Adevărul despre Războiul din Siria: 10 minciuni demascate despre Siria și Bashar al-Assad

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

10 minciuni demascate despre Siria și Assad

Autor: Chris Kanthan


Acum două săptămâni, când am scris articolul despre ”Cel mai periculos deceniu”, nu mi-am dat seama că am apreciat mult prea optimist intervalul de timp. Ceea ce se petrece acum în Siria are potențialul de a porni cel de-al III-lea război mondial – numeroase portavioane, submarine și avioane de vânătoare americane, britanice și franceze s-au înghesuit chiar în largul coastelor siriene, în timp ce navele și avioanele de război rusești luptă să se apere și să se răzbune.

Deși americanii încep să se trezească, mulți oameni sunt încă prinși în povestea oficială promovată de mass-media cu privire la războiul din Siria. Am scris o carte și multe articole despre acest subiect, dar poate că oamenii obișnuiți au nevoie cu adevărat de un articol scurt care să sublinieze adevărul și să demaște minciunile obișnuite despre Siria, Assad și război.


 1. Regimul îngrozitor al lui Assad a cauzat războiul civil

Deloc. Realitatea este că, începând din 2011, zeci de mii de străini –  Al Qaeda și alți jihadiști – au fost trimiși în Siria ca să-l dea jos pe Assad. SUA și aliații ei – Arabia Saudită, Qatar, Turcia și Iordania – au ajutat cumpărând și transportând arme pentru ”insurgenți”. Forțe speciale din SUA, Regatul Unit, Franța și Israel au cheltuit de asemenea miliarde de dolari înarmând și antrenând teroriști, supranumiți ”rebeli moderați”. Ceea ce se întâmplă în Siria nu este un război civil, ci un război proxy ( n.t.: război prin interpuși).

 1. Assad își ucide propriul popor

Assad se luptă cu teroriștii islamici de șapte ani. Este cinic și orwellian pentru Vest să verse lacrimi de crocodil pentru sirieni și să-l învinuiască pe Assad pentru acest război brutal.

În timp ce presa se prostituează făcând să pară că Assad luptă împotriva femeilor și copiilor, adevărul este că rebelii au arme extrem de sofisticate – tancuri de milioane de dolari, proiectile anti-tanc fabricate în SUA care costă 250 000 $ etc.

 1. Assad asuprește minoritățile

În realitate, Assad protejează creștinii și alte minorități. În Siria nu există legea sharia, iar minoritățile religioase se bucură de libertate completă. Singurul grup ”oprimat” este violenta Frăție Musulmană, care a fost interzisă de multe zeci de ani. Opoziția siriană este alcătuită din extremiști sunniți, care au persecutat și ucis șiiți și creștini în ultimii șapte ani.

 1. Sirienii îl urăsc pe Assad

Presa și media mainstream nu vor arăta niciodată cât de popular este Assad. Regula numărul unu a propagandei de război este să îți demonizezi complet inamicul.

În sondajele CNN și Zogby desfășurate în 2009 și 2010, Assad a fost considerat cel mai popular leader arab. În primii 10 ani de guvernare Assad (2000-2010), PIB-ul Siriei s-a triplat și țara era sigură și pașnică.

 1. Siria este o țară jihadistă

Mai puțin de 5% din populația țării sunt extremiști violenți mânați de sectarismul salafist/wahhabist.

Siria fost întotdeauna o țară seculară, moderată.

 1. SUA îi ajută pe băieții buni

Așa cum a avertizat un memo al Pentagonului încă din 2012, SUA îi ajută pe tipii răi și malefici – Frăția Musulmană, Al Qaeda și ISIS. Acesta este adevărul greu pe care cei mai mulți americani nu îl pot accepta.

Numindu-i ”rebeli moderați” este doar un fel orwellian de a vorbi cu două înțelesuri, pentru a vinde politica dezastruoasă către publicul american. De fapt, ce am făcut în Siria a fost la bază exact ceea ce am făcut cu mujahedinii în Afganistan în anii 1980.

 1. SUA/Regatul Unit s-au implicat doar din cauza atrocităților

Globaliștii și colonialiștii au încercat să răstoarne guvernările siriene seculare încă de la sfârșitul anilor 1940.

Din 1950 până în anii 1980, SUA și Regalul Unit au încercat să folosească Frăția Musulmană pentru comploturile lor subversive. În anii 1990, neoconilor le-a devenit clar că Siria trebuie să fie învinsă.

În 2007, administrația Bush a început din nou să finanțeze Frăția Musulmană. În 2009, Regatul Unit a lansat o stație de televiziune prin satelit, pentru a răspândi propaganda anti-Assad.

În 2011, SUA și aliații săi au înființat și înarmat opoziția, pentru a declanșa falsa ”revoluție”. Când a eșuat, au adus Al Qaeda, au creeat ISIS și au cheltuit miliarde de dolari în acest proiect psihopat.

 1. Căștile albe sunt minunate

Guvernele SUA/ Regatului Unit au acordat peste 100 de milioane de dolari căștilor albe, care sunt jihadiști de conveniență în uniforme. Sunt înarmați și operează numai în zonele controlate de rebeli. Participă la execuții extrajudiciare și, eventual, la trafic de organe. Faptul că au câștigat un Oscar dezvăluie exact nivelurile nemăsurabile de înșelătorie ale Noii Ordini Mondiale.

 1. Monstrul Assad a folosit arme chimice

Este chiar greu de crezut că jihadiștii ar ucide oameni și copii pentru a-l înfiera pe Assad? Rebelii sirieni au pus copiii în cuști și le-au folosit ca scuturi umane; rebelii au bombardat autobuzele pline de copii pur și simplu pentru că copiii erau musulmani șiiți; și ”rebelii moderați” își folosesc chiar fiicele și fiii – unii cu vârsta de nouă ani – ca atentatori sinucigași. Cu toate acestea, ar trebui să avem încredere în imaginile, videoclipurile și poveștile de tip steag-fals pe care ni le servesc acești barbari tăietori de capete?

Nu a existat niciodată un singur caz dovedit în care Assad a folosit arme chimice. Nu, nu se poate determina nimic din videoclipuri și imagini – nu știm când și unde au fost luate; și cu siguranță nu se poate stabili cum au murit oamenii. Probele biologice trimise la CIA de Al Qaeda ar trebui să fie ignorate, de asemenea. Procedura corectă presupune implicarea unor experți independenți în arme, care să se îndrepte către locațiile presupuse, specialiști care efectuează autopsii și așa mai departe.

ONU a confirmat că ISIS și Al Qaeda din Siria au folosit arme chimice de peste 100 de ori. Cel mai ipocrit aspect al acestei drame este că, după căderea lui Gaddafi, SUA a transferat armele chimice din Libia (sarin, gazul muștar și altele) către rebelii sirieni.

 1. Dacă Assad este învins, va fi pace în Siria

Dacă Assad pleacă, mica țară a Siriei va fi împărțită în regiuni etnice; milioane de creștini și șiiți vor fi persecutați, uciși sau alungați din casele lor; ISIS și Al-Qaeda vor conduce regiunea sunnită; și un conflict mai mare, mortal – Războiul cu Iranul – va începe în curând. America va cheltui câteva miliarde de dolari, milioane de oameni vor fi uciși, iar Europa va fi inundată cu și mai mulți refugiați. Cu alte cuvinte, va fi un vis umed pentru neoconi, Israel, globaliștii și complexul militaro-industrial.

Acesta este, desigur, un scurt rezumat. Mai multe detalii se pot găsi în cartea ”Deconstrucția războiului sirian”, care se ocupă de istorie, geopolitică, terorismul islamic, propaganda de război și o imagine mai amplă despre lupta pentru hegemonia globală. Dacă americanii și europenii nu înțeleg adevăratele motive și fapte despre războiul sirian, ei vor fi conduși în aventuri militare catastrofale și războaie globale distrugătoare în viitorul apropiat.”[1]

SURSE

 1. https://ortodoxinfo.ro/2018/04/19/10-minciuni-demascate-despre-siria-si-assad
 2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...