Agent special al Mossad în ISIS

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Autoritățile libiene au arestat un predicator dintr-o moschee a grupului terorist ISIS, care a mărturisit că este ofițer Mossad, scrie Abna 24, un site apropiat de regimul iranianPotrivit autorităților libiene, numele real al preotului Abu Hafs este Benjamin Efraim, un cetățean israelian care operează într-una dintre unitățile speciale ale Mossad, care desfășoară operațiuni de spionaj în țările arabe și islamice. 

Autoritățile libiene au declarat că spionul Mossad și-a început cariera în Libia, conducând un grup afiliat ISIS de 200 de membri și s-a mutat la Benghazi deghizat ca predicator.Potrivit acestora, Abu Hafs a încercat să se infiltreze în Egipt, adăugând că grupul, sub comanda sa, se numără printre cele mai barbare grupări teroriste care amenințaseră să exporte război în Egipt.
Informațiile vin pe fundalul unor rapoarte care spun că liderul ISIS Abu Bakr al-Baghdadi a fost, de asemenea, un agent Mossad, deși nu au fost încă prezentate dovezi credibile care să justifice afirmația.Când trupa teroristă a atacat Irakul și a cucerit Mosul acum trei ani, numeroase informații transmise presei indicau că zeci de agenți Mossad conduc luptători ISIS, mai scrie siteul apropiat regimului de la Teheran.“[1]

Sa nu uitam ca fostul Ministru israelian al Apararii, Moshe Ya’alon, a recunoscut public ca teroristii ISIS si-au cerut scuze Israelului pentru ca au atacat soldatii IDF (Israel Defense Forces). De asemenea, fostul Ministru israelian al Apararii a recunoscut ca Israelul are un canal de comunicare cu Statul Islamic.


Va recomandam sa cititi:

https://www.dzr.org.ro/teroristii-isis-si-au-cerut-scuze-israelului-pentru-ca-au-atacat-soldatii-idf-israel-defense-forces/


SURSE

  1. http://www.flux24.ro/agent-special-al-mossad-in-isis/
  2. Foto: davidicke.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...