Agartha şi Trezirea Spirituală a Românilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Fiecare voievod care a apărat glia strămoşească a avut legături cu Agartha.

Istoria popoarelor a fost scrisă întotdeauna de către cei care au câştigat bătăliile pe numeroasele fronturi, în epoci diferite, în zone diferite ale bătrânului nostru continent.


S-ar putea spune că nivelul actual de civilizaţie în Europa, care încă reprezintă totuşi standardele în privinţa multor aspecte, este consecinţa modului în care monarhiile europene au impus ritmul apariţiei şi dezvoltării normelor educaţiei.

Ca desfăşurare în timp, nu mai departe în urmă cu 1-2 secole academicienii englezi precum şi cei de la Paris susţineau o serie întreagă de aberaţii la adresa trenului, avionului şi a altor invenţii menite să ne faciliteze existenţa.


După nici un secol, şi ce este un secol la scara timpului… iată că aceste domenii ale transportului au cunoscut o amploare a dezvoltării fără precedent.

Se datorează asta oare oamenilor, care din spirit ştiinţific sau doar din curiozitate au dorit să cerceteze şi să afle mai departe? Sau s-a datorat unor influenţe nevăzute care s-au răspândit în civilizaţia noastră, inspirând pe unii şi pe alţii astfel încât într-un singur secol omenirea s-a dezvoltat cât n-a reuşit ea în milenii anterioare?

Ignorarea viitorului

 

În toate cercurile esoterice moderne circulă informaţia referitoare la realitatea următoare: dacă nu ar fi existat Shamballa şi Agartha care să supravegheze evoluţia omenirii, aceasta nu ar mai fi existat la ora actuală.

Şi chiar aşa este!

În tumultul istoriei europene, aşa cum ştim că s-a derulat ea de-a lungul ultimelor două milenii, popoarele şi naţiunile au trecut prin multe frământări, adesea graniţele statelor mari din Europa, între anii 800-1600 schimbându-se de mai multe ori în urma unor războaie în care au murit milioane de victime.

Chiar în acele vremuri, deşi imperii şi regate apărute nu cunoşteau stabilitatea şi cât de cât o pace mediocră, aici pe teritoriul vechii Dacia – mai târziu Principatele Române, a existat totuşi şi a persistat în acelaşi timp o stabilitate provenită din unitatea de neam şi grai.

Deşi cele trei Ţări Române au stat separat, datorită influenţelor negative ale imperiilor europene şi ale turcilor şi ruşilor, nimic nu a putut să provoace dezbinarea lor, teritoriul nostru românesc fiind la răscrucea marilor imperii cum s-a spus de atâtea ori.

Fiecare voievod care a apărat glia strămoşească a avut legături cu Agartha – capitala culturii spirituale pe planetă, desigur aflată într-un plan paralel cu al nostru. Şi asta pentru că gradul de bun simţ, de bunătate şi spiritualitate pe care le-a avut neamul românesc de-a lungul timpului au rămas nealterate.

Lumile Interioare ale Pământului

Evident că nu putem ignora poparele migratoare care au venit pe teritoriul nostru şi treptat s-au amestecat cu noi, dar ne-am păstrat valorile şi am fost ajutaţi în acest sens.

Cum vă puteţi închipui că un Ştefan cel Mare, oricât de iscusit ar fi fost, ar fi putut menţine Moldova neocupată cel puţin în faţa turcilor care aveau o armată de 10 ori mai numeroasă?

Nu e de ajuns să fi un strateg foarte bun şi să porţi lupte de hărţuire a inamicului până îşi împuţinează numărul de soldaţi, fără ca şi tu să nu ai pierderi!

Sau cum vă imaginaţi că Mihai Viteazul, Mircea cel Bătrân, Vlad Ţepeş, domnitori care au rămas în istorie pentru totdeauna, ar fi putut apăra Ţările Române şi faţă de est, şi faţă de vest, doar cu armate de câteva zeci de mii de oameni, în faţa unor oştiri de câteva ori mai numeroase? Nu a fost doar vitejia şi iscusinţa în luptă, ci şi ajutorul celor din Agartha. Şi acest ajutor a fost dat pentru că aici în subsolul acestei ţări există dincolo de minereuri şi alte metale preţioase, ceva încă şi mai important, care niciodată nu trebuie să ajungă pe mâna cui nu trebuie.

Faptul că vreme de 25 de ani după revoluţia din 1989 s-a atentat sistematic la multe aspecte ale societăţii româneşti, arată că războiul contra vechii Dacia a căpătat alte faţete. Însă cei din Agartha, dacă au permis asemenea nelegiuiri asupra poporului urmaş al geto-dacilor, a făcut-o cu un scop foarte înţelept:

Aducerea la lumină a codului genetic originar, care doar în situaţii extreme devine activ, adică doar în faţa unor situaţii care pun sub semnul de mare risc existenţa unei naţiuni ca a noastră.

Dacă nivelul de trai la noi ar fi fost ca la cehi sau polonezi, de exemplu, atunci acest ADN nu ar fi ieşit treptat la lumină, prin trezirea unor vechi şi bătrâne spirite întrupate în persoane tinere din România, şi doar prin starea actuală de lucruri a fost activat.

Trezirea românilor este iminentă, deşi se spune că mulţi încă nu s-au trezit, alţii sunt pe jumătate treziţi şi alţii pleacă din ţară.

Aici vor rămâne doar cei care trebuie să rămână pentru misiunea care vine în curând.

Cei din Agartha lucrează la restaurarea unor trasee energetice din subsolul României, activând zone şi locuri unde se deschid în prezent tot mai multe portaluri, şi ei fac asta în colaborare cu arcturienii şi pleiadeenii, pentru a reactiva şi străvechiul Octogon de pe vremea lui Zamolxe, acest Octogon fiind în realitate un fel de entitate egregor de lumină care a stat adormit vreme de mii de ani, iar acum este în curs de trezire.

Acest Octogon se va face cunoscut către toţi cei ce se trezesc de acum şi în următorii ani, deoarece el ca structură conţine toată cunoaşterea din zecile şi sutele de milenii anterioare şi şi-a menţinut o permanentă legătură cu fiinţele care au venit pe Pământ în zona Asiei Centrale, în urmă cu sute de mii de ani, şi care actualmente se află în stare de meditaţie în grote imense de sub Himalaya.

Cine este Avatarul României?

Se poate spune că acest egregor entitate este aproximativ similar cu Conştiinţa Cristică, şi trezirea ei pe acest teritoriu unde a sosit prima dată pe Pământ este iminentă de acum şi în anii care vor veni.”[1]

SURSE

  1. https://revistacosmos.com/agartha-si-trezirea-spirituala-a-romanilor/
  2. Foto: ancient-origins.net

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...