Al Bielek și straniile povești din viitor! Lumea se va schimba și nimic nu va mai fi la fel

Distribuie!

Al Bielek este unul dintre specialiștii americani, care a luat parte la celebrul proiect ultra-secret Montauk și care a vorbit liber despre viitor și despre modificările geografice ale Statelor Unite ale Americii. Aceste modificări vor surveni în urma unor catastrofe naturale, care se vor produce în viitor.

Al Bielek și viața sa complicată


Al Bielek s-a născut în 1927 și a fost unul dintre oamenii care a participat la numeroase proiecte secrete pe care Statele Unite ale Americii le-a dezvoltat în mare secret la jumătatea secolului trecut. Proiectele la care a participat Al Bielek au fost celebrul Experiment Philadelphia și Proiectul Montauk.


Participând la aceste două proiecte specialistul american a avut ocazia să vadă viitorul. Cel puțin așa a declarat în mai multe rânduri, atunci când presa de peste ocean i-a luat mai multe interviuri, înainte de fatidicul an 2000.

Viața sa a fost una tumultuoasă. În adolescență era cunoscut drept „enciclopedia de mers pe jos”. Era un copil supradota, un adevărat geniu, motiv pentru care, ani buni mai târziu a fost recrutat în cele mai interesante proiecte americane.


În 1956 , în Hawaii , a avut o scurtă întâlnire cu un bărbat, care acum crede că este Mark Hammil – actorul din filmele Star Wars . Câțiva ani mai târziu, a fost recrutat în Proiectul Montauk, care a fost dezvoltat într-o instalație subterană pe mai multe niveluri, sub Fort Hero, lângă Montauk, Long Isalnad, New York.

În anii 1970, Al a fost directorul de program al grupului de subiecți care făceau parte din proiectul Montauk .  Datoria lui era să se ocupe de operațiile programului de control al minții. Era în contact regulat cu Duncan Cameron și Preston Nichols . Stewart Swerdlow a fost unul dintre programatorii Montauk Boys, sub Al Bielek.

În anii 1980, când echipamentul de control al timpului era pe deplin operațional, Al participa la unele dintre experiențele de călătorie. De asemenea, și-a amintit câteva alte călătorii pe care le-a luat cu echipe speciale la o stație de cercetare în anul 100 000 î.Hr . , pe alte planete pentru a obține recipiente pline cu Energie Lumină și Întunecată; și în viitor, uneori cu mii de ani înaintea timpului nostru actual.

Povești din viitor


În 1989, ceva s-a întâmplat și Al a decis să facă publice toate informațiile pe care le deținea. Astfel a realizat mai multe conferințe de presă, a acordat numeroase interviuri și litri de cerneală au curs pentru ca informațiile șocante pe care le susținea Al să ajungă la ochii curioși ai publicului larg.

Al susținea că în timpul unei sesiuni de control a minții, realizate într-un laborator special dintr-o bază subterană americană, ceva s-a întâmplat și un flux informațional despre viitor a ajuns în mintea sa. Astfel, el a reușit să vadă America din viitor, adică dintre anii 2020 și 2025. Harta SUA nu mai arăta la fel cum o știa el ci era modificată, pentru că numeroase state americane se aflau sub apă.

Aceste state s-au scufundat din cauza a mai multe cataclisme naturale. De asemenea, încălzirea globală ar fi jucat un rol extrem de important în această ecuație. Viziunea primită de Al este una senzațională și este completată de viziunea profetului american Edgar Cayce, care de asemenea, susținea că SUA va fi înghițită de ape.

Anul 2137

O alt poveste fantastică din viitor, pe care Al o susținea cu nonșalanță în fiecare interviu al său este cea din anul 2137. A ajuns în viitor, alături de un coleg de-al său, în urma Experimentului Philadelphia. Atunci ceva straniu s-a petrecut și cei doi au fost teleportați în viitor, adică în anul 2137.

Al susține că viitorul este straniu. Iată câteva aspecte interesante ale viitorului:

Populația mondială a fost redusă la 300 de milioane. Populația Statelor Unite va fi de aproximativ 50 de milioane.

Oamenii reușesc să-i învingă pe extratereștrii chiar cu tehnologia lor.

Polii magnetici ai Pământului au început să se schimbe, dar cu ajutorul unei structuri artificiale acest eveniment a fost împiedicat.

Omenirea se chinuie să șteargă urmele celui de-al Treilea Război Mondial.

 

Infrastructura SUA s-a prăbușit. Statele Unite și Canada nu mai erau menționate ca națiuni.

O formă liberă a legii marțiale locale a existat în 2137.

Guvernul central a dispărut.

Nivelul apei a crescut și Florida a fost scufundată. Atlanta se află la doar 3 mile de la ocean. Mississippi a devenit o navigație interioară. Marile Lacuri au devenit un lac mare.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/al-bielek-si-straniile-povesti-din-viitor-lumea-se-va-schimba-si-nimic-nu-va-mai-fi-la-fel
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Noi revelații despre OZN-uri, despre Zona 51 și despre colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite civilizații extraterestre
Globalistul Iulian Chifu demască "amenințările Rusiei": "Putin amenință cu un nou război dacă lumea nu se pliază pe voința și interesele Rusiei"
Cum pot bacteriile controla tot ceea ce facem
O minte focalizată, care este bine pregătită şi purificată de gânduri vicioase şi parazite, are puterea de a străpunge succesiv planurile subtile de manifestare până la nivelul eterului universal, care este precum un fel de spaţiu gigantic, având o natură foarte specială, în acest spaţiu extrem de vast poate fi identificată „urma" specifică sau frecvenţa vibratorie particulară a oricărui aspect, fiinţă, obiect sau fenomen care te interesează
Un irakian a mințit despre armele lui Saddam pentru ca SUA să invadeze
Relaţia minte-corp în timpul visului conştient
Cărțile de Identitate cu cip din Marea Britanie și Germania au fost sparte de către hackeri, aceștia reușind să extragă date confidențiale
Soluții naturale pentru a înlocui soluţiile medicinii occidentale, create de Rockefeller
Șeful spionajului american: "Vă putem spiona cu ajutorul frigiderului, becurilor sau termostatelor!"
Spionii PSI: Puterea de a scana mintea altei persoane are puternice implicaţii, în special pentru cercurile militare care dezvoltă această tehnologie
Schumer și Macron echivalează anti-Zionismul cu antisemitismul pentru a ataca mișcarea BDS
Dezvaluirile despre conspiratii, considerate "acte de terorism" de catre George W. Bush

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...