Agent special al Mossad în ISIS

by “Autoritățile libiene au arestat un predicator dintr-o moschee a grupului terorist ISIS, care a mărturisit că este ofițer Mossad, scrie Abna 24, un site apropiat de regimul iranian. Potrivit autorităților libiene, numele real al preotului Abu Hafs este Benjamin Efraim, un cetățean israelian care operează într-una dintre unitățile speciale ale Mossad, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Autoritățile libiene au arestat un predicator dintr-o moschee a grupului terorist ISIS, care a mărturisit că este ofițer Mossad, scrie Abna 24, un site apropiat de regimul iranianPotrivit autorităților libiene, numele real al preotului Abu Hafs este Benjamin Efraim, un cetățean israelian care operează într-una dintre unitățile speciale ale Mossad, care desfășoară operațiuni de spionaj în țările arabe și islamice. 

Autoritățile libiene au declarat că spionul Mossad și-a început cariera în Libia, conducând un grup afiliat ISIS de 200 de membri și s-a mutat la Benghazi deghizat ca predicator.Potrivit acestora, Abu Hafs a încercat să se infiltreze în Egipt, adăugând că grupul, sub comanda sa, se numără printre cele mai barbare grupări teroriste care amenințaseră să exporte război în Egipt.
Informațiile vin pe fundalul unor rapoarte care spun că liderul ISIS Abu Bakr al-Baghdadi a fost, de asemenea, un agent Mossad, deși nu au fost încă prezentate dovezi credibile care să justifice afirmația.Când trupa teroristă a atacat Irakul și a cucerit Mosul acum trei ani, numeroase informații transmise presei indicau că zeci de agenți Mossad conduc luptători ISIS, mai scrie siteul apropiat regimului de la Teheran.“[1]

Sa nu uitam ca fostul Ministru israelian al Apararii, Moshe Ya’alon, a recunoscut public ca teroristii ISIS si-au cerut scuze Israelului pentru ca au atacat soldatii IDF (Israel Defense Forces). De asemenea, fostul Ministru israelian al Apararii a recunoscut ca Israelul are un canal de comunicare cu Statul Islamic.


Va recomandam sa cititi:

Teroriștii ISIS și-au cerut scuze Israelului pentru că au atacat soldații IDF (Israel Defense Forces)

SURSE


  1. http://www.flux24.ro/agent-special-al-mossad-in-isis/
  2. Foto: davidicke.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Tentativă de asasinat asupra președintelui Serbiei. Mai multe persoane au fost arestate
Raportul Guvernului Italiei despre Operațiunea Gladio: "Aceste masacre, aceste explozii, aceste acțiuni militare au fost promovate, organizate sau susținute de persoane din interiorul instituțiilor de stat italiene precum și de persoane în legatură cu serviciile secrete americane"
Violenta domestica este scazuta in cuplurile care fumeaza marijuana ! Asta au demonstrat oamenii de stiinta !
SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. Aflați cum îi sprijină SUA pe teroriștii ISIS!
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
666 – Numărul Fiarei! Implementarea „semnului fiarei” în viaţa de zi cu zi a oamenilor, face parte dintr-un plan diabolic al sectei satanice planetare, francmasoneria!
Modificări importante anunțate la Facebook: se schimbă modul în care veți vedea postările! Facebook instaurează cenzura!
Pentagonul susține că, "din greșeală", i-au aprovizionat cu arme pe teroriștii ISIS (2014)
Jumătate din italieni vor ieșirea din UE, un "Italexit"
Istoria secretă a masoneriei și Noua Ordine Mondială
Secretarul american al apărării a declarat că nu a văzut dovezi concrete furnizate de oficiali ai serviciilor de informaţii că Iranul plănuia să atace patru ambasade americane, o afirmaţie făcută de Donald Trump pentru a justifica uciderea generalului Qassem Soleimani într-un atac aerian
Israelul cere cenzură globală asupra internetului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro