Akasha – Marea Bibliotecă Universală

Distribuie!

„Cronica Akasha este o dimensiune cognitiva universala centrata in spirit. Prin lepadarea de Satan (ego-ul) si Unirea cu Hristos (sinele divin), fiecare dintre noi putem accesa informatiile cosmice.

Printre cei care au experimentat acest dar se numara Nostradamus, Paracelsus, Scarlat Demetrescu, Rudolf Steiner, Edgar Cayce si multi altii. Cayce, numit si profetul adormit intra intr-o transa specifica mediumurilor utilizand memoria cronicii, reusind o serie de profetii care s-au adeverit in timp, insa realitatea constiintei libere, neconditionate, care odata reintegrata in Intreg devine una cu Mintea lui Dumnezeu, a fost bine defenita de catre Platon: ”Sufletul este nemuritor; el are un inceput aritmetic si strabate intregul corp de jur imprejur pornind din centru…ca si cum ar parcurge doua cercuri diferite.” Pentru filosoful grec primul cerc este ciclul vietii, iar al doilea, miscarea universului.


Aici se afla cheia intelegerii astrologiei. Cecul solar cu planetele asezate in casele horoscopului in functie de ora nasterii, data si locul arata ce forte cosmice guverneaza sufletul. Pentru hindusi, Akasha nu gestioneaza informatiile generate de om in exteriorul sau ci ceea ce gandeste el in inima.

Si aici devine foarte interesanta povata lui Hristos, venita peste milenii: “coborati-va mintea in inima…”!Astfel, putem conchide ca Aksha este un domeniu pur spiritual, chiar mistic,iar accesul in aceasta imensa biblioteca universala este harul cu care ne-a inzestrat Dumnezeu, pentru a ne folosi in drumul nostru ca fii ratacitori catre Tatal rabdator si bun.


Accesarea cronicii Akasha, dupa cum am vazut, este darul facut omenirii de catre Providenta. Invataturile intelepciunii (Vede-le indiene), asa cum prevede traditia sunt fragmente copiate din aceasta uriasa biblioteca, la fel se intampla si cu cea mai sfanta carte ebraica, Kabbala, cea “scrisa cu lumina”.

Traditia hermetica atribuie tablitelor de smarald pe care Hermes Mercurius Trismegistos si-a scris invataturile catre zei si oameni,tot cronicii, iar Rudolf Steiner in superba sa conferinta Cronica Akasha considera Graalul un “vas al stiintei secrete care provine din arhiva universala”.

Printre exemplele notabile ale celor care au avut acces la Akasha, l-as pomeni si pe calugarul capucin, padre Pio, din San Giovanni, care le povestea enoriasilor pe care-i spovedea despre trecutul si viitorul lor si al omenirii. Evident ca acest har i-a facut pe superiorii sai ultradogmatici si inchistati sa-i interzica sacramentele spovedaniei si ale citirii liturghiei.

spirit-superior

In tehnicile de meditatie, cu precadere in Autocontrolul lui Dan Seracu, exista o camera unde se afla celebra cronica si unde practicantul poate accesa raspunsul unor intrebari fundamentale. Am experimentat aceasta stare si ii pot confirma precizia…Se crede ca insusi Dumnezeu si ingerii lui de Lumina scriu in Akasha intr-o limba divina numele celor care se vor regasi in Cartea Vietii.”[1]

SURSE

  1. http://codulluioreste.ro/akasha-marea-biblioteca-universala/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

O femeie s-a vindecat de o formă rară de cancer ovarian cu ulei de canabis
Geopatologia este o disciplină ştiinţifică ocupată cu studiul efectelor radiaţiilor telurice asupra sănătăţii oamenilor şi, în general, asupra organismelor vii
Timpul, ca energie subtilă universală, este perceput în mod diferit în planuri diferite ale Creaţiei
Diminuarea producției de energie în celule accelerează îmbătrânirea. O substanță existentă în broccoli poate împiedica acest fenomen!
Trei descoperiri ale fizicii cuantice, cu impact major asupra vieţii noastre. Despre câmpul energetic al inimii și ADN
Starea de spirit și gândirea pozitivă
VZ-9 Avrocar - farfuria zburătoare a Americii
Hipnoza telepatică - posibilitatea de modificare telepatică a comportamentului, care include abilitatea de a induce stări hipnotice de la o distanţă de peste 1000 de km
În anii '80, CIA spiona experimentele de percepție extrasenzorială ale rușilor
Proiectul Looking Glass: Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar şi cele mai fine distorsiuni temporale (chiar şi de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de altă parte acela de a perfecţiona o tehnologie capabilă să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasă în momentul prezent linia temporală cea mai favorabilă pentru versiunea pe care cei aflaţi la putere o doresc
Au fost create cristalele timpului, materie căreia i se adaugă o a patra dimensiune
"Spune-i Domnului problemele tale și El va găsi de fiecare dată o rezolvare!"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...