Administrația Obama, finanțatoare Al Qaeda

PARIS, FRANCE - DECEMBER 02: Former US President Barack Obama delivers a speech during the 7th summit of "Les Napoleons" at Maison de la Radio on December 2, 2017 in Paris, France. Obama is the exceptional guest of "Les Napoleons" summit, a bi-annual symposium, created in 2015, dedicated to all the actors of innovation in communication and development around the world. (Photo by Chesnot/Getty Images)
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Administrația Obama a aprobat o sumă de 200.000 de dolari unui grup din Sudan cu legături strânse cu Al Qaeda, dezvăluie Foxnews.

Mai mult, un oficial de agenție a recunoscut că administrația anterioară a permis ca banii contribuabililor să circule în grup chiar după desemnarea acestuia.


Acordarea pentru 2014 a Agenției Islamice de Ajutor, prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională, a fost dezvăluită de Sam Westrop din Forumul pentru Orientul Mijlociu, într-un articol din „Revista Națională”

„Mai uimitor, oficialii guvernamentali au autorizat în mod expres eliberarea a cel puțin 115.000 dolari din această subvenție chiar și după ce au aflat că era o organizație teroristă desemnată”, a scris Westrop în articol.


USAID și-a revizuit politicile, iar administrația Trump a subliniat că toate acestea au avut loc în anii lui Obama.

„ În ceea ce s-a întâmplat în timpul administrației anterioare, actualul secretar al statului, secretarul Trezoreriei și administratorul USAID nu au avut nici o implicare în deciziile legate de acest premiu sau licență ulterioară”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat Heather Nauert într-o declarație adresată Fox News vineri .

Un oficial al Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională sau USAID a susținut contul de revizuire națională într-un e-mail către Fox News, oferind o cronologie a evenimentelor:

Biroul de control al activelor străine al Departamentului de Trezorerie al SUA a desemnat în 2004 Agenția de Ajutor Islamic din Khartoum o organizație de finanțare a terorismului din cauza legăturilor cu Osama bin Laden.

Dar, 10 ani mai târziu, în martie 2014, USAID a acordat 723.405 de dolari unei organizații caritabile numite World Vision Inc., cu 200.000 de dolari din aceste fonduri direcționate către Agenția de Ajutor Islamic.

Banii au fost îndrumați „să ajute la acordarea ajutorului umanitar, inclusiv alimentelor de urgență, a apei, a salubrității și a serviciilor de igienă, persoanelor strămutate afectate de conflictul din Sudan”, a declarat oficialul.

În noiembrie 2014, în opinia oficialului, USAID a aflat că ISRA ar putea fi pe listele specializate ale cetățenilor și persoanelor blocate ale Departamentului Trezoreriei.

„USAID a condiționat World Vision să suspende toate activitățile cu Agenția de Ajutor Islamic și să nu se angajeze în alte tranzacții cu organizația”, a spus oficialul.

Dar, în mai 2015, Departamentul de Trezorerie a autorizat încă „un transfer unic” de 115.000 de dolari pentru ISRA „pentru lucrările de asistență umanitară deja efectuate”.

Potrivit lui Sam Westrop, a existat presiune din partea USAID în acel moment pentru a plăti încă ISRA, chiar și după desemnarea acesteia. Directorul misiunii USAID pentru Sudan, Larry Meserve, a avertizat colegii că „întregul program al organizației va fi pus în pericol” dacă ISRA nu ar fi plătit.

„Oficialii administrației Obama au aprobat cu bună știință transferul de dolari ai contribuabililor către un afiliat al-Qaeda, și nu unul obscur, ci o rețea enormă internațională”, a scris Westrop.

USAID spune acum că subvenția nu ar fi trebuit făcută. Din cauza grantului, USAID a declarat vineri, de atunci au efectuat o revizuire a politicilor de alocare a subvențiilor.

„ USAID a actualizat, de asemenea, cursuri de instruire pentru ofițerii noștri de acord pentru a îmbunătăți screening-ul nostru de subvenții,” a spus oficialul.”[1]

SURSE

  1. https://www.qmagazine.ro/administratia-obama-finantatoare-al-qaeda/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Rețelele Sigint și Domint - rețelele informaționale ale NSA pentru spionajul și controlul oamenilor
Un nou joc de pe Facebook îi îngrozeşte pe părinţi: provocarea de 48 de ore, prin care copiii sunt încurajaţi să fugă de acasă timp de două zile
Al Treilea Reich și OZN-urile
Iluminaţii: Cele 13 familii care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei
Băncile, Sistemul Monetar Internațional, Rezerva Fracționară, dobânda și sclavia monetară a oamenilor
După Brexit, Texanii vor și ei să iasă din Statele Unite: "Let's Texit!"
George Orwell - "1984" - Big Brother, Poliția Gândirii și Corectitudinea Politică
Organizația teroristă HAMAS este creația MOSSAD
Dr. Sucharit Bhakdi (Germania): Măsurile guvernului împotriva Covid-19 sunt grotești, absurde și foarte periculoase. Toate aceste măsuri conduc la autodistrugere și sinucidere colectivă pe baza a nimic altceva decât a unei fantome
Câteva sute de migranți au luat cu asalt Comedia Franceză
Tehnologia 5G: Efecte asupra mediului și a trupului omenesc
Organizația Mondială a Sănătății este "creierul" care ordonă tuturor țărilor de pe planetă să impună restricții, măști, distanțarea fizică, vaccinarea obligatorie. OMS a cerut țărilor să folosească testele RT-PCR și a ordonat ca autopsiile să fie interzise, pentru ca oamenii să nu afle adevărul despre cauza deceselor. Politicienii, mass-media, medicii și Organizația Mondială a Sănătății au ascuns oamenilor informații esențiale cu privire la imunitatea colectivă naturală. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...