Al treilea ochi (glanda pineală) și conștiința

Distribuie!

„Se vorbeste de ceva vreme despre un „al treilea ochi” interior, care semnifica o iluminare, o stare superioara a constiintei si o perceptie extrasenzoriala. Un reputat neurolog indian aduce noi dovezi ale fenomenelor psihice legate de „al treilea ochi”.

Mentiunea celui „de-al treilea ochi” se regaseste in istorie in vechea Asie si de asemenea in teoriile contemporane metafizice referitoare la yoga, potrivit The Hindu.


Dr. Ashok Panagariya, neurolog din Jaipur, India, si laureat al prestigiosului premiu anual B.C. Row, sustine ca a descoperit noi dovezi despre interactiunea dintre creierul fizic si o constiinta non-fizica cu impact asupra gandirii, emotiei si comportamentului uman.

Studiile pe care le-a efectuat Panagariya asupra celor doua parti functionale ale creierului si constiintei au scos in evidenta o noua intelegere a fenomenelor psihice care pot face omenirea capabila de o perceptie extrasenzoriala (ESP).


Misterioasa glanda pineala

Studiile asupra glandei pineale arata o legatura intre experientele umane si supraumane. Despre glanda pineala, o structura unica din creier, se crede ca face legatura intre intelect si trup.

„Acest ‘al treilea ochi’ ar putea fi activat pe frecvente ale lumii spirituale si ar permite unei persoane sa detina sensul autocunoasterii, al euforiei divine si al unitatii din jurul sau”, a spus dr. Panagariya.

Odata acordat pe frecventele corespunzatoare cu ajutorul meditatiei, yoga sau prin alte metode ezoterice si oculte, glanda pineala poate permite unei persoane sa calatoreasca in alte dimensiuni, in asa-numita calatorie astrala.

Dr. Panagariya a subliniat faptul ca „evolutiile recente din parapsihologie si neurologie au descoperit noi indicii despre modul in care ESP si alte abilitati psihice sunt procesate de creier”.

„Stiinta ofera anumite raspunsuri cu privire la structura sau fiziologia creierului care fac posibila receptia parapsihologica.

O descoperire uluitoare arata faptul ca un creier uman devine un neurotransmitator parapsihologic”, a explicat Panagariya.”

Sursa: https://ziare.com/magazin/fenomen/sunt-oamenii-dotati-cu-al-treilea-ochi-noi-dovezi-sustin-existenta-acestuia-1247327

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...