ADN-ul poate fi reprogramat cu ajutorul frecventelor campurilor electromagnetice

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In cazul in care credeai pana acum ca te afli la mila codului genetic pe care l-ai mostenit, avem o veste buna pentru tine, nu esti. Potrivit stiintei epigeneticii (studiul modului in care factorii de mediu ne influenteaza expresia genelor), celulele stem si chiar ADN-ul poate fi modificat prin campuri magnetice, coerenta cardiaca, stari mentale pozitive si prin puterea intentiei. Oamenii de stiinta de top din intreaga lume sunt cu totii de acord in aceasta privinta: determinismul genetic este o teorie eronata.

cure-genetic-diseases

Eliminarea mentalitatii de victima care domina stiinta geneticii


ADN-ul cu care ne-am nascut nu este singurul determinant al starii noastre de sanatate si de bunastare. Biologul Bruce Lipton prezinta diferenta importanta dintre determinismul genetic si epigenetica in cadrul unui interviu acordat revistei SuperConsciousness:

“Diferenta dintre cele doua este una semnificativa, deoarece aceasta credinta fundamentala denumita determinism genetic implica literalmente faptul ca vietile noastre, cu trasaturile noastre fizice, psihice si emotionale de comportament, sunt controlate de codul genetic. Acest sistem de credinte ne ofera o imagine vizuala a oamenilor ca fiind simple victime.


In cazul in care genele sunt cele care controleaza functia noastra de viata, atunci vietile noastre sunt controlate de factori care se afla in afara ariei noastre de control personal. Aceasta credinta ne conduce la o mentalitate de victima dominata de gandul potrivit caruia afectiunile de familie sunt transmise prin intermediul genelor asociate cu aceste atribute. Probele de laborator arata ca acest sistem de credinte este foarte departe de adevar.”

Teoria bioloului Bruce Lipton este confirmata si de catre Carlo Ventura, profesor si cercetator in cadrul Universitatii din Bologna, din Italia. Prof. Univ. Dr. Ventura a demonstrat prin intermediul testelor de laborator faptul ca ADN-ul celulelor stem poate fi alterat prin folosirea frecventelor campurilor electromagnetice.

“Este asemenea unei masini a timpului. Progamezi cumva invers aceste celule catre o stare de incertitudine in care orice fel de decizie este cumva posibila; chiar si decizia de deveni in mod virtual orice fel de celula a organismului. Gandeste-te doar potentialul imens al acestei descoperiri”, declara cu ceva timp in urma Dr. Ventura.

Doi oameni de stiinta laureati ai Premiului Nobel au descoperit chiar si faptul ca “celulele non-stem pot fi reprogramate epigenetic inapoi catre o stare in care pot da nastere unor noi celule neuronale, cardiace, scheletale, musculare sau celule producatoare de insulina.”, a adaugat Prof. Univ. Dr. Carlo Ventura.

Potrivit descoperirilor recente facute de cercetatorii Institutului HeartMath din Boulder Creek, California, epigenetica cuprinde mult mai mult decat ADN-ul, mediul si experienta noastra de viata. Dupa doua decenii de cercetare, oamenii de stiinta au descoperit ca anumiti factori precum iubirea si aprecierea ori anxietatea si furia influenteaza de asemenea amprenta genetica a unei persoane. In cadrul unui experiemnt, participantii selectati au putut sa isi modifice ADN-ul cu ajutorul starilor mentale pozitive.

“Un subiect de la care s-au prelevat trei mostre de ADN a fost rugat sa creeze coerenta cardiaca – o stare mentala, emotionala si fizica benefica de echilibru si armonie – cu ajutorul tehnicilor HeartMath ce folosesc respiratia prin inima si emotii pozitive intentionate. Subiectul a reusit, dupa cum a fost instruit, sa schimbe intentionat intr-o anumita masura doua mostre de ADN, lasand-o pe cea de-a treia neschimbata.”

Grupul de control format din voluntari cu coerenta cardiaca scazuta nu si-au putut modifica ADN-ul astfel.
Exprimarea sanatoasa a celulelor si dieta bogata in nutrienti cuantici

In cazul in care dorim sa ne hranim trupurile la un nivel celular, institutul ne recomanda o dieta foarte bogata in nutrienti cuantici. Probabil te intrebi ce sunt aceia nutrienti cuantici. Atunci cand suntem stresati sau dominati de stari negative, rezervele noastre biologice de energie sunt deturnate de la sarcina lor principala, aceea de regenerare si de reparare a organismului.

Putem contracara aceasta infometare celulara concentrandu-ne asupra starilor emotionale autentice de iubire si recunostinta. Aceste emotii pozitive sporesc sanatatea sistemului nostru energetic si ne hranesc organismul, chiar pana la nivelul ADN-ului. Institutul HearthMath numeste astfel de sentimente pozitive “nutrienti cuantici”datorita efectului pe care-l au asupra organismului.

SURSE

  1. http://www.e-dimineata.ro/cercetatorii-confirma-ne-putem-schimba-adn-ul-iata-cum/
  2. http://www.e-dimineata.ro/cercetatorii-confirma-ne-putem-schimba-adn-ul-iata-cum/2/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...