Adevărul despre vaccinul anti-Covid-19

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Adevărul despre vaccinul anti-Covid-19

Vaccinează-te! Arată că îți pasă!
Arată că îți pasă de Bill Gates, de Industria Farmaceutică și de Noua Ordine Mondială.
Dacă apar reacții adverse, compania producătoare nu va răspunde, iar lupta în justiție este o luptă grea.
 
Vaccinarea obligatorie încalcă Convenția de la Oviedo, Constituția României și legea drepturilor pacientului.
 
Urmează o campanie uriașă de propagandă pro vaccinare în mass-media, care va primi, din nou, bani de la Guvern (bani de la buget) pentru a convinge oamenii să se vaccineze. Presa a jucat un rol important în crearea istoriei globale cu privire la Covid-19.
 
Este o alianță diabolică Guvern + medici + mass-media, care au declanșat un razboi psihologic și informațional împotriva oamenilor. Cei care au înțeles ceea ce se întâmplă, nu vor putea fi manipulați.
 
1. Americanii nu pot reclama în instanță reacțiile adverse la vaccinul anti-covid și nici impunerea vaccinării ca o condiție pentru angajare
 
“Raluca Oanță
 
Americanii care vor avea reacții adverse după vaccinare nu vor putea da în judecată companiile Pfizer şi Moderna, de o imunitate similară beneficiind și Administrația pentru Medicamente și Alimente, în cazul în care impune vaccinarea ca o condiție pentru angajare.
 
Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru covid nu vor putea să reclame acest lucru în instanţe, au declarat joi avocaţi citaţi de CNBC, transmite News.ro.
 
Potrivit sursei citate, guvernul federal american a acordat unor companii precum Pfizer şi Moderna imunitate pentru situaţiile în care apar reacții adverse.
 
„Este foarte rar să fie aprobată o imunitate acoperitoare. De obicei nu se oferă companiilor farmaceutice o protecţie legală atât de mare”, a declarat Rogge Dunn, avocat din Dallas specializat în litigii de muncă, informează sursa citată.
 
Totodată, americanii nu vor putea da în judecată Administraţia pentru Medicamente şi Alimente şi nici pe angajatorii lor, dacă aceştia din urmă vor impune vaccinarea ca o condiţie pentru angajare.
 
Reamintim că o asistentă medicală de la Bartlett Regional Hospital din statul american Alaska, fără alergii și care nu mai intrase vreodată în șoc anafilactic, a dezvoltat o reacție alergică severă după ce a primit vaccinul Pfizer.
 
De asemenea, Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie (MHRA) i-a avertizat pe cetăţenii cu un istoric semnificativ de alergii să evite vaccinul dezvoltat de Pfizer şi BioNTech împotriva covid, după ce doi medici britanici au intrat în șoc anafilactic imediat după vaccinare.”
 
SURSA: r3media.ro
 
2. FDA a SUA: 2 morți în testele vaccinului Pfizer anti-Covid. Raportat la populația României înseamnă 1000 de morți. Cine și-i asumă? Primul șoc anafilactic înregistrat în SUA, la 10 minute după administrarea vaccinului Pfizer anti-Covid
 
“Un angajat din domeniul sănătății din Alaska a suferit o reacție alergică gravă la doar 10 minute după ce a primit, marți, vaccinul Pfizer anti-Covid, acesta fiind primul caz de efecte adverse raportate în SUA, informează Politico.
 
Angajata din domeniul sănătății a avut o reacție anafilactică și a fost dusă la camera de urgență, apoi transferată la unitatea de terapie intensivă, au declarat oficialii de stat din Alaska.
Pacienta nu avea antecedente de alergii privind medicamentele, au confirmat oficialii. A simțit dificultăți de respirație, ritm cardiac crescut, precum și erupții pe față și corp.
I s-au administrat epinefrină și antihistaminice, dar simptomele au reapărut de mai multe ori, așa că a fost transferată la ATI, unde va rămâne pentru monitorizare.
 
Cazul din Alaska vine după ce doi angajați din domeniul sănătății din Marea Britanie au suferit reacții alergice severe în urma administrării vaccinului Pfizer, la începutul acestei luni.
La începutul acestei săptămâni, Centrul pentru Contorul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA a declarat că persoanele cu antecedente de reacții alergice severe, cunoscute sub numele de anafilaxie, la vaccinuri sau medicamente administrate prin injecție intramusculară, ar trebui să discute despre riscurile administrării vaccinului Pfizer și să fie monitorizate timp de 30 de minute după ce au primit vaccinul.
De asemenea, Departamentul SUA care reglementează și aprobă medicamentele US Food & Drug Administration – FDA a aprobat vaccinul Pfizer dar cu o serie întreagă de avertismente legate de efectele secundare (inclusiv foarte severe) – după cum se poate citi aici (la pagina 3), și unde cei care au probleme sunt îndemnați să sune la 911 (echivalentul lui 112) dacă au: “dificultăți de respirație, umflarea feței și a gâtului, bătăi rapide ale inimii, o erupție cutanată gravă pe tot corpul, amețeli și slăbiciuni”.
Alte date interesante: în documentul FDA legat de autorizarea produsului se arată la pagina 41 – apropo de ce afirma și ministrul Sănătății Nelu Tătaru – că dintr-un total de 3410 suspectați de infectare cu virusul Covid dar neconfirmați, cărora li s-a administrat vaccinul Pfizer, un număr de 409 au dat din nou semne de suspiciune de infectare cu Covid-19, după o săptămână.
 
Mai mult, la reuniunea de urgență a Comitetului FDA pentru aprobarea vaccinului, desfășurata pe 10 decembrie 2020 (Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee December 10, 2020 Meeting Presentation – Review of Efficacy and Safety of ​Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine ​Emergency Use Authorization Request), în documentul Diviziei de Vaccinare se prezintă, la pagina 33, mențiunea privind moartea a 2 (doi) participanți la testarea Pfizer din cei 37.796 subiecți supuși testelor, unul dupa 62 de zile de la administrarea vaccinului și un al doilea după numai 3 zile. Dacă îi raportăm pe cei 2 (respectiv 0. 05%) la populația României de aproximativ 20.000.000 – despre care se spune că va fi vaccinată și pe stadioane – înseamnă un număr de 1000 de morți, adică aproape câți au murit la Revoluție.
 
Cine și-i asumă?”
 
SURSA: activenews.ro
 
3. Avertisment OMS: “Persoanele vaccinate contra COVID-19 ar trebui să poarte în continuare măşti faciale şi să păstreze distanţa faţă de alţii”
“Persoanele vaccinate contra COVID-19 ar trebui să poarte în continuare măşti faciale şi să păstreze distanţa faţă de alţii, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, transmite dpa, potrivit Agerpres.Chiar dacă există dovezi ştiinţifice potrivit cărora un vaccin ajută împotriva dezvoltării bolii COVID-19, nu este clar dacă el previne în mod general infecţia cu noul coronavirus ce poate cauza COVID-19, au spus luni experţi ai OMS.Aceasta înseamnă că este posibil ca un vaccin să nu prevină răspândirea virusului, ci doar declanşarea bolii COVID-19.

Din acest motiv, persoanele vaccinate ar trebui să continue să păstreze distanţa fizică recomandată, să poarte măşti faciale şi să se spele frecvent pe mâini, recomandă OMS.

Conform directorului Departamentului de imunizare şi vaccinuri al OMS, Kate O’Brien, este necesar să fie întreprinse mai multe cercetări ştiinţifice cu privire la aceste vaccinuri.”

 
SURSA: stiripesurse.ro
 
4. Prof. Perrone: „Un vaccin pentru o boală a cărei mortalitate este de 0,05%, cum este Covid, nu are niciun sens”

“Reproducem întreaga scrisoare publicată de profesorul Christian Perronne pe contul său de Facebook. Perrone este șef al Departamentului de Boli Infecțioase și Tropicale de la Spitalul Garches. El discută evoluția epidemiei, măsurile de sănătate, masca obligatorie și interesul viitoarelor vaccinuri.

„Dragi prieteni,

Franța, care trăiește un coșmar de luni de zile, se trezește. În multe orașe din țară, oamenii manifestează pentru a-și recâștiga libertatea, pentru a cere întoarcerea democrației. Ca medic, specialist în boli infecțioase și președinte al multor organisme sau consilii de sănătate publică, inclusiv în ceea ce privește vaccinurile, măsor în fiecare zi incertitudinile care generează frică și dezordine crescândă în rândul concetățenilor noștri. Îmi asum riscul să fiu numit din nou „conspirationist” sau „optimist”, termeni care îi desemnează pe cei care critică sau contestă gândirea unică. Ajung să fiu mândru de aceste nume, afirmațiile mele nu s-au schimbat niciodată de la începutul epidemiei. Prin urmare, consider că este responsabilitatea mea să mă exprim din nou astăzi asupra întregului aspect medical al Covid-19 și în special asupra vaccinului, acum elementul central și aproape unic al politicii de sănătate de stat.

Mulți oameni au fost hipnotizați de politica fricii. Din septembrie 2020, ni s-a spus despre un al doilea val teribil al epidemiei, mai rău decât primul. Ministrul Sănătății din Franța, președintele Consiliului științific sau Institutul Pasteur au anunțat cifre catastrofale cu o creștere exponențială a numărului de morți. Spitalele trebuiau să fie saturate și copleșite. Chiar și președintele Frantei, în timpul unui discurs televizat care anunța re-izolarea, a prezis nu mai puțin de 400.000 de decese, adăugându-se la cele 200.000 de decese estimate cu puțin timp înainte de profesorul Arnaud Fontanet de la Pasteur. Aceste cifre nerealiste au avut un singur scop, acela de a alimenta frica pentru a ne ține închiși și mascați. Utilizarea pe scară largă a măștilor nu are niciun sens demonstrat științific în stoparea epidemiei SARS-CoV-2. Utilizarea măștilor ar trebui să fie direcționată pentru pacienți, anturajul acestora (în special pentru cei cu risc) și pentru personalul medical aflat în contact.

Dar epidemia este în declin și nu a dus la nicio apocalipsă. Curba a arătat săptămâni la rând profilul unui reveniri epidemice sezoniere care se observă la unele virusuri, odată cu încheierea valului epidemic. Acest lucru arată adaptarea virusului la oameni și este, de asemenea, o reflectare a imunității de grup care crește și care ne protejează în mod natural. Tulpinile virusurilor care circulă în prezent și-au pierdut virulența. Autoritățile nu vor putea spune că a fost datorită izolării, deoarece tendința descendentă a început chiar înainte de a fi pusă în aplicare. Epidemia începuse chiar să scadă în unele orașe, înainte de instituirea stingerii.

Din păcate, există încă decese care apar la bătrâni, obezi sau la cei care suferă de diabet sever, hipertensiune arterială severă, boli cardiorespiratorii sau renale. Aceste persoane cu risc pot fi ușor identificate. Prin urmare, măsurile de sănătate ar trebui să fie direcționate pentru a le proteja, detecta și trata cât mai curând posibil.

Toate aceste măsuri sunt luate astfel încât oamenii să solicite un vaccin. Dar care este beneficiul unui vaccin generalizat pentru o boală a cărei mortalitate este aproape de 0,05%? Niciunul. Această vaccinare în masă nu este necesară. În plus, riscurile pot fi mai mari decât beneficiile.

Cel mai îngrijorător lucru este că multe țări spun că sunt gata să vaccineze în următoarele săptămâni, în timp ce dezvoltarea și evaluarea acestor produse a fost grăbita și niciun rezultat despre eficacitatea sau pericolul acestor vaccinuri nu a fost publicat până în prezent. Ni s-au arătat doar comunicate de presă ale producătorilor industriali, care au permis ca acțiunile lor să crească pe piața de valori.

Cel mai rău este că primele „vaccinuri” oferite nu sunt vaccinuri ci produse de terapie genetică. Vom injecta acizi nucleici care vor face ca anumite părți ale virusului să fie produse de propriile noastre celule. Nu cunoaștem deloc consecințele acestei injecții, deoarece este o premieră la om. Ce se întâmplă dacă celulele unor „vaccinați” produc prea mulți compuși virali, provocând reacții incontrolabile în corpul nostru? Primele terapii genetice vor fi cu ARN, dar există proiecte cu ADN. În mod normal, în celulele noastre, mesajul este trimis de la ADN la ARN, dar inversul este posibil în anumite circumstanțe, mai ales că celulele noastre conțin așa-numitele retrovirusuri „endogene” integrate în ADN-ul cromozomilor noștri. Aceste retrovirusuri „domesticite” sunt de obicei inofensive (spre deosebire de HIV, retrovirusul SIDA de exemplu), dar pot produce o enzimă capabilă să transcrie învers, de la ARN la ADN. Deci, un ARN străin corpului nostru și administrat prin injecție ar putea codifica ADN-ul, tot străin, care se poate integra apoi în cromozomii noștri.

Prin urmare, există un risc real de a ne transforma permanent genele. Există, de asemenea, posibilitatea, prin modificarea acizilor nucleici ai ovulelor sau spermei noastre, de a transmite aceste modificări genetice copiilor noștri. Oamenii care promovează aceste terapii genetice, numite în mod fals „vaccinuri”, iau cetățenii lumii drept cobai. Nu vrem să devenim, la fel ca roșiile transgenice sau porumbul, OMG-uri (organisme modificate genetic).

Sunt cu atât mai îngrozit cu cât am fost întotdeauna în favoarea vaccinurilor și am condus ani buni organisme care implementau politici de imunizare. Astăzi, trebuie să spunem stop acestui plan extrem de îngrijorător. Louis Pasteur probabil se răsucește în mormânt.

Știința, etica medicală și mai presus de toate, bunul simț, trebuie să preia controlul”.”

SURSA: smartradio.ro

5. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: “Vaccinarea nu împiedică infectarea”

SURSA: activenews.ro

6. Avocatul Robert Kennedy Jr. împreună cu reputatul MEDIC Wolfgang Wodarg au răspuns într-un mod pertinent la unele din întrebările publicului, atât cu privire la “pandemia” Covid19 cât și la vaccinare. Aceste informații sunt sistematic trecute sub tăcere de către mass media oficială.
 
“EXISTĂ CORONAVIRUS SAU NU ?
1. EXISTĂ VIRUSUL ?
Da, ca mulți alți viruși.
2. ARE TRATAMENT ?
Da, dacă utilizați medicamentele adecvate și NU vă lăsați sănătatea în mâinile sistemelor de sănătate corupte și mercantile*.
(Mercantil = comercial, negustoresc, care se preocupă numai de câștigul material, care urmărește în orice împrejurare să profite; interesat, materialist)
 
3. EXISTĂ MEDICI DE ÎNCREDERE ?
Da și sunt chiar mulți. Unii acționează discret oferind tratamente adecvate, alții au fost mai îndrăzneți și există multe videoclipuri în rețele care vorbesc despre aceste tratamente, iar mulți dintre ei au fost amenințați, descalificați, batjocoriți sau reduși la tăcere.
 
4. OAMENII DE ȘTIINȚĂ FAC CERCETĂRI ?
Da, și există o uniune mondială care solicită mai mulți medici și oameni de știință numiți Doctori și Oameni de știință pentru adevăr, pentru a expune falsitatea tratamentului pe care autoritățile l-au oferit populației.
5. ESTE O PANDEMIE CU ADEVĂRAT ?
NU. OMS a schimbat definiția care se referea la pandemie chiar înainte de apariția acestui virus, pentru ca această situație să poată fi declarată “pandemie” .
6. ESTE CONTAGIOASĂ ?
Da, ca orice gripă.
 
7. Dacă contactez virusul, înseamnă că voi muri ?
NU. Dacă aveți simptome, luați medicamentul corespunzător din prima zi (întăriți sistemul imunitar, luați antiinflamatoare și anti-gripale) și vindecați-vă acasă.
8. POATE FI PREVENIT ?
DA, prin menținerea unei igiene corespunzătoare și a unui sistem imunitar ridicat.
Și mai aveți: Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.
9. SUNT CORECTE CIFRELE DE PACIENȚI INFECTAȚI ȘI MORȚI DE VIRUS ?
NU. În SUA s-a descoperit că datele reale ar fi de fapt de doar 10% din cele raportate oficial, deoarece cauzele deceselor au fost alte boli, iar testele nu sunt corecte întrucât dau foarte multe rezultate fals pozitive.
 
10. EXISTĂ CAZURI REALE ASIMTOMATICE DAR POZITIVE ?
Ființa umană are multe microorganisme și virusuri în organism și acest lucru nu înseamnă că sunteți o persoană bolnavă sau infectată sau că aveți virusul; cu toate acestea, virușii care se presupune că sunt “atât de agresivi” prezintă unele simptome la pacienți, deoarece corpul reacționează specific la un intrus (febră, cefalee, vărsături etc.) și conform teoriei lui Robert Koch răspunsul este NU.
11. A FOST CREAT VIRUSUL ?
Da, într-un laborator.
 
13. ÎN CE SCOP ?
Ca pretext pentru a restrânge libertățile fundamentale ale cetățenilor, pentru a schimba sistemul economic actual într-o dictatură mondială adică o transformare a oamenilor într-o turmă înrobită, înfricoșată și oarbă.
14. MULTE ȚĂRI FAC PARTE DIN ACEST PLAN CRIMINAL ?
Da.
15. VOM IEȘI DIN ACEASTA ?
DA. Și toți cei care au contribuit la decese și la plan vor cădea și vor plăti pentru ceea ce au făcut.
 
16. TREBUIE SĂ NE FIE FRICĂ ?
NU. Frica îți diminuează sistemul imunitar și te face controlabil mental.
 
17. MASS-MEDIA FACE PARTE DIN ACEST PLAN ?
DA. Proprietarii mass-media sunt complici. Aceasta se numește controlul minții.
 
18. CE TREBUIE SĂ FAC ?
Te protejezi și dacă te îmbolnăvești știi deja cum să te vindeci acasă sau cu medicul tău de încredere care nu se va implica în acest genocid.
 
19. TREBUIE SĂ MĂ VACCINEZ ?
NU. Dacă vă faceți sănătos, vaccinurile aduc substanțe chimice, metale grele și o serie de alte elemente care vă vor afecta sănătatea pe termen mediu și lung, atât fizic, cât și mental.
Este corpul tău și este dreptul tău să decizi despre el și despre sănătatea ta fizică și mentală.
Ai putea avea încredere într-un vaccin creat de aceeași oameni care au creat și un virus pentru exterminarea umanității ?
 
20. CEEA CE SE PETRECE ACUM ESTE UN RĂZBOI ?
DA ! Și vom fi victorioși !
Trebuie să rămânem împreună și să trezim la rândul nostru alți oameni, oferindu-le cât mai multe informații.
Robert Francis Kennedy Jr. (născut la 17 ianuarie 1954) este un avocat și activist de mediu american, autor și antivaccinator.
 
Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy și nepot al fostului președinte John F. Kennedy”
 
SURSA: amosnews.ro
7. S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22 iar „decesul” este pe listă

„Un document FDA (Food and Drug Administration), adică Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite, admite că vaccinul anti covid19 poate avea 22 de efecte secundare, inclusiv moartea.

Toate medicamentele au efecte secundare, inclusiv banala aspirină, dar ideea este dacă beneficiile întrec posibilele efecte secundare. Virusul SARS–CoV–2 are o mortalitate undeva în jurul a 1% , dar în realitate mortalitatea este mult mai mică dacă ţinem cont că multe persoane au căpătat imunitate fără să aibă nici un simptom (fără să fie luate în evidenţă). În aceste condiţii, cele 22 de efecte secundare par a întrece cu mult toate beneficiile potenţiale ale vaccinului.

Mai multe dintre aceste efecte duc la apariţia unor afecţiuni care vor îngreuna sistemul sanitar şi aşa dat peste cap de covid19, printre acestea găsim: sindromul Guillain Barre, boli autoimune sau infecţii miocardice.

Date din studiul FDA despre vaccinul anti covid19

O reuniune a comitetului consultativ al Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA (U.S. Food & Drug Administration advisory committee) intitulată „Vaccinuri și produse biologice conexe” (Vaccines and Related Biological Products), postată online pe 22 octombrie 2020, a prezentat date despre viitorul vaccin anti covid19.

Printre altele, în cadrul reuniunii a fost făcută publică o prezentare în PowerPoint cu 27 de diapozitive alcătuită de către: doctorul Steve Anderson director MPP, Office of Biostatistics & Epidemiology, Center for Biologics Evaluation and Research (CBER). Diapozitivul 16 al prezentării sale a inclus o „Listă de lucru” a „posibilelor efecte adverse” asociată cu lansarea iminentă a vaccinurilor anti COVID-19 supuse supravegherii de siguranța a FDA.

A se vedea: Prezentarea FDA – AICI

Lista include decesul, precum și alte 21 de afecțiuni (dintre care majoritatea sunt probabile a afecta pacientul pe viață), toate sunt asociate vaccinurilor în lucru anti COVID-19.

Implicațiile acestei prezentări sunt colosale şi extrem de îngrijorătoare. Personalul FDA, un organism prestigios creat ]n 1906, este conștient de posibilele efecte secundare chiar letale ale vaccinurilor anti COVID-19. Mai mult, aceştia se pregătesc în avans pentru a fi atenţi şi a monitoriza astfel de rezultate adverse prin „supraveghierea post-comercializare”.

Această abordare încalcă principiul precauției, care impune ca o intervenție medicală să fie dovedită sigură înainte de a fi lansată pe piață. Sub nici o formă legislaţia statelor occidentale nu permite efectuarea de teste în masă pe populaţie.

Dacă se știe în prealabil că produsul poate provoca efecte adverse, în special moartea, și este eliberat în continuare fără ca publicul să fie pe deplin informat cu privire la riscurile asociate, aceasta constituie o încălcare flagrantă a principiilor etice medicale stabilite prin codul de la Nürnberg.

Se încalcă cele mai elementare drepturi ale omului, începând cu dreptul la viaţă şi încheind cu interdicţia aplicării de tratamente inumane.

Efectele secundare posibile ale vaccinului anti covid19:
– Sindromul Guillain-Barré,

– Encefalomielita diseminată acută,

– Mielite transversă,

– Encefalită / mielita simpla / encefalomielita / meningoencefalita / meningită / encepholapathy,

– Convulsii / crize,

– Accident vascular cerebral,

– Narcolepsie și cataplexie,

– Anafilaxiei,

– Infarct miocardic acut,

– Miocardita / pericardita,

– Boli autoimune,

– Decese.

– Rezultatele nedorite in evoluția sarcinii la femeile însărcinate,

– Alte boli demielinizante acute;

– Reacții alergice non-anafilactice;

– Trombocitopenie;

– Coagulare intravasculară diseminată;

– Tromboembolism venos;

– Artrită și artralgie / dureri articulare;

– Boala Kawasaki;

– Sindromul inflamator multisistem la copii;

– Boala dependentei crescute de anticorpi (ADE )

SURSE:
# FDA, Situl oficial Studii

Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee October 22, 2020

 

# FDA prezentarea – pdf – pt descarcat

PDF – Prezentarea FDA, Vaccin Cocid19″

SURSA: razboiulinformational.ro
8. Două persoane au avut nevoie de tratament de urgență după ce au fost vaccinate împotriva SARS-CoV-2

Două persoane care lucrează în domeniul sănătății la același spital din Alaska au manifestat reacții adverse îngrijorătoare la câteva minute după administrarea vaccinului împotriva coronavirusului dezvoltat de Pfizer, informează The New York Times.

Oficialii din domeniul sănătății au spus că aceste două cazuri nu le vor perturba planurile de lansare a vaccinurilor și că au împărtășit informațiile din motive de transparență.

Prima persoană afectată de vaccin, o femeie de vârstă mijlocie care nu avea antecedente de alergii, a avut o reacție anafilactică marți, 15 decembrie, la 10 minute după ce a primit vaccinul la Spitalul Regional Bartlett din Juneau, a declarat un oficial al spitalului. Femeia a avut o erupție pe față și trunchi, dificultăți de respirație și o frecvență cardiacă crescută.

Doctorul Lindy Jones, directorul medical al serviciului de urgență al spitalului, a declarat că femeii i s-a administrat mai întâi o injecție cu epinefrină (adrenalină), un tratament standard pentru reacțiile alergice severe. Simptomele ei s-au ameliorat, dar apoi au reapărut și a fost tratată cu steroizi și perfuzii de epinefrină.

Când medicii au încercat să oprească perfuzia, simptomele ei au reapărut, așa că femeia a fost mutată la secția de terapie intensivă, unde a fost supravegheată pe tot parcursul nopții. Potrivit doctorului Jones, pacienta urmează să fie externată joi, 17 decembrie.

Cea de-a doua persoană a fost vaccinată miercuri și a dezvoltat umflături oculare, amețeli și gât iritat la 10 minute după injecție, a spus spitalul într-un comunicat. Pacientul a fost dus la camera de urgență și tratat cu epinefrină, Pepcid (famotidină) și Benadryl (difenhidramină), deși spitalul a spus că reacția nu a fost considerată o anafilaxie. Bărbatul a revenit la normal într-o oră și a fost eliberat.

Spitalul, care a administrat 144 de doze de vaccin începând de miercuri seara, a declarat că ambii lucrători nu doresc ca experiențele lor să aibă un impact negativ asupra celorlalți care se vor vaccina.

„Nu avem planuri să ne schimbăm programul de vaccinare, dozarea sau regimul”, a declarat doctorul Anne Zink într-un comunicat.

Deși vaccinul Pfizer s-a dovedit a fi sigur și aproximativ 95% eficient într-un studiu clinic care a implicat 44.000 de participanți, cazurile din Alaska vor intensifica probabil îngrijorările cu privire la posibilele efecte secundare.

Doctorul Paul A. Offit, expert în vaccinuri și membru al unui grup consultativ extern care a recomandat Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA) să autorizeze vaccinul Pfizer pentru utilizare de urgență, a spus că măsurile de precauție adecvate sunt deja în vigoare. De exemplu, a spus el, cerința ca beneficiarii să rămână la locul lor timp de 15 minute după ce au primit vaccinul a contribuit la asigurarea tratamentului rapid al femeii.

„Nu cred că acest lucru înseamnă că ar trebui să întrerupem distribuția vaccinului”, a spus el. Doctorul Offit a adăugat, totuși, că cercetătorii trebuie să-și dea seama „ce componentă a vaccinului cauzează această reacție”.

Doctorul Jay Butler, un expert de top în boli infecțioase în cadrul Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, a declarat că situația din Alaska a arătat că sistemul de monitorizare funcționează. Agenția a recomandat ca vaccinul să fie administrat în condiții în care există provizii, inclusiv de oxigen și epinefrină, pentru a gestiona reacțiile anafilactice.

Reacția adversă a femeii din Alaska este similară cu reacțiile anafilactice pe care le-au experimentat doi lucrători din domeniul sănătății din Marea Britanie după ce au primit vaccinul Pfizer-BioNTech săptămâna trecută. Ca și ea, ambii și-au revenit.

În studiile clinice Pfizer nu au fost găsite manifestări adverse grave cauzate de vaccin, deși mulți participanți au suferit dureri, febră și alte efecte secundare. S-a presupus că reacțiile din Alaska sunt legate de vaccin, deoarece au apărut atât de repede după înțepătură.

După ce lucrătorii medicali din Marea Britanie s-au îmbolnăvit, autoritățile de acolo au avertizat împotriva administrării vaccinurilor oricărei persoane cu antecedente de reacții alergice severe. Oficialii de la Pfizer au declarat că cei doi britanici care au prezentat reacții negative după vaccin au avut antecedente de alergii severe. Prima, o femeie de 49 de ani, avea antecedente de alergii la ouă. Cealaltă, o femeie de 40 de ani, avea antecedente de alergii la mai multe medicamente.

Dar ca urmare a cazurilor britanice, oficialii FDA au spus că vor solicita companiei Pfizer să-și extindă monitorizarea pentru anafilaxie și să prezinte date despre aceasta. Weekendul trecut, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor a spus că persoanele cu alergii grave ar putea fi vaccinate în condiții de siguranță, cu o monitorizare atentă timp de 30 de minute după vaccinare.”

SURSA: qmagazine.ro
9. SUA: Patru angajați ai unei clinici din Chicago au suferit reacții adverse după administrarea vaccinului Pfizer anti-covid. O clinică din Texas a injectat un asistent cu o seringă goală în direct la TV

„Un spital din nordul orașului Chicago spune că intenționează să reia vaccinările cu coronavirus pentru angajații săi, după o pauză temporară cauzată de faptul că patru angajați au experimentat reacții adverse la tratamentul cu Pfizer, informează Fox News.Simptomele angajaților au inclus furnicături și ritm cardiac crescut după ce vaccinurile au fost administrate cu o zi mai devreme. Trei dintre angajați se recuperează acasă, în timp ce al patrulea continua să primească îngrijiri medicale, se arată în relatarea Fox.

Sâmbătă, Advocate Condell Medical Center din Libertyville, Illinois, a declarat că va relua vaccinările pentru alți angajați începând de duminică.

„Echipele noastre de vaccinare rămân pregătite să răspundă rapid și în mod adecvat în cazul în care cineva are vreun fel de reacție”, se arată în declarația spitalului, potrivit FOX 32. „Dintr-o abundență de precauție, am crescut perioada de evaluare post-vaccin la 30 de minute pentru toate persoanele de pe toate site-urile noastre, ceea ce depășește recomandările CDC / ACIP.”, precizează sursa citată.

Centrul medical a menționat că cei patru angajați afectați reprezintă doar o mică parte din cei 3.000 de angajați ai organizației care au fost vaccinați de când vaccinul Pfizer și BioNTech a devenit disponibil la începutul acestei săptămâni.

Miercuri, oficialii statului din Alaska au raportat că doi lucrători din acest stat au avut reacții alergice la produsul Pfizer.

Un muncitor, descris ca o femeie de vârstă mijlocie fără antecedente de alergie anterioară, s-a stabilizat marți după tratament, în urma creșterii ritmului cardiac, probleme de respirație și erupții cutanate și roșeață, a raportat CBS News.

Al doilea angajat a prezentat simptome mai ușoare, incluzând umflături oculare, senzație de amețeală și usturime în gât, menționează sursa citată.

Un caz deosebit a avut loc la Centrul Medical Universitar din El Paso, acolo unde în fața camerelor de filmat, paramedicul Ricardo Martinez a fost vaccinat anti-covid, dar cu o seringă goală. Cei care au observat fake-ul au fost telespectatorii.

„E clar că siringa era goală, tipul n-a împins deloc siringa, actorie proastă”, a comentat un utilizator. „Doar pentru spectacol, acum sigur n-o mai fac”, a scris un altul, conform NY Post.

În urma reacțiilor de pe social media, centrul medical a fost nevoit să precizeze că într-adevăr, unul dintre angajați „nu a primit doza completă”, dar a fost vaccinat a doua oară.”

SURSA: r3media.ro
10. Grecia: Majoritatea medicilor și a personalului medical refuză să fie vaccinată anti covid. În unele spitale, procentul celor care refuză este de peste 60%

„Un procent mare din medici și lucrătorii din domeniul sănătății din Grecia au răspuns negativ la viitoare campanie de vaccinare anti covid, în unele spitale medicii și asistenții medicali fiind majoritari, informează Greek Reporter.Potrivit unui sondaj recent realizat de Pulse în rândul profesioniștilor din domeniul sănătății, 29% dintre respondenți sunt împotriva vaccinării, în timp ce 15% spun că nu vor lua niciodată vaccinul, relevă sursa citată.

Mai sunt puține zile până când va începe campania de vaccinare în Grecia, iar conform planului guvernamental cadrele medicale sunt primii vaccinați, dar conform unui document al ANT 1, un procentaj mare dintre aceștia nu vor să fie vaccinați.

Mai precis, în spitalul din Livadia, 61,81% dintre cei întrebați nu doresc să se vaccineze, iar în Karditza, procentul celor care refuză vaccinul este 58,41%.

În spitalul din orașul Larissa, unde rata de infectare raportată la numărul de locuitori este printre cele mai mari din Grecia, doar 22,93% dintre cadrele medicale doresc să se vaccineze.

Situația este asemănătoare și în Atena: conform POEDIN, sindicatul cadrelor medicale din sistemul de stat din capitala Greciei, doar 20% dintre aceștia și-au exprimat dorința de a se vaccina împotriva covid.

În ceea ce privește motivele, doctorii cred că procesul de vaccinare se mișcă prea repede și consideră presiunile guvernamentale de a se vaccina drept inacceptabile.

Pe de altă parte, Matina Pagoni, președinta unei asociații de medici din Attica, spune că nu a observat reacții negative împotriva vaccinării din partea medicilor și cred că se vor vaccina.”

SURSA: r3media.ro
11. Pfizer și Moderna au imunitate! Efectele adverse grave cauzate de vaccinul COVID-19 nu vor putea fi contestate în instanțele din SUA
„DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ
Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului anti-COVID-19 nu vor putea să reclame acest lucru în instanțele din Statele Unite. De asemenea, nu vor putea să-și dea în judecată angajatorii în cazul în care aceștia impun vaccinarea drept condiție pentru angajare, susțin avocații citați de CNBC.

Guvernul federal al SUA a acordat imunitate unor companii precum Pfizer și Moderna imunitate pentru situațiile survenite, în mod neintenționat, precum efectele adverse grave din cauza vaccinului pentru COVID-19.

”Este foarte rar să fie aprobată o imunitate acoperitoare. De obicei nu se oferă companiilor farmaceutice o protecție legală atât de mare”, a declarat Rogge Dunn, avocat din Dallas specializat în litigii de muncă, conform News.ro.

De asemenea, americanii nu vor putea da în judecată Administrația pentru Medicamente și Alimente și nici pe angajatorii lor, dacă aceștia din urmă vor impune vaccinarea drept o condiție pentru angajare.

Potrivit sursei citate, Congresul SUA a creat un fond pentru a acoperi salariile pierdute și a cheltuielile medicale în cazul persoanelor care au suferit daune ireparabile din cauza „unei contramăsuri acoperite”, precum un vaccin.
Avocații citați de CNBC afirmă că acest fond este, însă, dificil de utilizat și efectuează rar plăți. Acest fond a compensat mai puțin de 6% din solicitările pe care le-a primit în ultimii 10 ani.

Agenția Americană a Medicamentului a anunțat joi că lucrează la modificări ale recomandărilor privind vaccinul de la Pfizer/BioNTech contra Covid-19, după apariția de reacții alergice la două persoane care au primit o doză în țară.
Unul dintre acești doi îngrijitori vaccinați în Alaska a avut o reacție gravă sau „anafilactică”, necesitând spitalizare.

„Aceste persoane au fost tratate corespunzător și din fericire sunt vindecate sau pe cale de vindecare„, a declarat Doran Fink, de la Biroul de vaccinuri al Agenției Americane a Medicamentului, în timpul unei reuniuni a Comitetului consultativ pentru autorizarea unui alt vaccin, cel de la Moderna.”

SURSA: activenews.ro


12. Vaccinarea forțată e aici. Jurnalistul Tucker Carlson: Încrederea în vaccinul anti covid-19 nu va fi atinsă prin cenzura Big Tech. Acesta nu e doar un vaccin, ci sursa puterii lor

„„În această țară, ne putem controla propriile corpuri. Ni se spune mereu asta. Dar acum regulile s-au schimbat. În ceea ce privește vaccinul împotriva coronavirusului, liderii noștri nu sunt cu siguranță pro-alegere”. Este doar o concluzie a jurnalistului Tucker Carlson, vedeta Fox News, într-un comentariu despre vaccinuri, cenzura Big Tech și ocultarea unor informații.


Publicăm acest comentariu integral:

Lansarea vaccinului împotriva coronavirusului a fost însoțită de tipul de campanie de imagine corporativă pe care o asociați în mod obișnuit cu produse de larg consum, precum un blockbuster al Hollywood-ului sau noul iPhone. Se vorbește despre asta de dimineață până seara, fiind promovat de celebrități pe conturi Twitter, iar știrile sunt numai lapte și miere.

Chiar zilele trecute, tipul care l-a jucat pe Gandalf în trilogia „Stăpânul inelelor” a primit vaccinul și, ca în orice turneu media, paparazzi au fost acolo pentru momentul zero când i s-a bpgat acul în braț.

„Este o zi foarte specială”, a declarat Gandalf pentru Reuters. „Mă simt minunat. Nu aș avea nicio ezitare în a-l recomanda oricui. Mă simt foarte norocos că am fost vaccinat”,

Un lucrător medical din Juneau, Alaska, se simte, de asemenea, norocos. A primit vaccinul acum două zile. Femeia nu avea antecedente de alergii, dar în câteva minute a dezvoltat o reacție anafilactică severă la aceasta și apoi a avut probleme cu respirația. A trebuit să petreacă noaptea în camera de urgență, însă, potrivit medicului care a tratat-o, era ”entuziasmată că a primit vaccinul și beneficiile pe care i le va oferi în viitor”.

Cum ar trebui să răspundem noi, ceilalți, la o astfel de campanie de marketing? Ei bine, cu oarece neliniște. Chiar dacă susțineți puternic vaccinurile – și noi le susținem- chiar dacă recunoașteți câte milioane de vieți au fost salvate în ultimii 50 de ani de vaccinuri – și noi recunoaștem – totul pare cam mult. E prea sclipitor totul. Mai bine să tratezi americanii ca pe niste adulți, să explici beneficiile, să fii sincer cu privire la riscuri și să-i lăsăm pe ceilalți să decidă.

În această țară, ne putem controla propriile corpuri. Ni se spune mereu asta. Dar acum regulile s-au schimbat. În ceea ce privește vaccinul împotriva coronavirusului, liderii noștri nu sunt cu siguranță pro-alegere. Opinia lor este „Fă ceea ce ți se spune și nu te plânge!”. Fără întrebări incomode. Acestea nu sunt doar sugestii. Sunt reguli, iar Silicon Valley intenționează să le aplice.

Twitter a anunțat o nouă politică pentru a cenzura orice anchetă neautorizată cu privire la vaccin sau, așa cum a spus compania, „narațiuni false sau înșelătoare despre vaccinările COVID-19”. Printre altele, Twitter cenzurează orice afirmație conform căreia acest vaccin ar putea fi utilizat pentru „controlul populațiilor”.

Deci orice ai face, nu spune că acesta este control social. Dacă o veo face, cei mai bogați și puternici oameni din lume vor acționa în perfectă coordonare pentru a te reduce la tăcere imediat. Din nou: nu există control social aici, dar dacă sugerați altfel, Twitter vă va cenzura.

În plus, Facebook a decis acum că trebuie să „construiască cererea de vaccinare în comunitățile din întreaga lume”, împărtășind „informații liniștitoare” despre obținerea vaccinului. Mark Zuckerberg era un magnat al tehnologiei. Acum a devenit un agent de marketing profesionist care ajunge să controleze conversația despre produsul pe care îl vinde. Facebook a anunțat că va elimina „orice dezinformare” pe care o vede despre acest vaccin.

Nimic din toate acestea nu inspiră încredere. Cenzura nu va convinge o singură persoană să se vaccineze împotriva coronavirusului. De fapt, va avea efectul opus. Dacă vrei să lansezi o campanie națională de vaccinare, primul lucru de care ai nevoie după vaccinul în sine este încrederea socială. Oamenii trebuie să aibă înceredere că autoritățile știu ce fac, altfel nu vor participa.

Cenzura este inamicul încrederii sociale.
Odată ce populația înțelege că cenzurezi informațiile critice, încrederea se evaporă și oamenii devin suspicioși. Ei încep să se întrebe dacă vaccinul este la fel de sigur și eficient pe cât pretinzi tu că este. De ce trebuie să minți despre asta? De ce ne ameninți dacă nu vrem? Dacă vrei ca oamenii să ia vaccinul, ei trebuie să aibă încredere în vaccin. Și dacă vrei ca aceștia să aibă încredere în el, trebuie să îi lăși să vorbească liber despre asta. Acest lucru a fost întotdeauna adevărat, dar autoritățile au întârziat mult timp să înțeleagă acest lucru.

Variola a fost prima boală contagioasă controlată de un vaccin. A fost o boală oribilă și de sute de ani oamenii s-au temut de ea, dar și ei s-au temut de vaccin.

La fel ca majoritatea vaccinurilor, putea avea efecte secundare semnificative, inclusiv moartea. În cele din urmă, vaccinul împotriva variolei s-a dovedit a fi efiecient. A salvat mult mai mulți oameni decât a durut. Dar oficialii guvernamentali nu ar putea fi deranjați să explice cu răbdare acest lucru. Deci, în schimb, au folosit forța. Sună familiar?
Mai multe state americane au obligat vaccinarea împotriva variolei în 1853. Guvernul britanic a făcut același lucru. Regulile erau simple: iei vaccinul și taci. Dar un bărbat numit George Bamford nu s-a conformat. Nu își dorea ca copiii săi să fie vaccinați împotriva variolei și avea motive întemeiate pentru asta: vaccinul îl omorâse pe unul dintre copiii săi. Problema a ajuns în instanță, dar justiției nu i-a păsat. I-au oferit lui Bamford o alegere: Plăești o amendă mare sau mergi la închisoare.

Inevitabil, mulți oameni au luat partea lui George Bamford. În Statele Unite și Marea Britanie s-au format ligi naționale anti-vaccinare. Zeci de mii de manifestanți au ieșit în stradă pentru a protesta. Oameni precum Frederick Douglass i-au susținut. În cele din urmă, guvernul britanic și-a încheiat politica de vaccinare forțată. Lecția a fost clară: dacă vrei ca oamenii să se vaccineze, trebuie să îi convingi să se vaccineze și trebuie să o faci cu rațiune. Minciuna și forța nu funcționează.

Cu toate acestea, odată cu liderii cu noștri actuali, uneori ai impresia că minciuna și forța sunt la putere. Dacă te pot manevra în continuare ca și cum ai fi un animal, dacă te pot cenzura când începi să pui întrebări dificile, poate nu vei observa cât sunt de incompetenți.
În acest sens, vaccinul împotriva coronavirusului nu este doar un vaccin, ci sursa puterii lor. În această săptămână, pe MSNBC, un expert medical notoriu, Dr. Vin Gupta, a explicat că scopul vaccinului nu este să vă reluați viața normală, productivă, fericită, fără mască. Asta ne-au promis acum câteva luni. De aceea, așa mulți dintre noi așteaptă cu nerăbdare vaccinul. Dar asta nu mai se aplică. Acum ne spun că, chiar și cu un vaccin, unul pe care vă vor determina să luați, va trebui să tot să stați singur acasă, cu fața acoperită.

GUPTA: „Doar pentru că te vaccinezi cu a doua doză nu înseamnă că ar trebui să participi la lucruri precum călătoria în mijlocul unei pandemii scăpate de sub control sau că ai scăpat de măști. Totul se aplică până când toți obținem injectezi cu două doze. Nu lăsați garda jos doar pentru că ați fost vaccinat”.

Pentru a fi clar, majoritatea americanilor susțin vaccinurile. Istoricul vaccinurilor este mai bun decât pentru orice alt medicament. Este baza medicinei moderne. Dar oamenii ca Gupta discreditează vaccinurile, nu teoriile conspirației. Oameni ca el creează teorii ale conspirației, deoarece mint foarte clar.

„Nu lăsa garda jos”? Ce înseamnă asta, mai exact? State precum Texas și Florida au lăsat garda jos, relativ vorbind. Aceste state permit oamenilor să mănânce în restaurante și să-și vadă familiile și încă au mai puține decese de coronavirus decât statul New York, un loc în care este o crimă să trăiești o viață normală. Texas și Florida au mai mulți oameni decât New York și mult mai multă libertate, și totuși New York a văzut mai mulți oameni morți din cauza COVID-19. Explică asta!””

SURSA: activenews.ro

Foto: Facebook

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...