Adevăruri despre Covid-19

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Raed Arafat vrea dictatura in Romania, acesta nu respecta decizia Curtii Constitutionale a Romaniei!

“Ce drepturi, ce libertăți? Arafat insistă cu internarea forţată a pacienţilor de COVID-19: pasagerii nu votează cum să fie pilotat avionul” (curentul.info)


Covid-19 a fost creat de globalisti pentru a distruge libertatile oamenilor, avand ca scop crearea unui Guvern Mondial. Ce s-a intamplat in aceasta perioada a acestei mascarade planetare, nu a avut legatura cu stiinta/medicina, ci cu isteria si minciuna.

Va prezentam 11 adevaruri despre Covid-19:


1. Au folosit testele RT-PCR, care dau rezultate eronate, ei, cei din Guvern, stiind ca dau rezultate eronate, avand nevoie de acele rezultate pentru a manipula oamenii. Fosta sefa a DSP Suceava, Dr. Manuela Trifan, a dezvaluit ca au umflat numarul de persoane infectate. Aceasta a fost imediat demisa.

2. Au interzis autopsiile si au declarat ca toate persoanele care au decedat si erau infectate cu Covid-19 ca au murit din cauza Covid-19. De ce au interzis autopsiile? Pentru ca oamenii sa nu cunoasca adevarata cauza a deceselor. A facut parte din strategia de manipulare a oamenilor, care a fost pusa la cale de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Masura interzicerii autopsiilor a fost criticata de doctorii Vasile Astarastoae (fost presedinte al Colegiului Medicilor din Romania) si Vladimir Belis (fost sef al Institutului de Medicina Legala).

3. Au platit presa din Romania cu 40 de milioane de euro, pentru ca presa sa nu faca investigatii cu privire la aceste fapte oribile comise de Guvernul PNL si cu sustinerea Parlamentului.

4. Au inchis spitalele pentru pacientii non-Covid-19 si vor internarea “bolnavilor asimptomatici” cu forta, pentru a arata astfel ca spitalele sunt pline, cand, de fapt, spitalele sunt in mare parte goale. Savantul britanic Neil Ferguson a isterizat lumea întreagă, când a dat publicității un raport mincinos care prevestea că vor fi uciși peste 2,2 milioane de americani și peste o jumătate de milion de britanici.

“Medicii încep să dea voalul de pe Covid.Dr. Borcean, președintele Colegiului Medicilor: S-a murit mai mult de infarct, ocluzii și cancer, pentru că au ajuns prea târziu la spital. Dr. Pop: Sunt reclamații că au fost trecuți morți la COVID, fără legătură” (activenews.ro)

Dr. Girbe Sergiu: “Romania este singura tara din lume in care persoanele asimptomatice gasite COVID-19 pozitiv sunt internate fortat.”

5. Curtea Constituțională a României (CCR) a decis neconstituțională instituirea, prin ordin al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, a carantinei și izolarea / internarea obligatorie a persoanelor asimptomatice care intră pe teritoriul României din zonele afectate, ca măsură de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor. (secundatv.ro)

6. Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA: “Rata mortalității COVID-19 este de 0,26%”

“Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) indică o rată a mortalității pentru COVID-19 de numai 0,26%, dublu față de cea a gripei sezoniere, dar mult mai mică decât estimările inițiale.

Determinarea ratei mortalității COVID-19 a fost unul dintre cele mai importante deziderate ale oamenilor de știință, de la descoperirea bolii, la sfârșitul anului trecut. Însă, din eroare sau rea-credință, omenirea a fost bombardată cu cifre apocaliptice

La începutul lui februarie, experții de la Imperial College din Londra au estimat că în jur de 1% dintre infecțiile cu COVID -19 duc la deces.

Cifra aceasta, care era de zece ori mai mare decât cea a gripei sezoniere, a reprezentat un șoc pentru Statele Unite, Marea Britanie și pentru lumea întreagă, fapt care a determinat luarea unor măsuri severe de restricționare a libertăților individuale.” (evz.ro)

7. “Medicii români nu au voie să vorbească despre activitatea din spitale

  • Medicii şi administraţiile locale nu mai oferă niciun fel de informaţie cu privire la pacienţii infectaţi cu noul coronavirus
  • Cadrele medicale spun că singurele informaţii vin de la o singură sursă, Grupul de Comunicare Strategică
  • Medicii se tem de consecinţe şi refuză să declare ceva despre situaţia din spitalele unde lucrează sau despre activitatea lor” (mediafax.ro)

8. Savantul britanic Neil Ferguson a isterizat lumea întreagă, când a dat publicității un raport mincinos care prevestea că vor fi uciși peste 2,2 milioane de americani și peste o jumătate de milion de britanici (evz.ro)

9. Un document oficial al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) ordonă ca toți cei infectați cu Covid-19, care au decedat, să fie declarați morți din cauza de Covid-19, indiferent dacă aceștia aveau cancer, afecțiuni hematologice sau alte boli (capital.ro)

10. “Covid-19 | Document oficial al Ministerului german de Interne: Pandemia a fost o alarmă falsă la nivel global

Un document intern, realizat de mai mulți experți, la comanda Ministerului german de Interne, susține că măsurile luate de Guvernul de la Berlin pentru combaterea pandemiei de COVID-19 au fost exagerate.

Potrivit raportului, pandemia de COVID-19 nu este atât de gravă, fiind mai degrabă o alarmă falsă la nivel mondial, informează Global Research.

Guvernul federal al Germaniei, dar și presa din această țară, se confruntă cu un scandal după ce documentul a apărut recent în spațiul public.

Printre cele mai controversate puncte ale raportului se numără ideea că pericolul prezentat de COVID-19 a fost mult supraestimat. Autorii susțin că nu există dovezi potrivit cărora pericolul prezentat de noul coronavirus ar fi fost mai mare decât nivelul considerat normal în cazul epidemiilor în general.” (nationalisti.ro)

11. “Documente: Epidemia nu a fost declarată în România. 41.029 RON decontare pentru COVID-19

În România, conform INS, 90% dintre cei care au fost înregistrați ca decese COVID-19 aveau alte boli grave, majoritatea având o vârstă de peste 60 de ani. Citiți următorul document având în vedere această statistică.

Medicilor din “prima linie a frontului” li s-au promis “bonusuri” de 500 de euro, doar că banii nu au fost achitați pentru că Ministerul Sănătății “a uitat” să declare epidemie la nivel național, iar plata era condiționată de acest ordin privind declararea epidemiei.” (iosefinapascal.com)

Adevarul iese la iveala si acesti globalisti trebuie sa raspunda penal, pentru abuzurile pe care le-au comis in aceasta perioada!

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

26 iunie 2020

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Baza secretă Dulce din New Mexico
Adevarul despre rapirea jurnalistilor romani in Irak: o mascarada a Serviciilor Secrete dezvaluita de jurnalistul Ovidiu Ohanesian ! Operatiunea Serviciilor Secrete a fost secretizata pentru 50 de ani de catre Basescu !
O istorie a Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial - planul Iluminatilor pentru intreaga lume
Initium - o substanță extrem de toxică testată în premieră mondială pe români
Lovitură pentru Noua Ordine Mondială: Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice
Studii ştiinţifice care arată că fluorul determină apariția cancerului
Președintele Germaniei: „Anonimatul pe Internet ar trebui să fie interzis.” Germania a adoptat un proiect de lege ce obligă site-urile să șteargă anumite comentarii, dar și să dezvăluie instanțelor identitatea celor care postează
Președintele Bulgariei susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei
Super-virusurile care ucid milioane de oameni
Câteva zeci de persoane au întrerupt proiecția filmului 120 bpm la MȚR. Oamenii au venit cu icoane și mesajul „România nu e Sodoma” și au cântat Troparul "Înălțării Sfintei Cruci”. Pelicula nu a mai fost difuzată
Dezvăluirile unui fost colonel SRI despre Sistemul Represiv din România și acoperiții din presă: "Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete"
Primarul din Sfântu Gheorghe acuzat că batjocorește drapelul național și îi umilește pe români: „Nu putem întâmpina Centenarul Marii Uniri umiliți în propria țară. Ne obligă memoria înaintașilor!”! Extremiștii unguri trebuie expulzați din România!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...