Agenda 2030, Clubul de la Roma, schimbările climatice, dioxidul de carbon și Noua Ordine Mondială

Distribuie!

După William Engdahl, la originea „Marelui Reset„ al Forumului Economic Mondial de la Davos (W.E.F.), condus de Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, David Rockefeller jr. etc., ar fi „Clubul de la Roma”, fondat de David Rockefeller tatăl în vila Bellagio din Italia în 1968.

Teoriile de azi se bazează pe teorii catastrofiste neconfirmate ale „Clubului”, cum sunt cele despre epuizarea resurelor naturale sau încălzirea globală, cu necesitatea diminuării drastice a emisiilor de CO2  (până la „0” în 2050), pe energia verde (cea eoliană şi cea a panourilor solare), adică s-au impus spaimele teoretice ale unor oameni imens de bogaţi care au condus din umbră şi care conduc încă lumea.


„Forumul Economic Mondial de la Davos (W.E.F.) proclamă necesitatea de a atinge în lumea întreagă obiectivul « carbon zero net »” în 2050. Pentru mulţi acesta poate părea un viitor îndepărtat şi poate deci fi ignorat. Cu toate acestea, transformările care au loc din Germania şi până în Statele Unite, trecând printr-un mare număr de economii, sunt pe cale să configureze scena pentru crearea a ceea ce în anii ’70 s-a numit „noua ordine economică mondială”.

În realitate, e vorba de un plan antreprenorial totalitar tehnocratic global, un plan care anunţă deliberat şomaj de masă, dezindustrializare şi prăbuşire economică. Să cercetăm aici câteva elemente din acest tablou de ansamblu care, de fapt, nu e deloc nou.


W.E.F.-ull lui Klaus Schwab îşi promovează acum tema preferată, „Marele Reset” al economiei mondiale. Cheia acestui întreg este interpretarea corectă a ceea ce înţeleg globaliştii prin „carbon zero net în 2050”. U.E. conduce în această cursă cu planul ei de a deveni primul continent „zero carbon” înainte de 2050 şi de a reduce emisiile de CO2 cu cel puţin 55 % până în 2030.

Într-o postare de pe blogul său din august 2020, Bill Gates, a scris despre criza climatică iminentă: „Oricât de cumplită ar fi această pandemie, schimbarea climatică ar putea fi chiar mai rea… Scăderea relativ mică a emisiilor de CO2 din acest an clarifică un lucru: nu putem ajunge la zero emisii pur şi simplu sau în principal doar folosind mai puţin maşina sau avionul” […].

Pentru a înţelege bine ce acţiune criminală se organizează în jurul unor oameni ca Gates, Schwab şi toţi aceşti avocaţi ai unei economii mondiale aşa-zis „durabile”, trebuie să ne întoarcem în 1968, când David Rockefeller şi prietenii săi au creat o mişcare în jurul ideii că adevărata mare problemă a lumii era cea a consumului uman şi a creşterii demografice (teoria numită neomalthusiană – nota editorului francez).

Rockefeller, a cărui avere venea din petrol, a creat deci neomalthusianul „Club de la Roma” în vila sa italiană din Bellagio. Primul lor proiect a fost acela de a finanţa un studiu factic la M.I.T., numit „Limits to Growth” (Limitele creşterii), în 1972” (William Engdahl, The great zero carbon criminal conspiracy).

După alţi analişti, vor urma războaie (la Marea Neagră?), revoluţii (cum e cea neomarxistă, rasialistă, woke în curs din S.U.A.), prăbuşirea economică a Europei, care va face ca Germania şi Franţa să atingă nivelul falimentar al unor ţări africane. S-ar împlini astfel profeţiile acestor organizaţii secrete („Clubul de la Roma”, „Bilderberg”, „Trilaterala” – toate finanţate de David Rockefeller) care vor să modeleze lumea după interesele lor.

Filosofia economică a englezului eugenist Malthus pare să se fi impus acestei elite oligarhice financiare, care a abandonat în mod evident democraţia, precum şi toată istoria şi dezvoltarea umanităţii din ultimii 200 de ani (de la Revoluţia Franceză încoace): „Consilierul pe probleme climatice al Angelei Merkel, Joachin Schnellnhuber, care e ateu, a prezentat agenda verde radicală a Papei Francisc în 2015, « Laudato si’ », în calitate de consilier numit de Papa la Academia Pontificală de Ştiinţe, şi tot el a fost consilierul U.E. în materie de agendă verde”.

Într-un interviu acordat în 2015, Schnellnhuber a declarat că „ştiinţa” a determinat acum capacitatea maximă de „sustenabilitate” a populaţiei umane, care e cu vreo 6 miliarde de persoane mai puţin: „În chip cinic, e un triumf pentru ştiinţă pentru că măcar am stabilizat ceva, şi anume estimările capacităţii maxime ale planetei, care e, de fapt, una de sub un miliard de persoane”. Pentru a ajunge la această cifră, lumea industrializată trebuie dezmembrată” (idem).

Cât de serioasă e viziunea „Clubului de la Roma”? Ne-o spune acelaşi Engdahl : „Aceasta e agenda cunoscută astăzi sub numele de Marele Reset sau Marea Reiniţializare sau Agenda 2030 a O.N.U. Strong (Maurice Strong, om de afaceri cu petrol din Canada, asociat cu David Rockefeller şi membru al fundaţiei acestuia, membru al „Clubului de la Roma”, numit în 1971 subsecretar al ONU şi secretar general al conferinţei Ziua Pământului de la Stockholm din 1972 – n.n.) a creat apoi Grupul Interguvernamental de Studiere a Climatului (G.I.E.C.), un corp politic care promovează şi susţine teza nedemonstrată după care emisiile umane de CO2 vor duce lumea la o catastrofă ecologică ireversibilă”.

Cofondatorul Clubului de la Roma, dr. Alexander King, a recunoscut câţiva ani mai târziu frauda esenţială a agendei lor de mediu în cartea sa „Prima revoluţie globală” (The First Global Revolution), în care a scris: „Căutând un nou inamic pentru a ne putea uni, am găsit că s-ar potrivi bine poluarea, ameninţarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea şi altele.

Toate aceste primejdii sunt cauzate prin intervenţia omului şi doar printr-o schimbare de atitudine şi de comportament am putea reuşi. Aşa deci, adevăratul inamic e însăşi umanitatea.” King a recunoscut că „ameninţarea încălzirii globale” nu era decât un vicleşug pentru a justifica atacarea „umanităţii înseşi”.

Analiza lui William Engdahl merită citită în întregime, căci ea se constituie într-un semnal de alarmă dinaintea pericolelor care pândesc civilizaţia. În asta constă distopia lor « Carbon zero net ». Limitarea severă a călătoriilor aeriene, a deplasărilor în maşină, a deplasării oamenilor, închiderea industriilor « poluante » (cu CO2) – totul pentru a reduce CO2 din atmosferă. E interesant de văzut cât de practică a fost apariţia la punct fix a pandemiei de coronavirus pentru a pune în scenă « Marele Reset » sau Agenda 2030 Carbon zero net a O.N.U.” (idem).

Petru Romoşan

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Pandemie-sau-plandemie-165352

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...