Al Bielek și straniile povești din viitor! Lumea se va schimba și nimic nu va mai fi la fel

by “Al Bielek este unul dintre specialiștii americani, care a luat parte la celebrul proiect ultra-secret Montauk și care a vorbit liber despre viitor și despre modificările geografice ale Statelor Unite ale Americii. Aceste modificări vor surveni în urma unor catastrofe naturale, care se vor produce în viitor. Al Bielek și […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Al Bielek este unul dintre specialiștii americani, care a luat parte la celebrul proiect ultra-secret Montauk și care a vorbit liber despre viitor și despre modificările geografice ale Statelor Unite ale Americii. Aceste modificări vor surveni în urma unor catastrofe naturale, care se vor produce în viitor.

Al Bielek și viața sa complicată


Al Bielek s-a născut în 1927 și a fost unul dintre oamenii care a participat la numeroase proiecte secrete pe care Statele Unite ale Americii le-a dezvoltat în mare secret la jumătatea secolului trecut. Proiectele la care a participat Al Bielek au fost celebrul Experiment Philadelphia și Proiectul Montauk.


Participând la aceste două proiecte specialistul american a avut ocazia să vadă viitorul. Cel puțin așa a declarat în mai multe rânduri, atunci când presa de peste ocean i-a luat mai multe interviuri, înainte de fatidicul an 2000.

Viața sa a fost una tumultuoasă. În adolescență era cunoscut drept „enciclopedia de mers pe jos”. Era un copil supradota, un adevărat geniu, motiv pentru care, ani buni mai târziu a fost recrutat în cele mai interesante proiecte americane.


În 1956 , în Hawaii , a avut o scurtă întâlnire cu un bărbat, care acum crede că este Mark Hammil – actorul din filmele Star Wars . Câțiva ani mai târziu, a fost recrutat în Proiectul Montauk, care a fost dezvoltat într-o instalație subterană pe mai multe niveluri, sub Fort Hero, lângă Montauk, Long Isalnad, New York.

În anii 1970, Al a fost directorul de program al grupului de subiecți care făceau parte din proiectul Montauk .  Datoria lui era să se ocupe de operațiile programului de control al minții. Era în contact regulat cu Duncan Cameron și Preston Nichols . Stewart Swerdlow a fost unul dintre programatorii Montauk Boys, sub Al Bielek.

În anii 1980, când echipamentul de control al timpului era pe deplin operațional, Al participa la unele dintre experiențele de călătorie. De asemenea, și-a amintit câteva alte călătorii pe care le-a luat cu echipe speciale la o stație de cercetare în anul 100 000 î.Hr . , pe alte planete pentru a obține recipiente pline cu Energie Lumină și Întunecată; și în viitor, uneori cu mii de ani înaintea timpului nostru actual.

Povești din viitor


În 1989, ceva s-a întâmplat și Al a decis să facă publice toate informațiile pe care le deținea. Astfel a realizat mai multe conferințe de presă, a acordat numeroase interviuri și litri de cerneală au curs pentru ca informațiile șocante pe care le susținea Al să ajungă la ochii curioși ai publicului larg.

Al susținea că în timpul unei sesiuni de control a minții, realizate într-un laborator special dintr-o bază subterană americană, ceva s-a întâmplat și un flux informațional despre viitor a ajuns în mintea sa. Astfel, el a reușit să vadă America din viitor, adică dintre anii 2020 și 2025. Harta SUA nu mai arăta la fel cum o știa el ci era modificată, pentru că numeroase state americane se aflau sub apă.

Aceste state s-au scufundat din cauza a mai multe cataclisme naturale. De asemenea, încălzirea globală ar fi jucat un rol extrem de important în această ecuație. Viziunea primită de Al este una senzațională și este completată de viziunea profetului american Edgar Cayce, care de asemenea, susținea că SUA va fi înghițită de ape.

Anul 2137

O alt poveste fantastică din viitor, pe care Al o susținea cu nonșalanță în fiecare interviu al său este cea din anul 2137. A ajuns în viitor, alături de un coleg de-al său, în urma Experimentului Philadelphia. Atunci ceva straniu s-a petrecut și cei doi au fost teleportați în viitor, adică în anul 2137.

Al susține că viitorul este straniu. Iată câteva aspecte interesante ale viitorului:

Populația mondială a fost redusă la 300 de milioane. Populația Statelor Unite va fi de aproximativ 50 de milioane.

Oamenii reușesc să-i învingă pe extratereștrii chiar cu tehnologia lor.

Polii magnetici ai Pământului au început să se schimbe, dar cu ajutorul unei structuri artificiale acest eveniment a fost împiedicat.

Omenirea se chinuie să șteargă urmele celui de-al Treilea Război Mondial.

 

Infrastructura SUA s-a prăbușit. Statele Unite și Canada nu mai erau menționate ca națiuni.

O formă liberă a legii marțiale locale a existat în 2137.

Guvernul central a dispărut.

Nivelul apei a crescut și Florida a fost scufundată. Atlanta se află la doar 3 mile de la ocean. Mississippi a devenit o navigație interioară. Marile Lacuri au devenit un lac mare.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/al-bielek-si-straniile-povesti-din-viitor-lumea-se-va-schimba-si-nimic-nu-va-mai-fi-la-fel
  2. Foto: efemeride.ro

Citiți și...

Aeroportul Denver din SUA - sub aeroport se afla o baza militara a Iluminatilor, structurata pe 8 nivele si cu o suprafata de 8 km patrati
Muzeul Național al Irakului distrus de către militarii americani, care au furat mii de obiecte antice din perioada sumeriană, asiriană și babiloniană
Politist german: "Nu ii putem aresta pe imigranti, pentru ca am fi acuzati de rasism!"
Gabriele Kuby, expert în studiul impactului transformărilor moderne asupra căsătoriei și a familiei: "Problema timpului nostru este că nu mai putem numi păcatul „păcat”. Ni se pun etichete, suntem stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști sau sexiști"
„Minunata lume nouă” a terorii – Devine ilegal să fii persoană fără adăpost în America. Oamenii străzii sunt amendați și condamnați la închisoare iar cei care încearcă să îi hrănească sunt pedepsiți aspru
Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”
"Corectitudinea Politică" și Neomarxismul împotriva libertății de exprimare în Olanda: Naționalistul Geert Wilders riscă închisoarea pentru că ar fi spus despre islam că este o "ideologie a războiului și urii"
Putin: "Isteria militară asupra Coreei de Nord poate duce la catastrofă planetară"
Este cert, fulgerele sunt capabile să declanșeze reacții nucleare în atmosferă
Operațiuni criminale sub Steag Fals sunt recunoscute ulterior de către guverne
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Războiul cultural face victime la propriu: despre legalizarea avortului până în momentul nașterii, în New York
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro