oamenii și de a susține globalismul (Noua Ordine Mondială)

Distribuie!

1.Adevarul despre Fact Checkers: Cine ii verifica pe cei care „verifica informatiile”?

Grupurile care „verifica informatiile” de pe internet au misiunea de a ascunde reactiile adverse ale serurilor experimentale si de a prezenta aceste informatii reale ca fiind „false”. Aceste grupuri sunt responsabile pentru aceste reactii adverse, pentru ca au mintit si continua sa minta oamenii, iar unii oameni ii cred si se inteapa.


Realitatea ne arata ca, in Israel, tara cu cea mai mare campania de va**inare, numarul de persoane infectate a crescut. In toate tarile in care campania de va**inare a fost mare au crescut puternic infectiile, iar reactiile adverse (vatamari si decese) vin in avalansa, dar pentru fact checker-i „nu exista nicio legatura cu serurile experimentale”. Savantul francez Luc Montagnier a afirmat ca va**inarea este o eroare uriasa, creeaza noi tulpini si provoaca decese.

Aceste grupuri spuneau ca informatiile reale despre testele RT-PCR (care nu identifica virusi) sunt „false”, iar, acum, Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) renunta la testele RT-PCR, afirmand ca nu fac diferenta dintre gripa si Covid.


Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, a afirmat ca testul RT-PCR nu iti poate spune daca esti bolnav sau daca te vei imbolnavi. Fact Checker-ii au dezinformati si cu privire la „virusul ucigas” si „mortii de covid” fara autopsie, informatii false pe care oamenii de stiinta si medicii le-au demontat.

Aceste grupuri mincinoase sunt finantate de catre Facebook, Fundatia Rockefeller si Fundatia Bill Gates. Asa cum v-am explicat de multe ori, aceste grupuri au misiunea de a dezinforma oamenii si de a ataca informatiile despre conspiratii, pentru ca aceste informatii ii deranjeaza pe globalisti. Nu o sa vedeti aceste grupuri aratand stirile false de la CNN, New York Times, BBC si alte mari agentii de presa.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

28 iulie 2021

2.Adevărul despre Fact Checkers: Cine îi verifică pe cei care verifică informațiile?

Iată cum dezinformează fact checkerii de la Facebook, referitor la „morții de Covid” fără autopsie. În Portugalia, un tribunal a cercetat morții de Covid și a decis că din 17.000 doar 152 au murit de Covid.

Deși raportul Ministerului Sănătății din Romania spune clar că în anul 2020 au murit doar 227 de persoane, fact checkerii spun că aceasta e „informație falsă”, căci „au verificat” ei.

Întrebare pentru fact checkeri: le-ați făcut voi autopsie tuturor celor care au fost declarați ca fiind „morți de Covid”? Nu le-au făcut nici medicii, ci au fost îngropați în saci, doar pentru că au fost testați „pozitiv” cu testele RT-PCR, despre care CDC-ul american ne spune că nu sunt bune, că nu fac diferența între Covid și gripă. Păi, nu ziceați voi că testele RT-PCR sunt „bune” și că cei care spun adevărul despre el „dezinformează”? Ați mințit!

Vladimir Beliș, fostul șef al Institutului de Medicina Legala, a demascat frauda „morților de Covid” fără autopsie.

Profesorul Vladimir Beliș: De unde știm numărul real al deceselor provocate de COVID-19, dacă nu se fac autopsii? Pun sub semnul întrebării categorisirea ca fiind decese cauzate de coronavirus pentru toți cei testați pozitiv. (activenews.ro)

Fact checkeri, știm că vă deranjează informațiile/investigațiile conspirațiilor și că sunteți plătiți de către globaliști pentru a dezinforma, dar adevărul nu mai poate fi ascuns. Spuneți că voi sunteți „independenți”. Dacă este așa, de ce nu ne prezentați și informațiile false de la CNN, New York Times, BBC și alte mari agenții de presă? În realitate, nu sunteți independenți, ci acționați la ordinul globaliștilor.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

30 iulie 2021

3. Adevărul despre Fact Checkers: Cine îi verifică pe cei care verifică informațiile?

Fact Checkerii sunt periculoși pentru democrație, căci prin deciziile lor, care nu sunt obiective, oamenii sunt cenzurați. De exemplu, fact checkerii de pe Facebook pot eticheta orice informație ca fiind „falsă”, fără ca tu să ai posibilitatea de a contesta, iar prin decizia lor, Facebook îți impune restricții sau îți poate șterge profilul/pagina/grupul. Desigur, poți apela la Instanță, dar, până la o decizie definitivă, restricția rămâne.

Așa cum v-am spus de multe ori, acești fact checkeri au misiunea de a eticheta informațiile despre conspirații ca fiind „false”, deși istoria omenirii este plină de conspirații. Ei nu cunosc această istorie, nu au citit cărți despre conspirații, dar cred că sunt „stăpânii adevărului”.

Ei sunt plătiți de Facebook, Industria Farmaceutica, Fundația lui Bill Gates, Fundația Rockefeller și alte organizații neguvernamentale, dar și guvernamentale.
Acești fact checkeri nu verifică niciodată informațiile de la marile agenții de presă (CNN, New York Times, BBC etc.), care au publicat nenumărate informații false. Marile agenții de presă nu sunt sancționate dacă publică știri false.

Fact checkerii au mințit despre Covid-19 („virusul ucigaș”), testele RT-PCR, „morții de Covid” fără autopsie, restricții, măști, distanțare și serurile experimentale „anti-Covid”, despre care au spus că sunt „sigure, eficiente și că te protejează”.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

31 iulie 2021

4. Adevarul despre Fact Checkers: Cine ii verifica pe cei care verifica informatiile?

Provocare pentru fact checkeri: De ce nu verificati si informatiile de la Klaus Schwab, cel care a scris cartea „A patra revolutie industriala”, cel care vorbeste public despre transumanism, implantarea de microcipuri si Marea Resetare (crearea unui Guvern Mondial)?

Proiectul Mk-Ultra, operatiunea Ajax, operatiunea Gladio, Operatiunea Northwoods, operatiunea Mockinbird, Operatiunea Lockstep din Raportul Rockefeller 2010, minciunile SUA care au declansat razboaie (Irak, Vietnam etc.) si multe alte informatii care dovedesc clar existenta conspiratiilor sunt ignorate de catre Fact Checkeri.

Faptul ca Fact Checkerii nu verifica informatiile de la marile agentii de presa (CNN, BCC, New York Times etc.), care distribuie constant informatii false, ne arata clar ca aceste organizatii nu sunt nici independente, nici obiective, ci ele au misiunea de a dezinforma oamenii si de a sustine globalismul.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

1 august 2021

5. Globaliștilor le este frică de cei care cercetează conspirațiile lor împotriva omenirii. De aceea, globaliștii au început așa-zisa „luptă împotriva informațiilor false”. Această „luptă împotriva informațiilor false” a început în anul 2016, după ce britanicii au votat pentru ieșirea din Uniunea Europeană – Noua Uniune Sovietică și americanii l-au votat pe Donald Trump.

2016 a fost anul in care globalismul a primit o lovitură devastatoare din partea oamenilor. A se vedea cum toți globaliștii din politică, mass-media, servicii secrete împreună cu corporațiile multinaționale, băncile și Big Tech (Facebook, Twitter, Google-YouTube, Microsoft) duc o luptă puternică împotriva tuturor celor care cercetează conspirațiile.

Au creat așa-zise „organizații independente”, care sa verifice informațiile, însă aceste organizații nu sunt nici nici independente, nici obiective, ci sunt pro comuniste, pro globaliste, susțin cenzura și Guvernul Mondial.

Fact Checkers, cei care verifică informațiile, nu verifică și informațiile publicate de către marile agenții de presă, care distribuie informații false, ci pe ei îi interesează doar informațiile despre conspirații, acele informații vor sa le cenzureze, pentru ca oamenii să nu afle adevărul despre Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial. Oamenii tot află adevărul.

Nu puteți cenzura voi, cât putem noi informa. Toți cei care militează pentru cenzura trebuie sa fie trași la răspundere, căci în Constituție există libertatea de exprimare, acești comuniști corporatiști nu au reușit să desființeze Constituția.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

2 august 2021

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

România - țara care iși extrădează proprii cetățeni
Cum moare UE fără a se dezlănțui un război?
CIA și pesta porcină din 1971 din Cuba
"Corectitudinea Politică" - o ideologie neomarxistă, care promovează cenzura
Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE
Cardul de Sanatate si Dosarul Electronic de Sanatate nu pot fi securizate total si pot fi accesate de catre hackeri ! In Marea Britanie si Germania, hacker-ii, au spart cartile de identitate cu microcip !
Presedintele Comisiei Europene: "Romaniei ii revine o cota obligatorie de 4.464 de imigranti !" Liderii SUA-UE au fost cei ce au destabilizat Orientul Mijlociu pentru a crea tot acest haos !
Operaţiunea Paperclip a dus în SUA 1600 de oameni de ştiinţă nazişti
Familia Rothschild - Iluminații care conduc lumea
Programul HAARP: O tehnologie super puternică cu unde radio care influenţează zone ale ionosferei prin concentrarea unui fascicul şi prin încălzirea acelor zone. Undele electromagnetice ajung din nou pe Pământ, afectând absolut orice formă de viaţă
Strategia națională de educație parentală, prin care se vrea trimiterea părinților români la reeducare, se clocește de câțiva ani. La început a fost „Modelul elvețian”, promovat de ONG-uri
Ex-regele trădător prezentat ca erou naţional

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...