Al treilea ochi ajută la perceperea directă a lumilor invizibile, reprezentînd conştiinţa mentală superioară

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Al treilea ochi

Ajna chakra are ca zonă de proiecţie în fizic spaţiul dintre sprîncene. Ea se mai numeşte şi al treilea ochi, ajutînd la perceperea directă a lumilor invizibile, reprezentînd conştiinţa mentală superioară. Armonia funcţiei ei dă putere de pătrundere mentală, capacităţi paranormale, stăpînire de sine, inteligenţă creatoare.


Ea furnizează energie glandei pituitare (hipofiza), creierului mic, ochiului stîng, urechilor, nasului, sistemului nervos. Este asociată simţului vederii. Hipofiza şi hipotalamusul reprezintă sistemul de comandă al tuturor glandelor endocrine, deci are influenţă asupra întregului metabolism al corpului. Psihic, această chakră controlează intuiţia, clarviziunea, perceperea extrasenzorială a calităţilor fiinţelor umane.

Deschiderea perfectă a acestui centru energetic face ca omul să nu se identifice cu corpul fizic, ci cu natura sa spirituală. Swami Schivananda afirma: „Cel care se concentrează intens şi meditează profund asupra acestei chakre distruge gradat toate efectele negative ale acţiunilor sale anterioare din această viaţă sau din celelalte. El obţine cele opt mari puteri paranormale şi cele treizeci şi două de puteri minore”.


Sahasrara este ultima dintre chakre şi se află deasupra creştetului capului. Asigură energie creierului mare şi ochiului drept. În filosofia orientală este cunoscută ca fiind centrul suprem de contact cu Dumnezeu, unde totul este unul şi unul este tot. Prin ea se obţine conştiinţa infinitului, cunoaşterea adevărului suprem, declanşîndu-se fericirea supremă. Se spune că această chakră, care este în legătură permanentă cu Spiritul Universal, însoţeşte după moarte corpul subtil în sferele Universului.”

Sursa: Romulus Popescu – https://m.jurnalul.ro/paranormal/cei-sapte-centri-energetici-316048.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...