Adevarul despre rapirea jurnalistilor romani in Irak: o mascarada a Serviciilor Secrete dezvaluita de jurnalistul Ovidiu Ohanesian ! Operatiunea Serviciilor Secrete a fost secretizata pentru 50 de ani de catre Basescu !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Una dintre cele mai mari mascarade din istoria recenta a Romaniei, a fost fara indoiala, „rapirea jurnalistilor romani in Irak”, despre care astazi aflam o serie de informatii explozive si vom intelege motivul pentru care intreaga operatiune de „salvare” a jurnalistilor, a fost trecuta la secret pentru 50 de ani, de catre Traian Basescu, care era presedinte al Romaniei, in primul sau mandat.

„Rapirea jurnalistilor romani”, a avut loc la data de 28 martie 2015, cand trei jurnalisti romani (Ovidiu Ohanesian, Sorin Miscoci si Marie Jeanne Ion), in timp ce se aflau in Irak, pentru a realiza reportaje de pe front, au fost victimele unei Operatiuni ale Serviciilor Secrete – Servicii care finanteaza terorismul. Este foarte interesant cum Marie Jeanne Ion, a ajuns sa fie de acord cu legile Big Brother, de monitorizare a romanilor, desi Curtea Constitutionala a Romaniei, le-a respins de trei ori pe motiv ca sunt neconstitutionale si incalca toate drepturile si libertatile fundamentale ale oamenilor.


Pe langa asta, Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a facut o conferinta de presa, in care a anuntat ca SRI-ul le-a traimis amenintari indirecte, asta pentru a fi de acord cu aceste legi si sa le declare „constitutionale”. Chiar Basescu, la B1, la finele lui Februarie 2015, a recunoscut ca Serviciile Secrete au folosit un „tertip legal” pentru a-i face pe parlamentari sa voteze aceste legi in unanimitate. Jurnalistii au fost eliberati la data de 22 mai 2005.

Rapirea din Irak - o mascarada a Serviciilor Secrete

Mai multe informatii au fost publicate in premiera de catre Ziarul Ring, din partea jurnalistului, Ovidiu Ohanesian, care acuza SUA, ca il protejeaza pe teroristul Mohammad Munaf, care a fost condamnat la moarte, in acea perioada, dar a fost „scapat” de catre autoritatile din Bagdad.


Citez:

„Documente-bombă încep să iasă la iveală la 10 ani de la răpirea jurnaliştilor din Irak. Ovidiu Ohanesian, unul dintre cei trei răpiţi, poate singurul cu adevărat, a pus la dispoziţia ziarului „ring”, în premieră, dovada că teroristul Mohammad Munaf, care apărea în imaginile din 2005 ca „răpit” alături de cei trei jurnalişti români, a fost… condamnat la moarte. Şi, cu toate astea, el este bine mersi… în viaţă.

Jurnalistul Ohanesian pregăteşte două cărţi incendiare care vor apărea, una în următoarele zile, în orice caz până în data de 28 martie, când se împlinesc 10 ani de la marea diversiune mascată de „răpirea din Irak”, şi o a doua, continuarea celei dintâi, care va apărea în luna aprilie, cel târziu în luna mai. Prima carte se va numi „Anatomia unei diversiuni – 10 ani de la răpirea din Irak”, a doua neavând deocamdată un titlul fixat.

Dacă în prima carte vor apărea mai mult persoanaje (jurnaliştii răpiţi, rudele, prietenii şi şefii acestora, inclusiv Mihai Băcanu, directorul României Libere, oamenii din serviciile secrete, inclusiv generalul SRI Florian Coldea, oamenii din umbră şi, bineînţeles, Traian Băsescu), în al doilea volum vor fi documente incendiare, inclusiv cele puse azi la dispoziţia „ring”. Este vorba de documente din dosarul irakian de anchetă.

Mai precis, documente despre hotărârea de condamnarea la moarte a celor din grupul Munaf, executanții din teren ai răpirii jurnaliștilor români. Documentele au fost traduse din limba arabă de Al Sudani Diana Suha, fata unui medic irakian școlit pe la noi în urmă cu 30 de ani. Diana este traducător autorizat de Ministerului Justiției cu autorizația nr. 3599/2000. Mai multe, Ohanesian nu a aflat despre traducătoare. Deocamdată.

„Răpirea din Irak, nimic altceva decât o operațiune a serviciilor speciale” Jurnalistul Ohanesian ne-a pus la dispoziţie mai multe documente oficiale traduse din arabă (limba oficială din Irak), documente din care rezultă că teroristul Mohammad Munaf (deținut de americani în Irak sub numărul US91Z200175), dar şi alţii din grupul său, a fost condamnat… la moarte. Într-un mesaj trimis redacţiei Ohanesian explică ce este cu aceste documente.

„La sfârșitul lunii martie se împlinește un deceniu de la cea mai mare diversiune din istoria României, Răpirea din Irak, nimic altceva decât o operațiune a serviciilor speciale. Secretizate abuziv pentru următoarea jumătate de secol de Traian Băsescu, președintele țării din acea perioadă, documentele afacerii ascund personaje din lumea politică, de afaceri și din comunitatea informativă. (…)

Mai grav este faptul că, la 10 ani de la Răpirea din Irak, unul dintre teroriștii implicați, cetățeanul american Mohammad Munaf, condamnat la moarte în Irak, condamnat definitiv în România pentru fapte de terrorism și dat în urmărire prin Interpol, este protejat de SUA”, spune Ohanesian, care precizează că a „notificat și renotificat Ambasada SUA la București, Interpolul și autoritățile române cu privire la dispariția misterioasă a teroristului american Mohammad Munaf din custodia forțelor militare americane din Bagdad”, dar nici până astăzi „o anchetă oficială serioasă nu a fost demarată”, concluzia sa fiind că această chestiune „pune la îndoială determinarea reală a aliaților de a lupta împotriva terorismului internațional”.

„S-a zis că aceste documente ar fi dispărut”

În exclusivitate pentru „ring”, Ohanesian ne-a mai declarat: „Luna asta se fac 10 ani de la răpirea mea în Irak. Un deceniu de minciună. Pentru asta m-am hotărât să scot două cărţi, prima luna asta şi următoarea în luna aprilie. Prima se va numi «Anatomia unei diversiuni», care se referă la răpirea din Irak. Aceste documente trimise ziarului «ring» le pun la dispoziţia presei în premieră. Ele vor fi publicate în cea de-a doua carte care va apărea în luna aprilie, cel târziu în luna mai.

Vreau să vadă lumea că teroristul Munaf nu a fost condamnat la moarte de pomană. S-a zis că aceste documente ar fi dispărut. Ei, uite că nu au disprut şi că noi am focut rost de ele. Sunt documente din dosarul irakian de anchetă. Uşor-uşor o să mai pun la dispoziţia presei şi alte documente. (…) Aceste documente nu au apărut la mine în dosar, au fost ascunse. Nu ştiu la solicitarea cui au fost traduse, dar eu am pus mâna pe ele în anumite împrejurări.

Cineva a avut documentele, le-a tradus şi le-a ascuns. Cu bună ştiinţă. Cât despre Munaf, deşi condamnat la moarte, el nu a fost executat, cum precizau aceste documente, ci este bine mersi. A apărut recent într-un interviu la Antena 3 şi figurează ca dat în urmărire internaţională prin Interpol. Eu m-am adresat Ambasadei SUA la Bucureşti şi le-am spus să dea date despre Munaf şi să nu-l mai protejeze pentru că este un terorist. Este un cetăţean american terorist. Să dea date despre el şi să-l trimită încoace. Şi nu am primit niciun răspuns.

Eu i-am pregătit 450 de pagini de documente ambasadei, să vadă pe cine protejează. Să vadă cum protejează crima organizată şi terorismul internaţional. Sunt 450 de pagini de documente şi mărturii despre echipa asta de terorişti internaţionali: Munaf, Hayssam, Bout”. Ohanesian mai ţine să explice: „Ăsta e de fapt miezul problemei: în spatele dosarului Răpirea din Irak se ascunde dosarul Armamentul. Probabil că mai sunt şi alte lucruri mult mai grave, dar pe astea le-am identificat eu, deocamdată. Şi mi se pare extrem de grav că americanii, în continuare, nu insistă să fie anchetaţi toţi vonovaţii.

Vin să bată pasul mare aici, spunând că luptă împotriva terorismului şi, de fapt, protejează, cel puţin un terorist internaţional, cetăţean american. Am făcut demersuri degeaba. Victor Bout a fost condmnat la 25 de ani, dar reţeaua lui din România încă nu apare”.

Va desecretiza Iohannis dosarul „Răpirea din Irak”?

Întrebat dacă intenţionează să-i ceară preşedintelui Iohanis să desecretizeze dosarul „Răpirea din Irak”, secretizat de Traian Băsescu pentru 50 de ani, Ohanesian spune: „O să cer. Eu, deocamdată, am avut încredere în americani. Iar Iohannis încă nu a scăpat de toată echipa de prăduitori din vechea gardă de la Cotroceni.

Sentorul Valer Marian Este la a patra scrisoare către Iohannis în care îi spune: «Nu vă lăsaţi înconjurat!». Ioannis trebuia, în primul rând, să facă o curăţenie exemplară la Cotroceni. Pentru că acolo a rămas toată şleahta de securişti ai lui Traian Băsescu. Iohannis trebuia să le sigileze birourile şi să-i trimită pe toţi în concediu. N-a făcut-o şi va plăti pentru chestia asta”. Dacă Iohannis va desecretiza „Răpirea din Irak”, rămâne… de văzut.

„Răpirea din Irak, nimic altceva decât o operațiune a serviciilor speciale. Secretizate abuziv pentru următoarea jumătate de secol de Traian Băsescu, președintele țării din acea perioadă, documentele afacerii ascund personaje din lumea politică, de afaceri și din comunitatea informativă.” – OVIDIU OHANESIAN

„Grav este faptul că, la 10 ani de la Răpirea din Irak, unul dintre teroriștii implicați, cetățeanul american Mohammad Munaf, condamnat la moarte în Irak, condamnat definitiv în România pentru fapte de terrorism și dat în urmărire prin Interpol, este protejat de SUA.” – OVIDIU OHANESIAN

„M-am adresat Ambasadei SUA la Bucureşti şi le-am spus să dea date despre Munaf şi să nu-l mai protejeze pentru că este un terorist. Este un cetăţean american terorist. Să dea date despre el şi să-l trimită încoace.” – OVIDIU OHANESIAN

„Munaf este un cetăţean american terorist. Judecat şi condamnat în două state. Era în mâinile lor. Ultimul lui domiciliu, în documente, îl arăta în mâinile lor, ale americanilor, la Forţa Multinaţională din Bagdad. Cu număr de deţinut american (n.r. – US91Z200175), cu tot ce trebuie. Şi, dintr-o dată, a dispărut. Nu mai este. Românii nu vor să-l ceară, ceea ce înseamnă că şi statul român se aliniază la aceeaşi chestie. Eu am anunţat Interpolul. L-au pus acolo în căutare la mişto. El nu poate fi căutat prin Interpol când se ştia, este de notorietate că Munaf era în mâinile americanilor. Să se ducă la americani Interpolul şi să-l ia de acolo.” – OVIDIU OHANESIAN

„Ăsta e de fapt miezul problemei: în spatele dosarului Răpirea din Irak se ascunde dosarul Armamentul. Probabil că mai sunt şi alte lucruri mult mai grave, dar pe astea le-am identificat eu, deocamdată. Şi mi se pare extrem de grav că americanii, în continuare, nu insistă să fie anchetaţi toţi vinovaţii. Vin să bată pasul mare aici, spunând că luptă împotriva terorismului şi, de fapt, protejează, cel puţin un terorist internaţional, cetăţean american.” – OVIDIU OHANESIAN

„Statul român i-a şi protejat pe terorişti, i-a şi încurajat. Păi, a sărit Parchetul general în procesul meu cu statul român să ia apărarea lui Hayssam. Le-am spus: «Ce faceţi, cum puteţi să apăraţi terorismul internaţional?» Veţi vedea, vă voi trrimite în curând, să publicaţi în «ring» dacă vreţi, cum Hayssam îşi instruia fraţii şi toată familia să spele averea, bunurile mobile şi imobile şi ce să facă cu banii ca să nu poată fi executat. Exact fondurile pe care ei le-au folosit în trafic şi contrabandă cu armament.” – OVIDIU OHANESIAN

„Şi în Răpirea din Irak este exact ca în dosarul Microsoft. Lipseşte cel care a dat banul. Lipseşte mituitorul. Din dosarul Microsoft lipseşte chiar Microsoft. Aşa e şi cu răpirea din Irak. Iată că americanii îşi protejează cetăţeanul vinovat de terorism. Pe Munaf. Şi îl ţin ascuns. A cui e vina? Sigur că e vina şi a românilor, că madam Macovei, care era atunci ministru al justiţiei, a interzis pur şi simplu cererea de extrădare. Dar trebuia să facă acest lucru din proprie iniţiativă americanii, că ei sunt luptătorii number 1. Şi n-au făcut-o. Voi ajunge până la urmă la CEDO. N-aş fi vrut, dar nu am încotro.” – OVIDIU OHANESIAN”[1]

Aceasta „rapire”, a avut rolul de a convinge opinia publica sa se alature „luptei impotriva terorismului invizibil”, pentru ca Romania la acea vreme era, cumva, oarecum independenta. Principiul Hegelian al Manipularii si-a pus amprenta in acest caz, in mentalul colectiv al oamenilor.

SURSE

1. http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/254705/2015/Documente-INCENDIARE-la-un-deceniu-de-la-RAPIREA-din-Irak-Ohanesian-Teroristul-Munaf-n-a-fost-condamnat-la-moarte-de-pomana-

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Naționala României de hochei a cântat în cor imnul secuiesc
Maximillian Katz, între şpaga pentru duty free şi chestiunea evreiască în România
Cine sunt adevăraţii șefi care conduc ONG-urile lui Soros în România? Lista completă
Lovitura de stat din decembrie 1989 - orchestrata de CIA, KGB si MOSSAD - Ceausescu a refuzat Grupul Bilderberg si i-a deranjat pe asasinii economici de la FMI si Banca Mondiala platindu-le datoria
România, laborator de experimente? Semnal de alarmă asupra tehnologiei 5G!
Adevărul despre așa-zisul steag secuiesc: o invenție de după 1989 folosită pentru a cere autonomia în inima României
Adevăruri despre Covid-19
Jurnalul lui Ion Antonescu referitor la lovitura de stat din 23 august 1944
MAI dorește să aducă în România, în 2018, 40 de imigranți sirieni aflați în Turcia. Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!
ONG-iștii lui George Soros ies în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
În România, SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor de informații, armatei
Străinii pot cumpăra teren agricol în România, după dorință! Românul de rând poate să procedeze la fel, în alte țări europene?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...