Al Bielek, un militar din “Experimentul Philadelphia”, a făcut o călătorie în viitor, în anul 2749

Distribuie!

„Experimentul Philadelphia este unul dintre cele mai controversate proiecte ale armatei americane. Cu toate că oficialii americani nu au recunoscut niciodată că acest experiment a fost pus în practică, au existat numeroși martori oculari care l-au descris cu lux de amănunte.

Experimentele au început la începutul anului 1943, pe șantierul naval militar din portul Philadelphia, seria de experimente strict secrete au primit indicativul Rainbow. Experiențele au fost conduse de fizicianul dr. Franklin Reno, dar anumiți martori susțin că i-au zărit pe Albert Einstein și pe Nikolai Tesla, cu un an înainte, făcând parte din echipă.


În vara lui 1943, mai precis în iulie, experimentele erau aproape de succes. Aparatura instalată la bordul lui USS Eldridge a funcționat perfect, astfel încât vasul a devenit invizibil pe radare. Problema care a apărut a fost că uriașul vapor era învăluit, în timpul experimentelor, într-un nor cenușiu, puternic încărcat electrostatic. Martorii de pe vas spuneau că echipamentele metalice scoteau scântei ciudate, albastru-verzui.

Apoi, la 28 octombrie 1943, s-a reluat experimentul, se pare pentru a face vasul invizibil pentru ochi, la fel cum dispare o mărgea de sticlă într-un pahar cu apă. Dimineața a pornit experimentul, vaporul a fost înconjurat de faimosul nor cenușiu, apoi energia pulsată în echipamente a fost intensificată treptat.


Marinarii au auzit zbârnâitul echipamentului iar martorii au văzut, de pe chei, cum vasul dispare, împreună cu ceața cenușie. Interesant a fost că urma vasului era vizibilă în apă, ca o impresiune de pantof gigantic. Apoi și această urmă a dispărut. Vasul se volatilizase.

Imediat au sunat telefoanele în baza navală din Philadelphia și cei din portul Norfolk, situat la 600 km, au anunțat speriați că vasul USS Eldridge se află la intrarea în portul lor. N-au apucat să se dumirească ce și cum, pentru că cei din Norfolk au sunat nervoși să spună că nu mai văd distrugătorul, iar vasul a reapărut la locul lui.

Povestea lui Al Bielek

În ziua experimentului, Al Bielek se afla la bordul navei militare USS Eldridge. Atunci când a dispărut, el împreună cu alți marinari au căzut în apă. A încercat să înoate până la uscat, dar la un moment dat nu a mai simțit apa și s-a trezit plutind printre nori. În acel moment a leșinat și s-a trezit în patul unui spital. Pe perete era un ecran gigant așa cum nu mai văzuse în viața lui, iar camera părea desprinsă dintr-un film SF.

Într-un final, a pornit televizorul aflat pe perete și atunci a realizat că se află în anul 2137. A petrecut circa șase săptămâni în patul de spital pentru că suferea de arsuri produse de radiațiile hiperspațiului. După acest timp, Bielek povestea că a fost transferat, prin metode necunoscute, în anul 2749, unde și-a petrecut doi ani din viață.

Era o lume nouă pentru el, orașele erau plutitoare și sfidau gravitația. Totul era computerizat și cei care programau calculatoarele erau considerați precum niște zei. Într-una din zile a reușit să se întâlnească cu unul dintre aceștia, cu care a schimbat diverse opinii și puncte de vedere. Bielek a considerat că oamenii viitorului sunt extrem de inteligenți și odată cu trecerea timpului toate perspectivele asupra vieții se vor schimba.

După minivacanţa sa, a fost trimis înapoi acasă pentru că locul său nu era în viitor. Bielek a încercat să se opună, dar în cele din urmă s-a trezit în anul din care plecase.

Controversele relatării

Această relatare a fost contestată de oficialii armatei americane, care au susținut că Bielek nu a fost niciodată pe USS Eldridge și cu atât mai puțin că Experimentul Philadelphia nu s-ar fi realizat niciodată.

De cealaltă parte, Bielek a suferit de amnezie pentru o perioadă îndelungată de timp. Abia la începutul anului 1988 a început să-și amintească despre ciudata experiență din viitor. Atunci când și-a făcut publică povestea, opinia publică a primit-o cu foarte mare atenție și cel mai ciudat aspect a fost că nimeni nu s-a arătat indignat de cele povestite de călătorul în timp.

O altă perspectivă care ar putea să confirme experiența fostului marinar este faptul că în 1988 nu avea de unde să știe că computerele vor ajunge la un nivel atât de avansat încât să ajute umanitatea în evoluția sa. Cu atât mai mult, și celelalte elemente descrise de Bielek din viitor se pare că se mulează perfect cu ceea ce se va petrece peste câteva sute de ani.”[1]

Al Bielek, un militar din “Experimentul Philadelphia”, a făcut o călătorie în viitor, în anul 2749, unde ne vorbeşte despre incredibilii “Creatori de aripi”

„În 1943, o navă militară americană, în cadrul unui experiment militar secret, ar fi dispărut pentru o mică perioadă din timp, împreună cu echipajul său. Unii au spus că nava s-ar fi teleportat în spaţiu, alţii că ar fi realizat o călătorie în timp. Al Bielek, unul din militarii din 1943 prezenţi pe acea navă, declară că, în timpul acelui experiment, ar fi făcut o călătorie în timp din 1943 în 2137, pentru ca apoi să ajungă în anul 2749. După ce ar fi stat acolo 2 ani, Al Bielek ar fi fost trimis înapoi în timpurile noastre, până în anul 1983.

Bielek vorbeşte într-un amplu interviu despre călătoria sa din viitor din anul 2749. El spune că atunci Pământul va fi condus de aşa-zişii “Wingmakers”, adică “Creatorii de aripi”, o inteligenţă artificială super avansată. “Creatorii de aripi” sunt oameni modificaţi genetici, rezultaţi după 500 de ani de inginerie genetică. Ei sunt perfecţi, extrem de inteligenţi şi atractivi, fiind “stăpânii” călătoriilor în timp.

Problema principală, conform acestor oameni modificaţi genetici, ar fi aceea că ei ajuns, prin intremediul călătoriilor în timp, în anul 3000 şi au observat că toată viaţa de pe Pământ a dispărut. Ei nu-şi explică cum s-a întâmplat acest lucru, dar problema rezidă undeva din perioada anilor 2000-2025. Atunci, multe lucruri s-au întâmplat pe Pământ, printre care şi invazia extratereştrilor malefici carnivori (o fi vorba de reptilieni?).

philadelphiaexperiment

Bielek ne mai descrie şi cum arată societatea anului 2749 pe Pământ: toate oraşele sunt zburătoare, fiind construite cu ajutorul tehnologiei anti-gravitaţiei, iar întreaga societate e condusă de computere.

Interesant, nu?”[2]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/al-bielek-barbatul-care-a-ajuns-in-secolul-al-28-lea-in-urma-experimentului-philadelphia
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/25897/
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...