ADN-ul uman conține 223 de gene extraterestre

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“ADN-Ul Uman Contine 223 De Gene Extraterestre

Corpul uman are 100.000 de miliarde de celule. în fiecare celulă există un nucleu care conţine genomul uman compus din 46 de cromozomi care deţin informaţiile necesare construirii şi funcţionării corpului uman.


Fiecare cromozom este de fapt un lanţ ADN de forma spiralată. Cromozomii sunt compuşi din combinaţii (numite nucleotide) ale celor 4 substanţe de bază denumite A, C, G şi T (adenină, citozina, guanina şi timina).

Aceste nucleotide sunt aranjate în grupuri de gene (ale căror semnificaţii au fost descoperite de cercetători) şi care reprezintă 3 % din totalul materialului genetic uman. Restul de 97 % este un mister, pentru că rolul său nu este cunoscut.
Un grup de cercetători care lucrează la Proiectul Genomului Uman afirma că una din explicaţiile pentru existenţa unei părţi a restului de 97 % din secvenţele ADN-ului uman ar putea fi originea extraterestră.


Această parte care aparent este inutilă a şi fost denumită iniţial de umplutură. Dar este foarte interesant faptul că aceasta umplutură este COMUNĂ tuturor fiinţelor de pe această planetă, de la peşti şi până la animale şi om.

Dacă ne gândim la corpul uman ca la o carte, atunci toate paginile şi textul cărţii formează genomul uman. ADN-ul din fiecare celulă umană conţine NTREAGA CARTE şi ştie să construiască întreg corpul uman. Cuvintele din această carte sunt de fapt genele.

Cercetătorii au analizat ADN-ul omului de Neanderthal şi l-au comparat cu cel al omului modern (Cro Magnon), găsind numeroase diferenţe majore. Concluzia este ca în mod sigur nu a existat niciun raport sexual între cele două specii umane. Şi atunci, cum s-a ajuns la omul modern? Unde este legătura lipsă?

Cercetări colaborative inspirate de dr. Michael Salla sugerează că o parte din aceste gene de balast sau inutile reprezintă material genetic de origine non-terestra, identificând în acesta categorie peste 20 de tipuri de gene. Se crede că aceste gene de origine extraterestră ar putea explica capacităţile extrasenzoriale psihokinetice, fiind asociate cu memoria colectivă genetică ale raselor umane extraterestre străvechi. Mai mult, aceste capacităţi paranormale sunt asociate cu focalizarea în conştiinţa colectivă creatoare a tuturor fiinţelor din univers.

Diferite tipuri de capacităţi paranormale se crede că devin active atunci când secvenţele corespunzătoare de ADN sunt puse în stare de funcţionare. Spre exemplu, celebrele capacităţi vindecătoare ale triburilor înapoiate aborigene au fost puse în legătură evidentă cu înalta spiritualitate a lor, care le permite să acceadă la aceste uimitoare manifestări superioare prin activarea genelor corespunzătoare, proces care este posibil datorită memoriei genetice.

De notat că Iisus a recurs de multe ori la acest tip de vindecare spirituală, punându-se în rezonanţă conştientă cu energiile divine prin activarea genelor specifice. O concluzie este evidentă: fără aceste gene specifice, nu ar fi existat posibilitatea rezonantei cu aceste energii înalte. De aceea se spune că omul este făcut după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu.

Ştiinţa medicinei oficiale, care este doar prelungirea de piaţă a intereselor marilor companii farmaceutice mondiale, a ales să nege existenta (de altfel dovedită) a acestor manifestări paranormale de vindecare şi a potenţialului uimitor pe care orice fiinţă umană îl are şi care face posibile multe minuni.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/adn-ul-uman-contine-223-de-gene-extraterestre
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...